Kaynana belası

Sen en iyisi olsa da en doğrusu olsa da sevilmiyosan sevilmezsin eşinle Arabi iyi tut kaynanası görünceye boşver he de geç yoksa hayat zehir olur

Evcilik mi oynuyorsunuz ben anlayamadım. 2 ayda aileler nasıl toplanıp böyle çirkin şeyler konuşacak kıvama gelebilir? İlk yıl evlenen çiftlerin sınanma yılı bence. Daha 2. ayda surat asmaya, o bana bunu yapamaz, sen bana bunu söyleyemezsin demeye başlamışsınız.

Aileniz niye müdahil oldu onu anlamadım bide. Vallahi biraz kendinize çeki düzen verin bence. Yoksa yakın zamanda çıkmaza girecek birbirinizi tüketeceksiniz.

Olgunlaşmamış kendi eviyle ailesinin evini karıştıran kendi kararlarını veremeyen insanlarda malesef bu durumlar ortaya çıkıyor

Besbelli kaynana manyak.
Öyle b.k ye demeler,bunu bırak seni başkasıyla evlendircem demeler.
Bunlar inanılır gibi değil,çok aşırı çirkin.

Keşke seviyesine inmeden,o lafın üzerine terketseydiniz orayı.
Sizin ailenizin yanında üstelik..çok kötü şeyler.

Eşinizi anlayamadım.
Sizin yanınızda mı,anasının ağzına mı bakıyor,anlamadım bunu tam olarak.
Gözlemleyin.
Eşiniz herkesin hakkını kendine teslim eden biri ise onunla arayı bozmayın.
Yok o da annesinin bebesi ise ona da resti çekin.
Ailesi ile görüşmeyin.Adam da adam gibi arkanızda duracaksa evliliğinize devam edin.

Ama inanınki çok çirkin şeyler yaşanmış.
Bunları normal göremeyiz.

Bir daha o seviyeye gelmeyin sakın.

Ortamı terk edemedm bu bk ye meselesi arabada oldu ve ben kolay sinirlerime hakim olamam. Emin ol eşim nasıl biri bende anlamıyorm.

Bu erkek aileleri niye böyle? Niye herseyin icine bu kadar mudahiller? Ne zaman huzur verecek rahat birakacaklar anlamıyorum. Görüşülür konuşulur ama herseyin bi dozu vardır bu kadar içli dışlı olupta iliskinin suyunu çıkarmanın ne gereği var biktik yeminle.

Bunlar nasil cümleler ya iğrençlik ötesi. Anlasamayabilirsiniz aranizda sorunlar olabilir ama bu kadar basitlesmeye ne gerek var? Görüşmeyin esiniz ailesine tek gitsin olsun bitsin

Ne seviyesiz bir tartisma oyle esinizi alin karsiniza oturun konusun bu yuzden birbirinizden ayrilmayin o da dengeleri korusun gerekirse gorusmezsiniz

Haydaa olaylar ne seviyeye gelmiş. Eğer sen onlar gibi değilsen. Eşin de onlara hiç çekmediyse. Uzak dur. Yoksa sizi de kendilerine benzetecekler görüldüğü üzere.

Ben mi yanlış okudum ikinizde öğretmensiniz.Evliliğin ilk zamanları zordur .sizler aynı evde aile olmaya çalışırken yaşananlar eğer evliliğiniz devam ederse hiçbir zaman unutulmuyor.Eşiniz hem ailesinden hemde sizden vazgeçmek istemiyor.Eşiniz ailesiyle görüşmek isteyebilir fakat siz uzun bir süre görüşmeyin.Ve bence de evliliğiniz tam oturana kadar da çocuk yapmayın.

surda yazilan herseyi komu spotu yapip ekrana koycam. nasil istir anlamiyorum, bu evladini kisknama mi desem piskolojik manyaklik mi desem bi türk kadinlarinda var. gel didi git dedi ev didi bu ne ya. neden oglusunu evlendirmis ozaman bi anne evladi mutlu olsun diye susar hatta...

Annesi gerçekten manyak. Kendi kızı kaynanası ile yaşıyor onların işini yapıyor vs aynısını bana da yapnaya çalışıyor. Ama ben çalışıyorm gidip onun evinde iş yapamam

Malesef doğru okudunuz. Annesi ne kadar edepsiz ağzı bozuksa eşim o kadar naiftir. Tartıp ölçer konuşur kırmamaya çalışır. Ama karşılsrına çıkıp bişey demez

Sabret olaylari zamana birak. Eger esin adamda seni karisi.olarak gorurse sahip cikar. Eger adam degilde sana huzursuzluk cikarirsa da defolsun gitsin

El olmak böyle bişey...
Kocanı arada bırakma.
Sen üstüne düşeni yap kötüleme.
Gitmeyeceksende gitme.
Ama kötü davranan sen olma. Aksine uyum göstermek için çabalayan olarak esin seni görsün...

Konuyu hiç açma.. yuvanın mutluluğunu bozma...

Bu insanlar böyle oluyor..
Inşallah sonradan düzelirler..
Esma cekmeni
Her gece yatsıdan sonra cuma süresi okumani öneririm..

Bizim evlilgiimiz de böyle düzene girdi...

Allah razı olsun sürekli dua ediyorm zaten. Bunu da denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…