Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

Hergün nerde görüyorsun Can'ım ? Ev ler iki ayrı daire şeklinde değil mi ? Eşin me diyor bu konuşmama durumunuza ?
Evimiz altli ustlu yaa illaki ben dama o aşağıya iniyor ve görüyorum konuşmuyorum oda konuşmuyor esim benden taraf annesinin nasıl bir olduğunu biliyor keyfime göre yani ister çıkarım ister çıkmam esim karışmaz.

Esim benim ailemle çok iyi anlaşır ya bu olay ailemle olan iliskini etkilemiyor

Asıl bu kadınla görüşmeye devam edersen, saygından sustuğun her şeyin patlamasını eşine yansıtarak ilişkini zedelersin.

Konuşma. Görüşme. Hayatınızda hiç olmamış gibi yaşa gitsin.
Evet bu bana da çok oluyordu malesef sonra eşime aynısı oldu babamla ilgili bi sorunda Susup Susup bana patladı ve ne kadar haklı olsa da yipratici olduğunu o zaman anladım artık gereksiz yere eşimin basının etini yemiyorum ve görüşmeme gibi bi imkanım olmadığı için gereken yerde cevabını veriyorum çok rahatladım bu şekil

beni azarladigi yetmezmis gibi gozumun onunde ve yine herkesin icinde annemi de azarladi..kucuk bir cocuk gibi sus konusma dedi anneme..siz olsaniz boyle birseyi kaldirabilirmisiniz?

Ben bi ara gorusmedim 1 sene kadar. Sonra pisman olmus esimden haber yollamis bir daha yapmayacagim demis. Esim sen bilirsin dedi bana birakti. Ben de onun hatrina baristim.

AMA SU AN COK PISMANIM...!
baristiktan sonra araya mesafe koymadiniz mi? neden pismansiniz anlamadim..

esim su an icin konusmuyor..onun da cok zoruna gitti yasanan olay..ama ben esime diyorum sen kusme senin annen sonucta..sen git istegi ihtiyaci olursa karsila diyorum..ama ben gidemem artik..anlatsam da anlayacak karakterde birisi degil.hatasini kabul etmez..bende iyisimi konusmayayim dedim.

iyi yapmissiniz..ileriyi gormussunuz sanirim ki arkaniza bile bakmadan kacmissiniz..
Allah gonlunuze gore versin :)

yok kesinlikle art niyetliydi o yuzden konusmama karari aldim..yoksa kuslugu seven biri degilim kesinlikle..konusmak isterdim eger beni anlayacagini bilsem..hatasini kabul edip golumu alacak biri degil..beni sevmiyor zaten, 1 2 defa degil cok kez toplum icinde ezdi beni..artik goresim gelmiyor onu

esiniz durumdan memnun mu?

esiniz durumdan memnun mu?
Kv nin yaptıkları gayet görünür şeylerdi.
Örneğin ameliyat oldum aynı şehirde olmamıza rağmen ne aradı ne sordu. Üstelik küçük bebeğim bardı. Eşim hem ben hem çocuk mahvoldu.
Benimkiler ilgisiz. İlgili gib görünüp başımıza birşey geldiğinde çil yavrusu gibi dağılırlar.
Doğumum çok riskli isi. Erken doğum yaptım. Kv ve kp doğumdan bir gün sonra ziyaret saatinde hastaneye geldi. Küçük altınını taktı ve gitti. Bi daha oğlumu gördüğünde 3 aylık olmuştu.
Bunun gibi çok örnek var.
O nedenle eşimin söyleyeceği birşey yok. Bu durumda bayramlarda gittiğime şükretsin

baristiktan sonra araya mesafe koymadiniz mi? neden pismansiniz anlamadim..

Artik duzeldim dedigi huylari aynen devam ediyor. Sadece beni degil esimi de cildirtti. Gecenlerde yanina ziyarete gittik esim aynen soyle dedi "yemin ediyorum bir daha buraya gelmicem". Ciddi anlamda insanin sabrini zorluyor.

Artik duzeldim dedigi huylari aynen devam ediyor. Sadece beni degil esimi de cildirtti. Gecenlerde yanina ziyarete gittik esim aynen soyle dedi "yemin ediyorum bir daha buraya gelmicem". Ciddi anlamda insanin sabrini zorluyor.
vay be. kendi evladi bile dayanamiyorsa gelin ne yapsin dimi

merhaba ben kesinlikle görüşmüyorum ne kv ile ne diğerleriyle. ama eşimde onlardan yana olduğu için bu durum gitgide kötüleşiyor. bende inceldiği yerden kopsun diyorum. muhtemelen bir kaç aya boşanırız çünkü ne sevgi kaldı ne saygı birde eşimin aileside karışmayalım demiyor hala.

2 aydir gorusmuyorum.Asla görüşmeyi de düşünmüyorum.Hicbir kaybım yok zaten hayatimda önemli bir yer arz etmiyordu kendisi.Dengesizlikleri yüzünden evliliğimi bile yikiyordum.Sildim gitti.oğluyla can ciğer ama eşim görüş diye asla zorlamiyor.Kizimi bile görmüyor kendisi uzaktan babaannelik tasliyor sadece :) Kayınvalide ile gorusmemek hayatta önemli bir katip değil.benim bitanecik annem var zaten :)

bayramdan bayrama derken yani simdi 2 ay sonra kurban bayrami ya. ayaginami gideyim? benden ozur dilemeden gidememki ayagina.
bencede özür dilemesse görüşme
özür dilese bile bayramdan bayrama görüş resmen terbiyesizlik annene saygısızlık yapmış.

Bende konusmuyorum 2 yildir. Ne bayramlarda ne seyranlardada aramadim aramamda. Bizim sorunumuz kıskanclık benim oglunun karisi oldugumu idrak edemedi. Sadece onu sevsin ona değer versin istedi. Baktiki benide cok seviyo biricik oğlu. Kıskançliktan gozu donup esimin yaninda bana bi guzel hakaret etti. O gun bugundur hic bir sekilde muhattap olmadim. Allaha yakin bana uzak olsun. Zaten konusmaya devam etseydik kesin bosanirdik

Ben konusmuyorum çokta mutluyum benzer olaylardan esimde bana konuşma dedi çokta mutluyuz..

konuşur gibi görünüyorum aslında ama konuşmuyorum gidip otururuz eşimle yemek hazırlar yemek yer çay içer kalkarız o kadar en iyisi mesafeli olmak görüşmezsen zamanla eşin de sana tavır alabilir

Bende 2 senelik evliyim 3 yıldır görüşmüyorum eşimde görüşmüyor ve böyle çok mutluyuz benim özel meselem değildi evlat ayrımı yapıldığı için eşim görüşmedi bende görüşmüyorum haliyle sözümden sonra üvey annemle birlik olup bizi ayırmak istedikleri için.Samimi olmamanızı tavsiye ederim.Samimi oldukça yüzgöz olunuyor Ve mutlaka eşinizle problemler çıkıyor sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…