- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
gittiğinde sıkılıyorsan niye her gittiği yere davet bekliyorsun,o davet etsin ben daveti geri çevireyim diye mi düşünüyorsunMerhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
hımmm ay beni davet ediyor ben kabul etmeyip nasılda bozuyorum kadını diye düşünmek istiyorsunAy ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)
gittiğinde sıkılıyorsan niye her gittiği yere davet bekliyorsun,o davet etsin ben daveti geri çevireyim diye mi düşünüyorsun
bence sen kaynananın anne kız gezmesine içerliyorsun. kendini ailenin dışında hissediyorsun.Merhaba kızlar
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
Aslında evet kendimi aileden hissetmiyorum. Ama bu onlardan kaynaklı değil benim kendi ailem çok kalabalık ayda 4 kere güne gidiyorum kendim arkadaşlarımla. Onlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum galiba. Kv de hep der bize yanaşmıyordu gelip gitmiyorsun diye belki benim tavrimdan çekiniyor olabilir. Kızıyla takılmasına birşey demiyorum çünkü bende annem dururken kv ile takılma, istemem onu anliyabiliyorumbence sen kaynananın anne kız gezmesine içerliyorsun. kendini ailenin dışında hissediyorsun.
onunla bir yere gittiğinde sıkılman gayet normal, demek ki oda sıkılıyor ki kızıyla gitmeyi tercih ediyor...
bence siz şöyle çıkıp dolaşın bi gezin iyi gelir..
Daha önce çağırmış ve gitmişsiniz...Gittiğinizde sıkıldığını anladığı için çağırmıyordur bence....Ay ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)
Beni kv dem gittiği yere davet etse gitmemek için 40 takla atarım
ne işim var teyzelerin arasında altın günlerinde falan filan
Aslında evet kendimi aileden hissetmiyorum. Ama bu onlardan kaynaklı değil benim kendi ailem çok kalabalık ayda 4 kere güne gidiyorum kendim arkadaşlarımla. Onlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum galiba. Kv de hep der bize yanaşmıyordu gelip gitmiyorsun diye belki benim tavrimdan çekiniyor olabilir. Kızıyla takılmasına birşey demiyorum çünkü bende annem dururken kv ile takılma, istemem onu anliyabiliyorum[/QUOTEYeni mi evlisin
sende iki gelin olacak ileride değil mi yandınbenim bu konudan çıkardığım ana fikir şu; bu devirde k.valide olmak zor anacım.
sende iki gelin olacak ileride değil mi yandın
nıye dert edıyorsunuz kı, ben kv demı haftada yada bazen ıkı haftada bır haftasonu 15 dk gorurum, onun dısında bır yere gıdeceksem ya esımle gıderım ya yalnız gıderım...Merhaba kızlar
oooh sefan olsunbence gelinlerim yandı hahah :) kk bana bu konuda epey şey öğretti 20 yıl sonrası için tam tekmil hazırım.
takarım kızımı koluma fink fink gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?