pespaye pis yalancı nankör cimri Allah ın belası gudubet 2 yüzlü paraya secde eden ahlaksız bi kadın = benim kaynanam
çok iyi güleryüzlü sevgi dolu ailesinde herkesi çok seven ama benden nefret eden, oğluna asla belli etmeyecek kadar akıllı ama yalnız kaldığımızda beni üzmek için elinden geleni yapan biri.
arkadaslar gecen gün kaynanam beni komsularina tanitiyordu sonra eltim dediki bende eski gelin eskidim falan kaynanamda kadinlara dediki gelin sarap gibi eskisi daha tatli oluyor bozuldum kiskandim diye deyil ama insan direkt olarakda öyle demezki tamam daha fazla sevebilirsin ama yüzüme karsida söylenmez bide ben okadar iyi davranmaya calisiyorum onlara ama demekki iyilige gecmiyor bunu paylasmak istedim nisanlima anlatmalimiyim deyilmiyim bilemiyorum[/Q
AH BİDE BÖYLE YAPMASALAR
Kaynana diyince benim aklıma parası kıymetlı olan nişanlıyken zorlan evimize gelen ( 2 kere geldi) kendisinden birsey istersin diye aklı çıkan evlatları için külfet diyen evimize ne alsak ne gereği vardı para biriktirin diyen. siz okadar maaşı ne yapıyorsunuz diye ekleyen.evlendiğim ilk günden beri ben utanıyorum ama diyecem sana gelin çocuk yap çocuk yap ( çocuk yap diyor ama evlenırken bır sey almadılar halen borc içindeyiz) birde psıkolojım zaten bozuk çocuk olmuyor suanda tedavı görüyorum tabi bunu kaynanam bilmiyor ve dün akşam geliyor diyorki bana gelin gelin meyvasız ağaç sevilmez. ne kadar derinden üzüyor canımı acıtıyor eşim dahil kimse anlamıyor saf,salak ayağına yatan işine gelmeyince ağlama numarası yapan acayuip biri bu zamana kadar hiç bişey demedim yüzüne ama yaptıkları soyledıklerı eşimle aramı bozuyor ve eşimin annesini koruması da beni daha da kırıyor sonucta anne artık biz bireyiz bazı seylerı bize bırak demesi yeterli kırmadan bağırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?