Annesi oğlunu kıskandj benden istediklerini yapmadım yani köyde oturmadım düğünü onların köyünde yapmadım diye. Doldurdular birbirleriniKendimden ornek vereyim sana
Ben 5 aylik evliyim oncesnde esimin ailesiyle 4 5 yildir tanismisligim var birde benim eltim var benim nisandan bu yana gorusmuyolardi yani 1 yildir falan her neyse ben gider gelirim oyle normal basit duzeyde konusmalar gulme falan cok nadir neyyse eltimle baristilar ben boyle bisey hayatta gormedim kahkahalar gulmeler girla arkasindan da demedikleri kalmamisken ben daha bana bir defa kiyafetn guzel olmus esarbn yakismis dediklerini duymazken onun yanik gibi sac rengine cok guzel bayildm falan dedi ikimiz ayni ortamdayken benle dogru duzgun muhattap olmuyolar bi kosede oturup iki yuzluluklerini izliyorm gelelim senin meselene onlar esinin ailesi elbette barisacaksnz hayatnzdan cikarmaniz gibi bir durum olamaz konusmasnlar gittiginde hafta 1 gidiyosan 2 haftada git ama anlayamadigim daha iki aylik gelinsn esinin ailesi neden bu kadar kinli sana
Eşim çok sessiz bu beni korkutuyor. Yani bi olay olunca içine kapanır. Akşmdan beri konuşmuyor bi kaç gün müsade et kafamı toparlayım diyorİşte
şu anda arkanızda gibi siz de akılıca davranın ,fevri olmayın , eşinizden yana haksızlığa uğramadığınız sürece evliliğinize sahip çıkın ,sorun yaratan değil ona huzur veren olun ki sizin yanınızda ,sizin arkanızda olsun her zaman
Sinirlerime hakim olamıyorum ama sinir hastası oldum tartışma yüzğnden kaç defa düştüm bayıldım istesemde enfel olamam. Siz olsanız susabilir misinzSizde de lafa laf paya pay yani. Tamam haklisinizdir belki ama karsilikli seviye baya dusmus. Agirliginizi korusaydiniz keske.
Esin arkanda ne güzel.şanslisin o pislik kadınla bi daha görüşme bak ben kimse arkamda olmadan resti çektim görüşmuyorum gelirse de konuşmuyorum kovduğum halde geliyo öyle de yüzsuzdur.tek başımayim hiç korkmuyorum biterse de bitsin göze aldım üstelik çocuğum var korkma yüksek tepkilerin yüksek faydası vardır her zaman hadlerini bilsinler.Hanımlar merhaba. Size bi akıl danışmam lazım. Allah aşkına bi akıl verin. ben 2 aylık evliyim. Eşimin ailesiyle ciddi sorunlarımız var aslında çok ciddi sorunlar değil ama onların kıskançlıkları ile olay büyüdü. Evlerine gittiğimde doğru dürüst konuşmazlar. Yüzüme bakmazlar bende buna rağmen eşimin hatrı için güler yüzlü olmaya çalışırdım.ama dün akşam bende onlar gibi davranınca ipler koptu eşim çıkarken dedi bi iyi akşamlar desen hal hatır sorsan diye. Onlar dedim bana öyle mi davranıyor. Sonra ailesine gitti derdinz ne diye. Onun ailesi benim ailem konuşurken hep bizi haksız çıkardılar görümcem çok kendini beğenmiş biri. Kaynanalık yapmaya kalkar bana bendeb yaşı küçük. Dedim o bana kaynanalık yapamaz. Çok çok afedersnz sen kızımın bknu ye dedi bende o benimkini yesin dedim çok özür dileyerwk yazıyorm. Sonra oğluna ya bu kız ya biz dedi annesi. O sırada benim ailemin yanındayız. Kalk dedi bize gdiyoruz o burda kalacak. Eşime dedim o kapıdan çıkar o eve gidersen biter. Babamda dedi ya babanın evi ya kendi evin dedi neyse eşim evime gidecem karımı da alacam dedi. Annesi yol boyu bırak bunu ben seni evlendirirm dedi. Sonra anneside babasıda bu kızı bi daha bize getirme gelirse kovarız sen gel dediler ki zaten çağırsalar gitmem. Ama eşim de kafa bi milyon evde tat yok. Ben ne yapmalıyım eşime karşı soğumuşta hissediyorm ama ayrılmaktanda korkuyorm.
Sinirlerime hakim olamıyorum ama sinir hastası oldum tartışma yüzğnden kaç defa düştüm bayıldım istesemde enfel olamam. Siz olsanız susabilir misinz
Demekki kimse kimsenin derdini anlamıyor. O an bana o laf edildiğinde arabada gidiyoruz ve kaldırdı bana tokat vurrmaya kalktı2 tarafta haksız .
kızımın b.kunu ye dedikten sonra cvp vermeyip ortamı terkedebilirdiniz asla gorusmemek üzere.
Yani ben olsam karşılık vermezdim galiba.
Ailenizin yanında böyle laflar edilebiliyosa hata sizde çok yüz verilmiş ..
Kadın oğlanı benden soğutmak için elinden geleni yaptı ve ağza alınmayacak laflar sarfettisakın bir süre çocuk yapma derim, eşin de bir işe yaramıyor cahillik diz boyu. kadın edepsizce sana konuşmuş cevabını ver her zaman. mesleğin var, ailen var ayrılsan da sıkıntı yaşamazsın herşeyi akışına bırak birsüre..
Eşiniz mi tokat atmaya çalıştı ?Demekki kimse kimsenin derdini anlamıyor. O an bana o laf edildiğinde arabada gidiyoruz ve kaldırdı bana tokat vurrmaya kalktı
bakın canım arkadaşım bazen böyle seviyesizliklere susarak cvp vermek en güzeli , ben senin gibi değilim seviyene inemem diyin ve inmeyin. ortamı terkedin.Demekki kimse kimsenin derdini anlamıyor. O an bana o laf edildiğinde arabada gidiyoruz ve kaldırdı bana tokat vurrmaya kalktı
AnnesiEşiniz mi tokat atmaya çalıştı ?
Soluğu onların yanında alacaksa ben sussamda alırdı. Belki fevri davrandım ama o an yerimde olsanız aynısını yapardınız. Kadın ailedeki bütün erkekleri sindirmiş durumda ne kocası ne oğlu gık demiyor yanındabakın canım arkadaşım bazen böyle seviyesizliklere susarak cvp vermek en güzeli , ben senin gibi değilim seviyene inemem diyin ve inmeyin. ortamı terkedin.
Şayet Eşinizin yanında tokat atmaya kalktiysa sorun gorumcede değil sorun esinizde o müdahale etmeliydi size kalmadan.
Ağır mi olur bilemem ama ben olsam o tokat olayından sonra ailemin yanına donerdim , surunup degerimi anlayana kadar. Basit birsey değil çünkü.
2. bir seçenek seviyelerine inmek ki yapmissiniz bence hiçbir işe yaramamis baksaniza esiniz düşünmek için zaman istiyor. Neyi düşünecek acaba bi fikriniz var mı ?? bunca yapilandan sonra ailemi kırdım üzdum diye düşünecek soluğu onların yanında alacak benden demesi....
Ya kocam düğün zamanı benim istediklerimi yaptı diye kılıbık dediler ve yemin ediyorm benden sadece bu yüzden nefret ettiler eşimi köylerinden bi kızla evlendirmek istemiş o da kabul etmemiş. Çok saçma şeylerle dolmuşlar bana karşı. Bende kızın bana karışamaz kaynanalık yapamaz diyünce bu duruma geldi. Daha önce hiç tartışmamız karşı karşıya gelmemiz olmadı ailesi ileŞİmdi et tırnak durumu birşekilde barışır koklaşırlar ailesi ile.
Fakat ben şunu anlamadım 2 aylık evlilikte onun şusunu busunu ye derecesine nasıl geldiniz*?
Daha önce olanları söyledim size düğünümde eşimin benim istediğim gibi yapması. Kılıbıkmış baskılıyormuşm onlardan koparmaya çalışmşm ama Allah şahit hiç olmadı öyle niyetim2 aylık evlilikte bu kin niye daha önce birşeyler olmuş besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?