- 17 Aralık 2015
- 27.106
- 49.557
- 598
Çok meraklı bir kadın,ışıklarımızı takip ediyor sürekli hayatımıza müdahale ediyor zamanlı zamansız gelmek istiyor,oturuşu kalkışı hatta bazen abartmıyorum sesli nefes alış verişi bile beni bunaltmış durumda. Çığlık atmak istiyorum.
kvlerin geneli böyledir ama.bu şekilde elektrik aldığım bir kadına asla çocuğumu baktırmazdım ben.
Bakıcı çok zor iş bilemiyorumArkadaşlar merhaba, bu konuyu cesarete ihtiyacım olduğu için açıyorum,lütfen yüreklendirin beni.
Yaklaşık sekiz yıl önce evlendim ,iyi bir evliliğim var fakat kayınvalideyle dipdibe oturuyorum. Genelde mesafeyi korumakla beraber şuan evde de olduğum için çok bunalmış durumdayım. İlk çocuğuma o baktı,iyi de baktı o yüzden birçok şeyini tolere ettim kendimce. Şuan dokuz aylık bir bebeğim var ücretsiz izindeyim,aynı yerde oturmaya devam edersem ikinci çocuğuma da bakacak ama ben gitmek istiyorum,taşınmak istiyorum fakat bakıcı olayından çok korktuğum için kıpırdayamıyorum. Çok meraklı bir kadın,ışıklarımızı takip ediyor sürekli hayatımıza müdahale ediyor zamanlı zamansız gelmek istiyor,oturuşu kalkışı hatta bazen abartmıyorum sesli nefes alış verişi bile beni bunaltmış durumda. Çığlık atmak istiyorum. Küçük bir yerde oturuyoruz genelde komşuluk etmem dedikodu duymamak için,kayınvalidem fazlasıyla dedikoducu bir kadın çünkü. Bugün bir komşu kahve içmeye geldi ve benimle ilgili anlattıklarını söyledi bu yüzden uzaklaşma isteğim iyici tavan yapmış durumda.
Eşim tamamıyla bana bırakmış gibi görünse de aslında burda oturmaya devam etmek istiyor ama kararlı olursam bana ayak uydurmak zorunda kalır. Zaten o da bu son bir yıldaki gelgitlerimin farkında ne karar vereceksen ver daha fazla beni darlama modunda.
Ayrıntıları isterseniz anlatırım,çocuk için böyle bir fedakarlık yapılır mı? Çocuklarıma uzun vadede öfkeli olur muyum? Onlar için istemediğim bir hayatı yaşamak istemiyorum.. İyi bir bakıcı bulur muyum?
kvlerin geneli böyledir ama.
Geçenlerde yine bize sık gelip gittiği için surat yaptım istemediğimi anladı,laf arasında sen sorun çıkartmak istiyorsun gelmemen için dedi. Ben de moralim bozuk olamaz mı her geldiğinde yüzümde güller mi açacak dedim,o da ısrar edince canın ne istiyorsa onu düşün dedim,kalktı gitti o günden beri de bi daha gelmedi. Eşime şikayet edeceğini söylemiş ki etti de eşim de gülerek geldi anlattı. Çok üzerinde durmadım. İşte tekrar şikayet edecekmiş eşim de günümü gösterecekmiş saçma sapan tripler.
Eşime anlattığını öğrendiğimde bi anlık oğluyla dertleşiyor gibi değerlendirmiştim,böyle planlayıp konu komşuya anlattığını farkedince kadının kötü niyeti rahatsız etti
Kayınvalidesiyle uzun zamandır görüşmeyen biri olarak yazıyorum, öncelikle belirteyim.
Ben çok kafaya takacak birşey göremedim bunda. Siz genel olarak kendisine dolduğunuz için rahatsız olmuşsunuz. Tabi ki rahatsız edici ama çocuk açısından kararınızı etkileyecek düzeyde değil diye düşünüyorum.
Bakıcı olayı gerçekten çok zor. Deneyip pişman olup kayınvalideye mecbur kalsanız hem diline düşersiniz hem de nasılsa bana mecbur diye düşünerek daha hoyrat davranır size.
Sırf kaynanam bakmasın diye bakıcıya dolu para ödeyeceğimArkadaşlar merhaba, bu konuyu cesarete ihtiyacım olduğu için açıyorum,lütfen yüreklendirin beni.
Yaklaşık sekiz yıl önce evlendim ,iyi bir evliliğim var fakat kayınvalideyle dipdibe oturuyorum. Genelde mesafeyi korumakla beraber şuan evde de olduğum için çok bunalmış durumdayım. İlk çocuğuma o baktı,iyi de baktı o yüzden birçok şeyini tolere ettim kendimce. Şuan dokuz aylık bir bebeğim var ücretsiz izindeyim,aynı yerde oturmaya devam edersem ikinci çocuğuma da bakacak ama ben gitmek istiyorum,taşınmak istiyorum fakat bakıcı olayından çok korktuğum için kıpırdayamıyorum. Çok meraklı bir kadın,ışıklarımızı takip ediyor sürekli hayatımıza müdahale ediyor zamanlı zamansız gelmek istiyor,oturuşu kalkışı hatta bazen abartmıyorum sesli nefes alış verişi bile beni bunaltmış durumda. Çığlık atmak istiyorum. Küçük bir yerde oturuyoruz genelde komşuluk etmem dedikodu duymamak için,kayınvalidem fazlasıyla dedikoducu bir kadın çünkü. Bugün bir komşu kahve içmeye geldi ve benimle ilgili anlattıklarını söyledi bu yüzden uzaklaşma isteğim iyici tavan yapmış durumda.
Eşim tamamıyla bana bırakmış gibi görünse de aslında burda oturmaya devam etmek istiyor ama kararlı olursam bana ayak uydurmak zorunda kalır. Zaten o da bu son bir yıldaki gelgitlerimin farkında ne karar vereceksen ver daha fazla beni darlama modunda.
Ayrıntıları isterseniz anlatırım,çocuk için böyle bir fedakarlık yapılır mı? Çocuklarıma uzun vadede öfkeli olur muyum? Onlar için istemediğim bir hayatı yaşamak istemiyorum.. İyi bir bakıcı bulur muyum?
Hence brakin baksin iyi bakiyor diyorsunu bakici tutsaniz akliniz kalacak ne yapiyorlar simdi yemek yedi mi uyudumu filan filan AMA kv Boyle sorun yok iciniz rahat eder hem gelemezse bile devamli hher an arar bunalirsiniz artik hence Boyle sizin icin daha igiArkadaşlar merhaba, bu konuyu cesarete ihtiyacım olduğu için açıyorum,lütfen yüreklendirin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?