Senin annen şöyle yaptı bunu dedi diye sürekli söyleme. Sadece ona kalbinin çok kırıldığını söyle o da konusu açılırsa.gercekten miof insallah esim uzattigimi falan dusunmez..insallah hep yanimda olur da ben de kaynanamsiz bir hayat yasarim resmen nefes aldim bikac gundur hayatimda o yok artik diyorum ya..bunu bilmek bile hafifletiyor beni..
bence konusma. annemle babam 26 yıllık evli. annem de senelerdir konusmuyor. hicbir sey de etkilenmedi. daha iyi oldu bence. babannem yuzunden ettikleri kavgalar son buldu en azındanArkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Olayin uzerinden 1 hafta gecti, esim de ben de ogunden sonra annesiyle ilgili tek kelime etmedik..esime de dedim zaten bugunden sonra artik annen hakkinda hicbirsey soylemem huzurumuzu kacirmam dedim..Senin annen şöyle yaptı bunu dedi diye sürekli söyleme. Sadece ona kalbinin çok kırıldığını söyle o da konusu açılırsa.
Way be baya uzun bir zaman dilimi. Peki babannenle annenler ayni sehirdelermi? Ve siz bu sure zarfinda babannenizle gorusup konusurmuydunuz?bence konusma. annemle babam 26 yıllık evli. annem de senelerdir konusmuyor. hicbir sey de etkilenmedi. daha iyi oldu bence. babannem yuzunden ettikleri kavgalar son buldu en azından
Cok dogru.. Cok degil 1 2 sefer yasadim bu dediginizi ama o bile beni yipratmaya yetti.. Umarim onsuz esimle daha mutlu olurum..Asıl bu kadınla görüşmeye devam edersen, saygından sustuğun her şeyin patlamasını eşine yansıtarak ilişkini zedelersin.
Konuşma. Görüşme. Hayatınızda hiç olmamış gibi yaşa gitsin.
Evet oyle yapiyorum..bugune kadar hic kotulemedim zaten, Allah buyuk dedim ve zamanla kendi gordu zaten..Ben 13 yıldır görüşmüyorum.15 yıllık evliyim.
Bugüne kadar eksikliğini hiç hissetmedim
Gönül isterdi saygı sevgi çerçevesinde görüşülsün ama olmadı kısmet
Size tavsiyem eşinize ailesini kötülemeyin bırakın o görsün bazı şeyleri
Bir tane kızım var, 14 yaşındaEvet oyle yapiyorum..bugune kadar hic kotulemedim zaten, Allah buyuk dedim ve zamanla kendi gordu zaten..
Cocuklariniz varsa onlar gorusuyormu babanneleriyle?
Allah uzun omurler versin kiziniza:)Bir tane kızım var, 14 yaşında
Hiç kötülemedim ben
Hep anlattım
Küçükken arada dedesi görüyordu
Büyüyüp aklı erdikçe kendi istemedi
Zaten şuan ayrı şehirlerdeyiz
Bennnnn gayette mutluyum keşke olmaz sa hiç yokluğunu çekmem 1 konuştum 2 konuştum laftan anlamadı artık kestim ilişkimi hemde altli ustlu oturuyoz hemde sorun yok yaniArkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Yani onu goruyorsunuz ama konusmuyorsunuz?Bennnnn gayette mutluyum keşke olmaz sa hiç yokluğunu çekmem 1 konuştum 2 konuştum laftan anlamadı artık kestim ilişkimi hemde altli ustlu oturuyoz hemde sorun yok yani
evet aynı sehirdeyiz. hem de aynı semtte arada yuruyerek on dk vardı mesafe. en son biz tasınacaktık 2013 hazıran ayıydı babannem arayıp anneme bagırmıstı oglumu benden uzaklastırıyorsun kacıramazsın falan dıye (o vakit babam da 54 yasında iste 54 yasında adamı kacırıyoruzWay be baya uzun bir zaman dilimi. Peki babannenle annenler ayni sehirdelermi? Ve siz bu sure zarfinda babannenizle gorusup konusurmuydunuz?
Amin cümlemizinkilere :)Allah uzun omurler versin kiziniza:)
Peki esiniz? Onun hic cani sklmadimi bu durumdan oturu? Size hic demedimi yeter bitsin bu kusluk, ben uzuluyorum vs gibi seyler?
Aynen öyle yüzüne bile bakmıyorum ben şehir disidayken eşimden evin anahtarını isteyip buzdolabimin derin dondurucu kısmına eşyalarını koymuştu geldim hemen bir suru tam buğday ekmeği aldım doldurdum onun da eşyalarını geri götürdüm dolabın a koydum . Mesela misafir mi gelecek hemen kızına git cagir yardıma gelsin der isim var diyip çıkmam . Bir iş mi yapılacak beni gördüğü an sunu yap der bende yapmıyorum derim bu kadar. Hamileyim bu arada düşük riskim vardı bir kere geçmiş olsun demedi bende ölse bir bardak su vermem artık net yani tek sorun bu değil ki daha neler neler bu kararı 1.5 yıl içinde aldım bir hatada değil yani . Sana tek tavsiyem takma aman bosver ne hali varsa gorsun ayağını yikasan yaranamazsin hemen hemen hergün görüyorum selam bile vermem artık ...Yani onu goruyorsunuz ama konusmuyorsunuz?
Cok uzucu gercekten..ben boyle insanlari anlamiyorum..ne geciyor ellerine boyle yapinca..boyle insanlar hayatlari boyunca mutsuz olurlar..baskalarini mutlu edemeyen, aksine kotuluk dusunen insan gercekten mutlu olanaz..ben buna inaniyorum.evet aynı sehirdeyiz. hem de aynı semtte arada yuruyerek on dk vardı mesafe. en son biz tasınacaktık 2013 hazıran ayıydı babannem arayıp anneme bagırmıstı oglumu benden uzaklastırıyorsun kacıramazsın falan dıye (o vakit babam da 54 yasında iste 54 yasında adamı kacırıyoruz) biz babanneme cok gitmezzdik kardesim hic sevmıyor zaten ben arada giderdim babam uzulmesin diye o da ama cok nadir iki uc ayda bir. annem istemezdi gitmemi. evimize hayırlı olsuna da gelmediler, bu sene basında ruhsat aldım avukatlık lisansı onu alıp gittim fotografımla falan. hic tebrik bile etmediler. cok uzuldum ve sinir oldum da. tek torunlarıyız, bir ben bir de kardesim. avukat olmusum ya. milletin babannesi araba alıyor kadın bir altın bile vermedi hicbir sey hic. ne maddi ne manevi yonden babannelik etti. maddi acıdan da bize zarar vermeye devam ediyor. neler neler. o yzdn uzak durmak en iyisi. sinirlerim bozuluyor dusundukce.
Takdir edilesi bir kadinsiniz masallah..Amin cümlemizinkilere :)
Eşim kendi talep etti "eşime saygısı olmayan benide arayıp sormasın" dedi
Ben kin gütmem yapı olarak
Eşim yarın gidelim dese giderim
Üzülüyordur illa ki ama bize yansıtmadı
Yinede önemli günlerde araması için teşvik ederim
Arar /aramaz kendi bileceği iş
Peki esinle mutlumusunuz? Bir huzursuzluk oluyor mu evinde?Aynen öyle yüzüne bile bakmıyorum ben şehir disidayken eşimden evin anahtarını isteyip buzdolabimin derin dondurucu kısmına eşyalarını koymuştu geldim hemen bir suru tam buğday ekmeği aldım doldurdum onun da eşyalarını geri götürdüm dolabın a koydum . Mesela misafir mi gelecek hemen kızına git cagir yardıma gelsin der isim var diyip çıkmam . Bir iş mi yapılacak beni gördüğü an sunu yap der bende yapmıyorum derim bu kadar. Hamileyim bu arada düşük riskim vardı bir kere geçmiş olsun demedi bende ölse bir bardak su vermem artık net yani tek sorun bu değil ki daha neler neler bu kararı 1.5 yıl içinde aldım bir hatada değil yani . Sana tek tavsiyem takma aman bosver ne hali varsa gorsun ayağını yikasan yaranamazsin hemen hemen hergün görüyorum selam bile vermem artık ...
Teşekkür ederimTakdir edilesi bir kadinsiniz masallah..
Hep mutlu olun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?