Kayınvalidem bizde kalmak istiyor

Eşiniz etkisiz eleman resmen. Bişey demiyorum kavga etsenizde anlamiyorlarsa eşiniz ile kavga edin

Sizin kayınvalideniz saf falan değil bu arada, gayet de sinsi, yalan da söylüyormuş. Amacı da kendisine hizmet ettirmek, sizi ezip oğlunun evine taht kurmak. Bence sizin anneniz biraz saf, iyi niyetli.

Ben olsam ailemin evine giderdim, onlar evlerine gidince evime dönerdim.

Arkadaşlar anlatmış zaten ama doğumdan sonra bir süre hayatınız aten çok zor olacak. Ben de temmuzda doğurdum, üstümde gecelikle geçirdim tüm yazı. Sürekli kanama, sürekli emzirme, meme yara oldu diye kıyafetle kapatamadan gezme, zaten süt geldi mi, gitti mi, doyuyor mu stresi var. Anladığım kadarıyla iş hayatına, yani evden dışarıda olmaya alışkın bir insansınız onun bunalımı gelecek üzerinize. Eşinizin her hareketi batacak, uyumasına, yemesine, hatta tuvalete girmesine sinir olacaksınız. Bütün bunları o kadın ve kocasının yanında yaşadığınızı bir hayal edin. Delirirsiniz.
Bir de sakın o kadınla bebeği yalnız bırakmayın emzirmeye falan kalkar, burada çok okuduk böyle manyaklıkları.

Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.

Neeee 3 gün mü ben kızdığım için tamam az kalırız 1.5 ay olsun en azından diyormuş tam delirmelik
Mesajları okudum ama anlayamadım. Neden bu kadar çok sizde kalmak istiyor? Hem de uzun süre?

Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.
Ay yüzsüzlüğe bak. Hadi tut bakalım de. İnsanlar kafayı yemiş. Neymiş bu sizde kalma sevdası? Ben olsam afedersin bizde ne var diye sorardım

Lohusa kadinin evinde kayinpederin isi ne yahu bu ne densizlik?

40 gun kaniyor lohusa kadin, yetmiyor memeleri surekli ortada amac ne yani kayinpederle niye geliniyor?

Kovuldugu yere hirsizla arsiz gelir derler, kocaniz ailesi kovulmusken bunlari idrak edemiyor mu? Benim karima ailem ne yaptıda kovulacak hale geldiler diyemiyor mu?

Eşin mal mı ne demek birkaç ay kalmaya alışıklar bu ne saçma bir gerekçe, asla kabul etme , kavga çıkart, sinir krizleri geçir hiçbirinin o özel günlerini mahvetmesine izin verme , ne terbiyesiz, densiz insanlar var ya , eşin adam değil eğer o gerçekten düzgün bir adam olsaydı anası o kadar konuşamazdı, hepsi eşinizden destek alarak yapıyor tüm bunları, bence eşinizi bir güzel haşlayın sorun eşiniz kayınvalideniz falan değil...

Tm eşine üzülmeye devam et Embesil kocan da izlesin mahalle kavganızı...

Farkında mısınız bilmem ben bir problem yaşadım size anlatıyorum ki objektif fikir olsun deneyimli kişiler yol göstersin. Siz cok hakaretvari ve acımasızca yorumlar yapıyorsunuz zaten stresli insanı daha da strese sokuyorsunuz bi ilgincsiniz. Sanki benim kocam cok haklı deyip kayınvalidemi size yerleştirmişim gibi. Hayret bir şey.

Bu kadını evine alma , çocuğunu da o kadından koru , kocan susup izlemeye devam ettikçe, sen de eşine üzüldükçe daha çok kaos yaşayacaksın...

Kocanıza üzülmeyin arada kalıyor diye çünkü o size üzülmüyorannesinin farkında olsun olmasın siz açıkça ne istediğinizi söylemişsiniz.8 aylık hamilesiniz karnınızda onunda evladı var buna rağmen sizi birşeylere zorlayıp, isteklerinizi, sıkıntılarınızı görmezden geliyorsa ileride sizi kimbilir daha neler bekliyor

Biz size ayna oluyoruz, sorun kayinvalideniz değil, sorun sizde ve eşinizde, bu tavurla devam ederseniz kayinvaliden hem evinize hem de çocuğunuza çökecek ve lohusalığınız rezil kepaze geçecek, net olun ve evinize kabul etmeyin , eşinize de acımayı bırakın, neden o size acımıyor!

Sizin sorununuz kayınvalide ile değil koca olmanin ne demek oldgnu bilemeyen eşinizle. Ve böyle bir evliliğe çocuk yapmak
Sadece çocuk için üzüldüm sizlere değil

Lohusalıkta annelerde kal evine alma bunları...

Sizin sorununuz kayınvalide ile değil koca olmanin ne demek oldgnu bilemeyen eşinizle. Ve böyle bir evliliğe çocuk yapmak
Sadece çocuk için üzüldüm sizlere değil
Çocuğa üzüldüm ne demek ya ? Etrafınızda gördüğünüz beş kuruşsuz eğitimsiz ezik tiplerden değilim hanımefendi, çocuğum için sağlıklı ortamı yaratabileceğimden şüpheniz olmasın. Haddinizi bilerek yorum yapın ya da hiç yapmayın.

Boşa bu sünepe kılıklı pis herifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…