evllenince de aynı şeyleri düşünmen imkansız. çünkü saygısızlık etmesen de saygısız olarak adlandırılınca saygı falan kalmıyor
Kayınvalide Denilince;
Herşeyime Koşup Gelen, Temizliğime Kadar Yapan, Bir Anne Profili Canlanıyor Gözümde..
para para para derdinde...çok zekiyim havalarında..kayınpederim çok saf bi adam onu hep yönetiyo.2 milyonun hesabını yapıyo beni deli ediyo
bende gıcık oluyorum kendisine. hiç bir zaman sevmiycem ve yaptıklarını unutmıycam onun. hep kendi dediği olsun isteyen cahil anlayış fukarası aptal kadın.
yazmadan duramayacagım kendisini cokn uyanık zanneden ,lafları kibarca sokusturup sonra ben ne dedim ki diyip ağlayan,ben sizin iyiliğinizi düsünüyorum oğlum diyerek kendinde herseye karısma hakkı gören,sırf oturdugumuz ev onun üzerine diye cekmecelerin içine kadar karısma hakkını kendisinde gören,canı sıkılınca hasta numarası yapan ,5 senedir bana bir cöp bile almamıs olan(tek gelin oldugum halde),dünyanın en bencil ve en cimri insanıdır kendisi.evet yeri gelir 2 liranın hesabını yapar,kendi anası babası ve kızından baska hiç kimseyi düşünmez ,düsünemez.bu arada ona cok sinirliyim çünkü az önce onun yüzünden kocamla kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?