Kaynana belası

Eşimin annesi bana el kaldırsa, eşim annesini öldürür heralde. Ama sebep? Eşim evlenmeden önce ana kuzusuydu bende bundan rahatsız olmazdım ama ailesi bana haksızlıklar yaptıkça entrika kurdukça sustum. Eşim bunları hep kendi yakaladı ve bana neden karşı çıkmadığımı sordu. Bende boşver önemli olan senin beni tanıyor olman dedim. O saatten sonra sanırım beni korumayı kendi üstlendi ve saygısızlık yapmayacağımı anladı. Halada kin tutmam çünkü eşimin güvenini kazandım o beni bilsin yeter derim. Ama ne olursa olsun cevap versem bile kaynananın ettiği o terbiyesiz lafa karşılık vermezim. Çünkü herkes kendine yakışanı yapar.

Valla kendi ailenin yanında böyle muhatap olmak çok yanlış doğrusu.Çirkefle çirkef olucan ama ailen ve büyüklerin yanında olmamış bence.kayınvalidene cevap vererek hata yapmışsın o benim .... yesin diyerek,ağzınıza böyle şeyler almayın lütfen karşıdaki terbiyesiz olabilir sen onla yarışma.O ahlaksız diye sen de mi öyle anılacaksın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…