Kaynana belası

Annesi oğlunu kıskandj benden istediklerini yapmadım yani köyde oturmadım düğünü onların köyünde yapmadım diye. Doldurdular birbirlerini

Eşim çok sessiz bu beni korkutuyor. Yani bi olay olunca içine kapanır. Akşmdan beri konuşmuyor bi kaç gün müsade et kafamı toparlayım diyor

Sizde de lafa laf paya pay yani. Tamam haklisinizdir belki ama karsilikli seviye baya dusmus. Agirliginizi korusaydiniz keske.
Sinirlerime hakim olamıyorum ama sinir hastası oldum tartışma yüzğnden kaç defa düştüm bayıldım istesemde enfel olamam. Siz olsanız susabilir misinz

Esin arkanda ne güzel.şanslisin o pislik kadınla bi daha görüşme bak ben kimse arkamda olmadan resti çektim görüşmuyorum gelirse de konuşmuyorum kovduğum halde geliyo öyle de yüzsuzdur.tek başımayim hiç korkmuyorum biterse de bitsin göze aldım üstelik çocuğum var korkma yüksek tepkilerin yüksek faydası vardır her zaman hadlerini bilsinler.

esinle daha öncesinden ne kadarlik tanisikliginiz var? seviye cok düsmüs ya bilemedim...

2 ay icinde ne oldu da olay boyle buyudu.herkesi toplamak sacma ben olsam ne kadar sinirlensemde onlara neden bana boyle yapiyosunuz demem.kendilerini cok onemli sanmasinlar.sizin gidisat hic iyi gorunmuyor

Sinirlerime hakim olamıyorum ama sinir hastası oldum tartışma yüzğnden kaç defa düştüm bayıldım istesemde enfel olamam. Siz olsanız susabilir misinz

Susmam ama onlarin seviyesine inmeden cevap veririm. B.mu yesin falan sahsen bu cumleyi ben kuramam.

sakın bir süre çocuk yapma derim, eşin de bir işe yaramıyor cahillik diz boyu. kadın edepsizce sana konuşmuş cevabını ver her zaman. mesleğin var, ailen var ayrılsan da sıkıntı yaşamazsın herşeyi akışına bırak birsüre..

2 tarafta haksız .
kızımın b.kunu ye dedikten sonra cvp vermeyip ortamı terkedebilirdiniz asla gorusmemek üzere.

Yani ben olsam karşılık vermezdim galiba.

Ailenizin yanında böyle laflar edilebiliyosa hata sizde çok yüz verilmiş ..

Demekki kimse kimsenin derdini anlamıyor. O an bana o laf edildiğinde arabada gidiyoruz ve kaldırdı bana tokat vurrmaya kalktı

Kadın oğlanı benden soğutmak için elinden geleni yaptı ve ağza alınmayacak laflar sarfetti

Demekki kimse kimsenin derdini anlamıyor. O an bana o laf edildiğinde arabada gidiyoruz ve kaldırdı bana tokat vurrmaya kalktı
bakın canım arkadaşım bazen böyle seviyesizliklere susarak cvp vermek en güzeli , ben senin gibi değilim seviyene inemem diyin ve inmeyin. ortamı terkedin.

Şayet Eşinizin yanında tokat atmaya kalktiysa sorun gorumcede değil sorun esinizde o müdahale etmeliydi size kalmadan.

Ağır mi olur bilemem ama ben olsam o tokat olayından sonra ailemin yanına donerdim , surunup degerimi anlayana kadar. Basit birsey değil çünkü.

2. bir seçenek seviyelerine inmek ki yapmissiniz bence hiçbir işe yaramamis baksaniza esiniz düşünmek için zaman istiyor. Neyi düşünecek acaba bi fikriniz var mı ?? bunca yapilandan sonra ailemi kırdım üzdum diye düşünecek soluğu onların yanında alacak benden demesi....

2 aylık evlilikte bu kin niye daha önce birşeyler olmuş besbelli

Aradaki olayları anlatmadığınız için yorum yapamıyorum..
Bariz olan henüz olgunlaşamamışsınız..

Soluğu onların yanında alacaksa ben sussamda alırdı. Belki fevri davrandım ama o an yerimde olsanız aynısını yapardınız. Kadın ailedeki bütün erkekleri sindirmiş durumda ne kocası ne oğlu gık demiyor yanında

Şİmdi et tırnak durumu birşekilde barışır koklaşırlar ailesi ile.
Fakat ben şunu anlamadım 2 aylık evlilikte onun şusunu busunu ye derecesine nasıl geldiniz*?
Ya kocam düğün zamanı benim istediklerimi yaptı diye kılıbık dediler ve yemin ediyorm benden sadece bu yüzden nefret ettiler eşimi köylerinden bi kızla evlendirmek istemiş o da kabul etmemiş. Çok saçma şeylerle dolmuşlar bana karşı. Bende kızın bana karışamaz kaynanalık yapamaz diyünce bu duruma geldi. Daha önce hiç tartışmamız karşı karşıya gelmemiz olmadı ailesi ile

Boyle bebeleri nereden bulup da evleniyorsunuz anlamiyorum. Yok muydu ayaklari yere saglam basan,kisilik ve olgunluk sahibi birisi? Yoksa da oturun ananizin babanizin evinde sart mi evlilik?

2 aylık evlilikte bu kin niye daha önce birşeyler olmuş besbelli
Daha önce olanları söyledim size düğünümde eşimin benim istediğim gibi yapması. Kılıbıkmış baskılıyormuşm onlardan koparmaya çalışmşm ama Allah şahit hiç olmadı öyle niyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…