Kayinvalide

Kaynanamın beni heryere çağırmasından yaşlılarla takılmaktan bıktım! Sürekli çağırıyor sen gelmezsen olmaz ayıp olur diyor sırf benimle hava atmak için ayy biz böyle yaptık ay biz şöyle yaptık dimi gul476 demek için. Keşke senin yerinde ben olsaydım

bende nişanlıyken hiç davet edilmedim bi kere zorlaya zorlaya (ne derdim varsa) kv ile güne gittim 3 saat boyunca beni mutfakta oturttu neymiş sıkılırmışım ne halt yapmaya geldiysem ben oraya ??? evlendikten sonra da yemin ettim gelecekse kendi gelecek gideceksem eşimle gidicem diye rahatım böyle

Benim kayinvalidemde zorla goturuyodu beni arkadaş ortamlarina ama ben çok sıkılıyodum hep yaşlı başlı Insanlar içlerinde emsalim yok o yüzden. Ama artık gitmiyorum bence çok takilma ne güzel rahat birakiyo seni sürekli illaki gel demesi çok sıkıcı oluyo inan .

Seninki de iyiymiş madem öyle niye götürmüş. Ben de heryere eşimle gidiyorum alışverişe vs. Diğer türlü kendi günlerimde var. Demek ki cagrirmamsi daha iyiymiş herkes hemfikir

Seninki de iyiymiş madem öyle niye götürmüş. Ben de heryere eşimle gidiyorum alışverişe vs. Diğer türlü kendi günlerimde var. Demek ki cagrirmamsi daha iyiymiş herkes hemfikir

bi gün çok zoruma gitmişti eşime sordurdum burası onun evi isterse gelir demiş bende evime hiç davet etmedim isterlerse gelsinler diyorum :) böylesi daha iyi zaten uzaktayım şimdi

bi gün çok zoruma gitmişti eşime sordurdum burası onun evi isterse gelir demiş bende evime hiç davet etmedim isterlerse gelsinler diyorum :) böylesi daha iyi zaten uzaktayım şimdi
Ay zaten hep öyle o cagirmasa ev zaten gelinin evi davet mi gerekir ama biz cagirmazsak suç olur. Bende c agirmam hiç isterse eşim arar cagir . Onlar gelmek isterse haber verir gelirler. Önceden yemek felan yapar c agirirdim bir kac ay önce onlarda kalmamız gerekti herkese tabak getirmiş bana getirmemis:) o günden sonra bitti gelin değil direkt el kızı oldum kendimi çektim çok zoruma gitmisti

bizimki de öyle canım benim için onların elden farkı yok :)

Kızım başka derdin mi yok ne güzel işte. Mesafe iyidir

komşu düğün yapsın, çağırmazsa küselim, çağırırsa gitmeyelim. senin işin de bu hesap yani

Arkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edermiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesi basimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1ay mi kalicak?!

Eskiden benim kayınvalidem de her yere beni çağırırdı, şimdi hiç çağırmıyor. O kadar mutluyum ki anlatamam.. Çünkü en azından yalan söylemek zorunda kalmıyorum.

Gerçekten bazi gelinlerde ne emmeye geliyo ne gömmeye.
Davet etse bu sefer her yere beni de davet ediyor diye konu açardiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…