Kaynana deyince ...?

kaynana diyince çok paracı, hain, iki yüzlü, cahilin önde gideni, pis biri gelio hep......

çok iyi güleryüzlü sevgi dolu ailesinde herkesi çok seven ama benden nefret eden, oğluna asla belli etmeyecek kadar akıllı ama yalnız kaldığımızda beni üzmek için elinden geleni yapan biri.

çok iyi güleryüzlü sevgi dolu ailesinde herkesi çok seven ama benden nefret eden, oğluna asla belli etmeyecek kadar akıllı ama yalnız kaldığımızda beni üzmek için elinden geleni yapan biri.

sinsi desene ay en tehlikeli kaynana modeli herkesin yaninda iyi kaynana ayaklarina yatar kimse yokken yapmadigini birakmaz birine anlatmaya kalkincada abartiosun sanirlar tabi onlarin yaninda cok iyi ya

arkadaslar gecen gün kaynanam beni komsularina tanitiyordu sonra eltim dediki bende eski gelin eskidim falan kaynanamda kadinlara dediki gelin sarap gibi eskisi daha tatli oluyor bozuldum kiskandim diye deyil ama insan direkt olarakda öyle demezki tamam daha fazla sevebilirsin ama yüzüme karsida söylenmez bide ben okadar iyi davranmaya calisiyorum onlara ama demekki iyilige gecmiyor bunu paylasmak istedim nisanlima anlatmalimiyim deyilmiyim bilemiyorum

aşkım diyen tek kaynanadır kesin çok iyi çok seviyorum arkadaş gibi yaa:)maşllah allah ehrkese öyle kaynana versin bi tanedir anneciğim..

Mevsimhepbahar ve sevgi6358,

Aynen ya benimkinin tıpkısının aynısı
Ama benimkinin modeli biraz farklı, güler yüzlü falan değildir son derece sevimsiz, soğuk ve mesafelidir zaten ama ailesine ve oğluna düşkünlüğü hat safhada, aynı şekilde kurnazlığı da. Bi kötü tarafı daha var kızlar sizinkilere ek olarak, kızı da kendine çekmiş. Aynısının bi küçük modeli de görümcem var. O kadar uyanıklar ki bişey aldırmak istesinler 10 kere eşimin yanında "işte bilmem ne beğendim ama çok pahalı geldi alamadım" derler. Abartmıorum en az 10 defa derler. Ben de uyandım artık onlar böyle bişe dediklerinde bende atlıorum hemen "Aynen bende beğendim ama pahalı geldi bana da alamadım" diorum, halbuki kendim de çalışıorum ve eşim aldıklarıma hiç bişe demez ben çok para vermeye kıyamam. Böyle de numaracı ve paragözlerdir

ben çok dengesizim siz bana bakmayın lafını kullanarak istediği herşeyi yapan bi kadın gelio ..seviomuyum sevmiomuyum ben bile anlamadım çünkü bi ii oluo bi kötü

Sayın DEFNE hanım kayınvalide hakkında olumsuz düşünüyorsunuz siz böyle düşününce kayınvalide sizin hakkınızda ne düşünür

Son düzenleme:
Öylesine olgunlaştım ve her şeye boşverdim ki; sevgilimle sevgimiz devam etsin başka hiçbir şey bizim aramıza giremez ya da benim moralimi bozamaz. Annesinin beni sevmesini elbet de çok isterim ama sevmese ve bana kötü davransa bile sevgilim için değer..Çünkü sadık ve dürüst. Yalancı erkeklerden çok çektim. Bi erkek yalancı sahtekar ve kırıcıysa annesi melek olsa ne olur..

valla tereyağından tuttun da sarmasına dolmasına vsvs kadar dolabımı doldurduğu yazlık-kışlık yiyeceklerim, eve dönerken taşıyamadığım koliler geliyor (fındık ve cevizi saymıyorum) elleri kolları dert görmesin Allah başımızdan eksik etmesin....

çok iyiydi nazar değdi Benim kaynanacığıma =( oğluşuyla ayrıldık, 3 ay ayrı kaldık oğluşu kollarında çok ağlamış, sanırım dolmuş Bana karşi. Bariştiğimizdan Beri kaynanalık yapiyo =( Bu aralar iyi değil çok gergin.. Beni çok incitmeye Başladi. geçen gün ağlatti. sonrasında pişman oldu gibi ama kırıldım incindim.. artık takmicam canı ister iyi olur annem olur canı ister kötü olur kaynanam olur hayatımdaki herkes rolünü kendi dilediği gibi seçsin.. Bana o kadar takmıyo da görümcemin evleneceği adama çok taktı =( eniştemizi sevmemiş, ve neden yok.. Bilmiyorum ısınamadım sevmiyorum diyor.. ne kadar önyargılı.. ama kızını çok mutlu ediyor o sevmediğin damat.. eniştemiz gerçekten dünya iyisi ama kadın onu da yaralıyor sürekli Bozuyor.. Bugün dalgasını geçtik hatta enişteyle kaynanazedeler derneği kuracaz dedik mücadeleye devam =) Ben kaynanamı tanıkıkça anneme olan hayranlığım artıyor.. ne de asilmiş Benim annem.. hayatta karişmaz Bizim ilişkilerimize.. damatlarına karşi çok şefkatlidir.. ama kaynanam damadını şimdiden eziyor.. çok karişiyor görümcemin ilişkisine kıza rahat vermiyor kız yanımda sinir krizi geçirdi Bugün annesi yüzünden =( canım Benim yaa .. damadını daha ilk gördüğü gün sen Bizim kim olduğumuzu Biliyor musun oğlum ? demiş, denecek laf mı yani.. göz daği verir gibi.. umarım düzelir kaynanaciğimin şu gergin halleri.. ne diyim, özünde iyi kadındır aslında.. sever sayar düşünür Beni. yeri geldiğinde Bizim de olgun davranmamız lazım yoksa olmuyor valla.. ele karışmak öyle zor ki dostlar..

Kaynana diyince benim aklıma parası kıymetlı olan nişanlıyken zorlan evimize gelen ( 2 kere geldi) kendisinden birsey istersin diye aklı çıkan evlatları için külfet diyen evimize ne alsak ne gereği vardı para biriktirin diyen. siz okadar maaşı ne yapıyorsunuz diye ekleyen.evlendiğim ilk günden beri ben utanıyorum ama diyecem sana gelin çocuk yap çocuk yap ( çocuk yap diyor ama evlenırken bır sey almadılar halen borc içindeyiz) birde psıkolojım zaten bozuk çocuk olmuyor suanda tedavı görüyorum tabi bunu kaynanam bilmiyor ve dün akşam geliyor diyorki bana gelin gelin meyvasız ağaç sevilmez. ne kadar derinden üzüyor canımı acıtıyor eşim dahil kimse anlamıyor saf,salak ayağına yatan işine gelmeyince ağlama numarası yapan acayuip biri bu zamana kadar hiç bişey demedim yüzüne ama yaptıkları soyledıklerı eşimle aramı bozuyor ve eşimin annesini koruması da beni daha da kırıyor sonucta anne artık biz bireyiz bazı seylerı bize bırak demesi yeterli kırmadan bağırmadan

allahim bu kaynanalar niye hic karsisindakini kirmakdan cekinmiyorlarki ne gerek var simdi meyvesiz agac sevilmez gibi laflar etmeye onun meyvesi varda ne agac agacdir sevilmiyor iste...sen hic duymamazlikdan gel canim gercekden takdikca azitiyolar tepemize cikiyolar bakiolarki kaarsidaki hic takmiyo umursamiyor bu sefer onlarda karismakdan vazgeciyorlar

Ahhh bu kaynanalar yokmu? Benimde derdim çok. Maddi manevi hiç bir desteği olmayan işine gelincede burası benimde evim (bizim ev için) ve oğlum sizden başka kimim var. Emeklisi geçeli yıllar olmuş hala çalışıyor ama hiç parası yokkkkk. Gerçi ondan bir şey bekleyen de yok (takıları bile eşimle ben aldım) amma diğer oğluna her şeyin alası alınır. Ve tabi biz sonradan öğreniriz. Offff gene geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…