- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
Evimiz altli ustlu yaa illaki ben dama o aşağıya iniyor ve görüyorum konuşmuyorum oda konuşmuyor esim benden taraf annesinin nasıl bir olduğunu biliyor keyfime göre yani ister çıkarım ister çıkmam esim karışmaz.Hergün nerde görüyorsun Can'ım ? Ev ler iki ayrı daire şeklinde değil mi ? Eşin me diyor bu konuşmama durumunuza ?
Evet bu bana da çok oluyordu malesefAsıl bu kadınla görüşmeye devam edersen, saygından sustuğun her şeyin patlamasını eşine yansıtarak ilişkini zedelersin.
Konuşma. Görüşme. Hayatınızda hiç olmamış gibi yaşa gitsin.
beni azarladigi yetmezmis gibi gozumun onunde ve yine herkesin icinde annemi de azarladi..kucuk bir cocuk gibi sus konusma dedi anneme..siz olsaniz boyle birseyi kaldirabilirmisiniz?Şeysalak erkek de sevmem plasentadan kopmamış erkek de...
Bazı olaylara bakıyorum incir çekirdeğini doldurmaz,kocam görüşme dedi, ota çöpe annesini silebilen bir adam el kızına neler yapmaz kör aşkı bittikten sonra
Namusunuza ailenize aleni laflar edilmedikçe küssem de bi daha görüşmesem bi bahane ya Rab derdinde olanları anlamıyorum,biz de hep bu yaşta kalmıcaz
baristiktan sonra araya mesafe koymadiniz mi? neden pismansiniz anlamadim..Ben bi ara gorusmedim 1 sene kadar. Sonra pisman olmus esimden haber yollamis bir daha yapmayacagim demis. Esim sen bilirsin dedi bana birakti. Ben de onun hatrina baristim.
AMA SU AN COK PISMANIM...!
esim su an icin konusmuyor..onun da cok zoruna gitti yasanan olay..ama ben esime diyorum sen kusme senin annen sonucta..sen git istegi ihtiyaci olursa karsila diyorum..ama ben gidemem artik..anlatsam da anlayacak karakterde birisi degil.hatasini kabul etmez..bende iyisimi konusmayayim dedim.yakinsaniz birbirinize illaki bir sekilde karsi karsiya gelirsiniz bunun kacari yok yani kocanizda konusmama gorusmeme karari aldiysa o zaman baska ama obur turlu illaki bir araya gelirsiniz er yada gec. Asil onemli olan tavrini koyup yaptiginin ne buyuk bir saygisizlik oldugunu anlatmak yoksa tavsan daga kusmus bilmem nee yani..
Var, ben, çünkü bekarım
En iyi kaynana varolmayan kaynanadır. En son hoşlandığım herifin 3 kızkardeşi vardı 1 değil, 2 değil 3 ; cadaloz bir de anası. Dedim cherry topla tası tarağı kaç herif iyi ama bu cadalozlar seni yer bitirir. En küçüğü 18 yaşındaydı kzıkardeşlerin ama nasıl bir dil arkadaş aynı bir pabuç.....Allahım korumuş yeminle.
Evli degilim ama kaynana + gorumce sevmezim evliler beni de araniza alin
yok kesinlikle art niyetliydi o yuzden konusmama karari aldim..yoksa kuslugu seven biri degilim kesinlikle..konusmak isterdim eger beni anlayacagini bilsem..hatasini kabul edip golumu alacak biri degil..beni sevmiyor zaten, 1 2 defa degil cok kez toplum icinde ezdi beni..artik goresim gelmiyor onuEğer kayınvaliden bir anne gibi sana hatanı ve yanloşını gösteriyorsa başkalarının içerisinde dahi olsa sorun değil kırılmamalısın içinde art niyet yoksa ancak fesatlık amaçlı seni aşağı çekme amaçlı ise konuşarak hallet. Bende kv ile konuşmuyorum ancak çok ağır sebebleri var.
esiniz durumdan memnun mu?Aynı şehirde yaşıyoruz. Yılda sadece 2 kere Bayram'lara gidiyorum. Bir de özel bir durum olursa karşılaşıyoruz. O zöaan da konuşmuyorum. O soru sorarsa kısaca cevap veriyorum. Çok rahatım.
Kesinlikle aramıyorum. Ne Kandil'de ne de anne baba gününde. Eltimin evinde bir ay filan kalıyor. Araları daha iyi sanırım ama umrumda değil. Bana bulaşmasın da. Eşimin hatrı olmasa o kadar da gitmem.
Eskiden evinimden çıkmazdı. Elimi verince kolumu kaptırıyordum.
Kv nin yaptıkları gayet görünür şeylerdi.esiniz durumdan memnun mu?
beni azarladigi yetmezmis gibi gozumun onunde ve yine herkesin icinde annemi de azarladi..kucuk bir cocuk gibi sus konusma dedi anneme..siz olsaniz boyle birseyi kaldirabilirmisiniz?
baristiktan sonra araya mesafe koymadiniz mi? neden pismansiniz anlamadim..
vay be. kendi evladi bile dayanamiyorsa gelin ne yapsin dimiArtik duzeldim dedigi huylari aynen devam ediyor. Sadece beni degil esimi de cildirtti. Gecenlerde yanina ziyarete gittik esim aynen soyle dedi "yemin ediyorum bir daha buraya gelmicem". Ciddi anlamda insanin sabrini zorluyor.
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
vay be. kendi evladi bile dayanamiyorsa gelin ne yapsin dimi
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
bencede özür dilemesse görüşmebayramdan bayrama derken yani simdi 2 ay sonra kurban bayrami ya. ayaginami gideyim? benden ozur dilemeden gidememki ayagina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?