Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Nesini anlamiyorsun. Oglumu kuvete sokuyorum ve disindayim. Bu sekilde yikiyorum. Ustumun islanmasi diye birsey yok. Cunku sort ve tisort var ustumde. Pacalarim islanmiyor korkma.

Sen oglunu yikarken soyun. Birsey mi dedik. Ne taktin soyunmayanlara. Soyunmuyorum kardesim anla. Anla.

Sırtı ağrıdığı için göğsünü açan tırnağı acıdı diye neresini açar Allah bilir. Valla sen haklısın kardeşim evladıda olsa insan göğsünü gere gere krem sürdürmez

Iyyy, nasıl da sarkık sarkıktır bir de, bu kaynanalar çok affedersin de alenen koca aranıyor, başta koca olmayınca sapıtıyorlar böyle. Küçücük çocuk mu bu yanında memeler fora geziyorsun? Ben banyoya girerdim, çıkmadan küçük kuzenimi de sokar öyle yıkardım beraber yıkanır çıkardık, ama şimdi 14 yaşında gelmiş koca kız, o zaman eskiden de beni çıplak görüyordu deyip beraber çıplak yıkanmaya devam edelim? Şaka gibi insanlar görüyorum gerçekten.

Ayrıca ben anlamadım bir şeyi, giysiler ıslanırsa ıslansın ne var ki bunda? Ortalık ıslansın ne var, banyo ıslanmak için değil mi? ''Aman banyo yapalım ama yerler ıslanmasın!'' kaygısını yaşayan tek toplumuz yemin ediyorum. Üstümüze yemeğin salçalı sosu dökülmüyor, su ve şampuan köpüğü sıçrıyor. Islansa da giysi değiştirilir bir zahmet. Ya da bornoz giyilir, ya da sizin gibi şort ve bir gündelik penye giyilir. Tüylerle süslü Bülent Ersoy kostümü sanki...

takmadım, neden takayım nasıl oluyor dedim

küvet varmış anladım

Valla edep denen bir şey var bu kadın edep yoksunu benim gözümde ben anneme bel fıtığı için merhem süreceğim zaman bile kadın kalçası görünecek diye eliyle örtmeye çalışıyor ki bu benim öz annem daha hic bir erkek evladi annemin bacağını görmüş değil değişiyor işte insandan insana

benim kızdığım şey tamam hadi bak ensest duygu falan herneyse ana oğul böyle takılıyodunuz hep.. ama artık ailede farklı bi birey var ,o birey oğlunun karısı ,bir yabancı.. sen nasıl bir yabancının yanında o şekilde gezersin ,o kadının rahatsız olabileceğini nasıl umursamaz, oğlunun eşini ana oğul bir olup nasıl bu kadar yok sayarsınız ? yaşlı kadın ne var diyenleride gerçekten anlamıyorum ,belliki kadın sinsi.. sevgi ilgi ihtiyacını anlayabilirim ,ama sırf oğlunu her akşam eve getirip kendini kremletmek için bu kadar takla atan kadının ,oğlunun karısının rahatasız olabileceğini düşünemeyeceğine kimse beni inandıramaz.. edepsizlik arkadaş başka bişey değil.. ama oğlu da kendi gibi konusahibi kusurumuza bakmasın da ,en başta o yok saymış karısını

Agzin bal yesin ya

takmadım, neden takayım nasıl oluyor dedim

küvet varmış anladım
Ben de küvetin dışında kalıp yıkıyorum. Eski evimde küvet yoktu sadece duşakabin vardı yine yıkayabiliyordum aynı şekilde. Çok sıçrama olmuyor :)

Diğer arkadaşlar da yazsın Dediğiniz için yazayım dedim

Bıktim bu kaynanalardan ,bende hamileyim oğlumu bekliyorum kaynana olucam ama asla boyle olmucam ne cektik ya herseye mi karisilir aģlanir benimki habire duygu sömürusu pesinde kocamda anakuzusu olunca olan bana oldu ,oluyor

Canım o onun annesi ne olacak göğsü açık geldiyse sen neden rahatsız oluyorsun kocan da mantıklı bir savunma yapmış bence lütfen empati yapalım biraz ilerde belki biz de kayinvalide olacağız hasta olacağız ilgi isteyeceğiz..vs anlayışlı olmak gerek büyütme

Valla sabahtan beri okuyorum yorum larınızı olumlu olumsuz teşekkür ederim herkese ben daha yeni üyeyim böyle saçma olaylarımi güvenip anlatacağım kimsem yok ama bu platformda olduğum için mutluyum en azından desteğiniz bile bi nebze rahatlattı başım stresten ağrıyor hala kusum o salonda ben mutfakta her tartışmada dayanamayıp gidip konuşan ben oluyodum ama bu sefer olmayacak öyle bişey gerçekten bu son damla oldu saçma olsun olmasın az çok derdimi anladınız olay kv memelerini aştı naparsa yapsın artık ne halt edim bu yaştan sonra kadına ayıp dersi vericek halim yok ya beni ilgilendiren eşim çok seviyorum onu ama o beni anlamak dahi istemiyor işin kolayına kaçıp konuşmamayi tercih ediyor kırildigimi ve benimde tepkimi kısaca beni farketmesi için daha ne yapmam lazım bilmiyorum inanin

Siz düpedüz kv düşmanlığı yapıyorsunuz ortada bu kadar saldıracak hiçbir şey yok..ensest ne demek nasıl vardirdiniz işi oralara? Allah erkek annelerine yardım etsin bu ne böyle be

yatak odasına geçtiğinizde en sexi iç çamaşırlarını giy,arkanı dönüp uyu ,bunu sürekli yap

Oğlu'da anasının bu çok saçma hareketine çokda normal birşeymiş gibi davranmış olmalarına anlam veremedim ? 2 de .mide bulandırıcılar !!

Samimi misin ??memelerini açıp evli oğlunun karşısına oturacaksın yani sırf ilgi için...:S

Samimi misin ??memelerini açıp evli oğlunun karşısına oturacaksın yani sırf ilgi için...:S
Samimiyim , kadının yaptığı mükemmel bir hareket demiyorum ama bunda büyütecek hiçbir şey yok çünkü herkesin utanma anlayışı farklıdır. .ben mesela annemin bile yanında yarı çıplak olmayı dahi sevmem ama bir kuzenim var 15 yasinda genc kızdı kaplıcada bisürü kadının içinde anadan doğma yikanmisti yapı meselesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…