Eşimi sevdim ve evlendim ve seviyorum bi sorunum yok başından böyle olacağını düşünmemiştim bilmiyodum böyle herşeyin bize yıkılacağını ayrı maddi desteği geç manevi destekde görmedim şimdi ne bekliyolarki benden
vallaha ister bencillik olarak algılasın ister yanlış,
bende ben yada eşim olmadan ailelerden birilerini istemezdim öyle..
gerçi kendi annem olunca değişiyor ama garip oluyor ya..
ben yokkken tamam oğludur ama ne işi var kaynanamın bizde,akşam gelsin diye düşünürdüm.
şuan evlı degılım 26 hazıranda evlenıcem nasıpse ama arkadaşı gayet iyi anlıyorum.
Aman ne güzel bi durum evlerinin anahtarı kayınavalidelerinde var bencede ne günlere kaldık yanlış olan herşey normal görünür oldu.
lütfen ailesi olmayan biriyle evlenin
eşinin ailesi diğer kaynınada yardım etmemişti,kendileri birşeylker yaparak sizden önce evlenmişlerdi,yani yardım etmemeleri sadece size özel değilki:26:
evt bana özel değil bunlar bulmuş kolayını sadece doğurmakla iş olmuyor. Kaynımada yardım etmediler ne oldu onca sıkıntı içindeler şimdi
Eşimi sevdim ve evlendim ve seviyorum bi sorunum yok başından böyle olacağını düşünmemiştim bilmiyodum böyle herşeyin bize yıkılacağını ayrı maddi desteği geç manevi destekde görmedim şimdi ne bekliyolarki benden
Baştan bilmiyodun hadi nişandan sonra öğrendin diyelim bir sene nişanlı kalıp eşyalarınızı alıp evlenseydiniz. Sende sabahın köründe işe gitmek zorunda kalmazdın.Bu arada baba evinde çalışmıyormuydun da şimdi zoruna gitmeye başladı.
Baba evinde çalışıyordum ama yine eşimle olan beraberliğim yüzünden evleneceğiz diye ya çalışmak yine neyse ama bişeylerin yapılmaması zorunma gidiyor yoksa napalım allah sağlık versin çalışacağım bi müddet
Sadece doğurmakla işi bitirmemişler güzelim büyütmüşler senin eş olarak görebileceğin ahlak sahibi adam etmişler.Bilmem kaç sene kahvaltısını hazırlamış önüne koymuş bir kerede oğlundan beklemiş çok bişey olmasa gerek
Oğluyla benim evime, dedikodu etmeye gelecek ve oğlum mutlu musun diye sorgulayacak kaynanaya pastane bile çok bence. 2 haftalık evliliğin neyini sorgulayacakmış, çok mutsuzsa ne yapacakmış mesela, zaten bu kayınvalidelerin başına ne geliyorsa, ağızlarına sahip çıkamamaktan ve herşeye burunlarını sokmaktan geliyor.
Arkadaşım bu işler böyle, eve bir iğne alınacağı zaman oğullarının evi olmaz (sahipsiz gibi evlendirirler), ama herşeye müdahele etmeye geldi mi, olur mu onların oğullarının evi (sahipliklerinden geçilmez).
Düşüncesiz insanlarla uğraşmak cidden zor, benim kayınvalidem de mesela, canım ne zaman isterse ararım gece 12 de de ararım canım isterse diye hava atardı (ki gecenin körü aradığı zamanlarda olmuştur, gündüz vaktine ne olsuysa), benim annem eşim ev de diye gündüz bile aramazdı, hala da öyledir. He şimdi bu kafayla bırak gece aramayı, gündüz de arayamıyor sevgili kayınvalide. Böylelerine böyle müstehak, pastaneyi bulursa şükretsin.
Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
Aynen canım ,işlerine geldimi kayınvalideler işlerine geldimi misafirler bence herşey müstahak sonrada gelinlere çamur atmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?