Kayınvalidem ve ev işlerim

Evet çok haklısınız. İşte arada kalıyorum. En iyisi dediğiniz gibi. Kendi hallerine bırakmak olacak.
Ben denedim ama siz de ne kadar açıklama yaparsanız yapın belki çok ısrarcı olursanız bi daha yapmaz ama kesinlikle sizin aciklamanizdan dolayı değil kendi kafasında kurduklarindan dolayı olur

Maşallah,Allah bozmasın.
Şu bdv'de benim kvm gibi düşünceli ve iyi bir kv daha gördüm ya,çok şükür...
Bırakın,engel olmayın,yapsın ufak tefek işleri, hem oyalanır hem de kendini işe yarar ve değerli hisseder.
Siz de gönlünü hoş tutup,teşekkür ederek ve arada hediye alarak memnun edersiniz.

tam ne kadar tatli bi konu dedim

yorumunuzu okuyunca la havle dedim

allah islah etsin dicem de bu yastan sonra duzelmez galiba. allah sizi kimseye muhtac etmesin. saglikla alin bebeginizi kucaginiza. cok gecmis olsun bu arada

Ayyyy niye anlattınız burda bunu:)) aman maşallah deyin dilinizi ısırın. Rica ettiğin halde yapmayan kaynanalar utansın. Bu konuyu okutmak lazım kaynanalara. Bak biraz yardım etsen nasıl da ezilcez mutlu olcaz diye

Ben kvme beraber oturdugumuz surede hamileyken hic is yaptirmazdim cekinirim sonrasinda ona zarari oldu oturmanin bu sene kendi yapti ben bisey demeden insan rahatsiz oluyor bunu da belirttim ama icinden geldigi icin bisey demedim sagolsunlar.

Ne güzel işte sen iyisin ki o da senin için fedakarlık yapıyor.Bence teşekkür et ses etme ,benim kv de de böyle ben işteyken her işi yapıyor .Bazıları boş oturmayı sevmez o yüzden o mutlu bile oluyordur

Şanslısınız, kıymetini bilin kayınvalidenizin. Ne kayınavalideler var hiçbir şey umrunda olmaz. Sizinkinin içinden geliyor, yardımcı olmak istiyor ki yapıyor; ne kadar düşünceli bir insan. Allah herkese böyle düşünceli, sevecen kayınvalideler nasip etsin. Kıskandım sizi:)

Ben ortada bir dert goremedim. Kendi istiyorsa yapsin tabi ne olacak. Bizim kaynanalar numunelik herhalde gelip oturup oturup giderler. Hazir sofraya oturup yemek yerler

Bence hiç dert etmeyin çok çok minnettar olun, hatta bence bir gün kayin validenizi alın dışarı çıkın onu gezdirin güzel bir gün geçirmesini sağlayın ve çok teşekkür edin.
Yaptıklarında bence bir sıkıntı yok

Arada sen de ona jestler yap canım mesela sevdiği yemeği/tatlıyı yapabilirsin, hediye alabilirsin, gezmeye götürebilirsin :) Allah razı olsun kayınvalidenden. Yaptıktan sonra başına kakmıyorsa dert etme. Bir tek iç çamaşırlarımı kayınvalidemin yıkamasını veya asmasını ben de istemezdim geri kalanlar yapılırsa mutlu bile olurum

Öyle kv yi başınızın üstünde taşıyın... bizimkiler hiç birine bakmadı çocuklarımın çocuk bizi yoruyor sabrımız yok bakamayız dediler. İmrendim size ne güzel. Kayınvalidanzile olan ilişkinizi göstermeye gelmiş gibisiniz Siz gerekeni söylemişsiniz yorma kendini diye o halinden memnunsa bırakın yapsın ne olacakki sıkıntı yok ama iç çamaşırları gecelik falan sıkıntı olur gibi ben istemezdim yani sadece iç çamaşırı konusunda

Canım içinden geliyorsa hiç karışma. Ben de gelinim kızım olsa yardım ederim diye düşünüyorum. Çalışan annelerin işi çok zor.

Bence kıymetini bilip iki güzel söz söyleyin rahat olun.
Iyi bir insan demek ki ne güzel böyle konular okumak burada.
Ben de hediyeler alıp jestler yapmanızı öneririrm.

sakın ha bir şey demeyin...

ben kv çocuğa bakarken bir kere dedim.ben onu mutfağa sokmuyorum diye yaygara kopardı."anne sen bırak yoruldun.çok tencere var ben toplayayım mutfağı dedimé tamamen de samimiydim.bırakın içinden geliyorsa yapsın.

Aahhahah nazarlık olsun.
Bizim de oluyor ipek ve köpek zamanlarımız elbet de dengede tutmak zorundayız mecbur.
Bir de kırk kere kötü olsa da k.validem anlayışlıdır sağolsun. İdare ediyorus hepimiz virbirimizi

Yarin sizde ona yaparsiniz gün gelir. Benim kv de cok iyidir ben hamileyken dogumdan sonra neler neler yapti nazar degmesin diye anlatmiyorum kimseye. Oda hastalaniyo bende ona yapmaya calisiyorum yada memleketine gidiyo kp tek kaliyo gidip ona yemek yapiyorum vs.. takilacak bisey yok ne guzel iste illaki onunda size ihtiyacı olacak ozaman yaparak kendinizi rahatlatirsiniz.

Sadece sizin işinizi yapmiyor oglunun da isini yapiyor
Sizin anneniz evde yemek yapsa sanmiyorum ki esiniz sizin kadar kafaya taksin
Ev işlerinin sadece sizin goreviniz olmadigini kabullenirseniz her sey daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…