Kaynana deyince ...?

kaynanam diyince aklıma ilk gelen, cahilliği,düşüncesizliği,manileri,ve o susmak bilmeyen çenesi,ama herşeye rahmen benden çekinen bana karışmak istesede karışamayan,ama sürekli beni dilinen düşürmeyip benim dedikodu mu yapan herşeye rahmen iyi niyetli biri olarak görüyorum saf iyi niyetli bir kadın,çocukalrına değer vermeyen onalrla hiç ilgilenmeyen,ve hergün hasatayım diyip ama günde 2,3 kapı yapıp elekçi gibi gezmesi,ve sürekli oğullarım beni hiç dinlemiyor demesi şimdilik aklıma gelenler bunalr ama kaynana diyince pek hoş şeyler gelmiyor aklıma

homini gırtlak yiyip yediğini de çiğnemeden yutan sonra da şekerim var kolstrolüm var tansiyonum var diyen çok sevgili kocacığımın annesi geliyor

yine de severim kendisini hiçbir zararı olmamıştır bu güne kadar bana saolsun allah yokluklarını göstermesin

yaaaa bennn isyanlardayim anlamiyorum arkadas an-la-mi-yorummm kadinla önce cok iyiyiz cok iyi gülüyoruz ediyoruz son dakika ne yapiyor ediyor morelimi bozuyo yada bir laf sokuyor otoritesini illa göstercek arkadasima anlattim oda dediki benim kayinvalidem bana birkere laf soktu arkadasimda demiski benim annem bana hic böyle yapmiyor benim annem beni kirmakdan korkar kaynanasida hemen demiski ama kizim bende senin annenim kötü niyetim yokdu falan halletmisler sorunu benimde kayinvalidem hep diyor sen beni annen gibi görcen bende seni kizim gibi ama nerdeki iki dakika iyi oluyoruz sonra ne yapiyor ediyor morelimi bozuyor dengesiz yaw

Kayınvalide Denilince;
Herşeyime Koşup Gelen, Temizliğime Kadar Yapan, Bir Anne Profili Canlanıyor Gözümde..

değişiyorlar tatlım dğişiyorlar hemde nasıl valla dönme dolap gıbi sürekli döne dönek hayatlarını gecırıyolar benımbasımda var tam bı bela evlenmeden oğlunu bılmezdı evlenınce kıymete bındı

anaç,modern,ailesine bize bağlı,çok hassas ve ince düşünen,benim gibi alışveriş delisi:)) benle kol kola girip vitrin bakmaktan zevk alan,fikirlerimi önemseyen,oğluna ne kadar aşık olduğumu bildiği halde kıskanmayan..:))))
her zaman her konuda önce SİZ diyen...evimize geldiğinde oturduğu yerden kalkmayan,hiç birşeye asla müdehale etmeyen karışmayan,kendini hep geri planda tutan bir kadın benim kayınvalidem..bana uzak bir şehirde ama 4-5 ayda bir görüşüyoruz yüz yüze..

not: konuya yazmıştım ama şu an tekrar yazmak istedim.:)

Son düzenleme:
para para para derdinde...çok zekiyim havalarında..kayınpederim çok saf bi adam onu hep yönetiyo.2 milyonun hesabını yapıyo beni deli ediyo

yazmadan duramayacagım kendisini cokn uyanık zanneden ,lafları kibarca sokusturup sonra ben ne dedim ki diyip ağlayan,ben sizin iyiliğinizi düsünüyorum oğlum diyerek kendinde herseye karısma hakkı gören,sırf oturdugumuz ev onun üzerine diye cekmecelerin içine kadar karısma hakkını kendisinde gören,canı sıkılınca hasta numarası yapan ,5 senedir bana bir cöp bile almamıs olan(tek gelin oldugum halde),dünyanın en bencil ve en cimri insanıdır kendisi.evet yeri gelir 2 liranın hesabını yapar,kendi anası babası ve kızından baska hiç kimseyi düşünmez ,düsünemez.bu arada ona cok sinirliyim çünkü az önce onun yüzünden kocamla kavga ettik

kızlar bir gün bizde inşallah kaynana olcağız şimdiden ne ekersek onu biçeceğiz ben bu düşünceyle herşeyi alttan almaya çalışıyorum bazen yaptıklarına dayanamıyorum yeri geliyo onun yalnış davranışlarına gülerek kırmadan cevap veriyorum yeri geliyo gizliden ağlıyorum her ne kadar kaynanam beni anlamasa da ne yapsam oğlumun bir bildiği vardır o haklıdır demesine rağmen herşeyde beni suçlu görmesine rağmen sırf oğlunu sevdiğim için sevdiğim insanı doğurduğu için yine de onu sevdiğim aklıma geliyo

bende gıcık oluyorum kendisine. hiç bir zaman sevmiycem ve yaptıklarını unutmıycam onun. hep kendi dediği olsun isteyen cahil anlayış fukarası aptal kadın.

Kaynananı sevmeyebilrsin ama çok kırıcı bu söylediklerin.Unutma ilerde sende kaynana olacaksın.

Ayrıca belki senin kendi annende kaynanadır.Sizin gelinde böyle düşünüyorsa?

Üslup çok ağır olmuş.

Hiç hatırlamıyım
aklıma bile gelmesin mümkünse
keyfimi kaçıramam valla

Daha oğluyla sevgili değilken benim yanımda ben gelinime iş yaptırmam temizlikçi tutarım diyecek kadar şirin şahsiyet
Sevgili olduğumuzu öğrendikten sonra da arayıp en kısa zamanda tekrar görüşelim, çok sevindim diyen şeker kadın
Böyle devam eder umuyorum

eltim olduğunu düşündüm bi an sanki benim kaynanayı tarif etmişsin. gerçi sen zaten tek gelinmişsin, eltim olamazsın bu durumda :))))
aramızda bikaç fark var. benim k.valide kendinden başkasını düşünmez, bu biiiiiiiiir. ayrıca oturduğumuz evi biz aldık, hatta krediyi ben ödüyorum ama buna rağmen elalemin içinde evi kendilerinin aldığını iddia ediyor.bu da ikiiiiiiiiiiii

daha neler neler var ama anlatmasam daha iyi

sağı solu belli olmayan bir insan bazen kızım canım diye sarılıp öpen bazende surat 5 karış somurtup oturan birisi yinede iyi bir insan nede olsa oda bir anne

oğlunun yanında "tabi canım nasıl isterseniz siz mutlu olun yeter ki" deyip, sizi yalnız yakaladığında "ben istemiyorum sen ikna edersin vazgeçir onu" diye baskı kuran insan
he ayrıca onun istemediği her şeyi siz istiyormuşsunuz oğlu aslında istemez sizin zorunuzla kabul eder diye de düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…