Kaynana deyince ...?

kızından başkasını düşünemeyen, sadece onun istediği olsun isteyen, gelini kapanmıyor die kendini kime gösteriyorsun sen diyecek kadar ahlak sahibi olmayan bir şahsiyett ... yarında bayram uzun süredir konuşmuyoruz bakalım ne olacak

ciddi kaynanasıyla görüşmeyenler konuşmayanlar bayramı nasıl geçirecekler?
bende görüşmüyorum konuşmuyorum şuan şehir dışınca aramıcam görüşmicem çünki ben ne ölüme ne ölüsüne dedim
baya kavgalar oldu zaten karşılıklı anlaşamıyorduk
varmı acaba böyle olan

neden kaynana deyince bu kadar dikenimiz çıkar anlamam bir gün gelecek herkes kaynana olmayacakmıki hepimizin oğlu kızı evlenmeyecekmi yani bizlerde birer kaynana adayı deyilmiyiz nedense kaynanalarda gelinleri için aynı şeyi düşünür duygular karşılıklı yani ama şu bir gerçek bir anne ne olursa olsun oğlunu bir başkasıyla pay7laşmanın sıkıntisindan olacakki her işe burnunu sokar eh gelinde ondan aşağı kalırmı yani bu devran böle gelmiş böle gidecxek bende bir kaynana adayıyım gelinim deyil kızım olmasını isterim aama karşındakine bağlı herşey kimi kaynana var herşeyi evlatları içindir yaranamaz gelin canını yakar kimi gelin var kaynanam annem gibi olsun der kaynana anlamaz onun canını yakar halbuki anne kız olmak biraz düşünürsen çokda zor deyil

ay valla benim kaynanam nerde ne konusacağını asla bilmeyen,pot üstüne pot kıran,bana arada bir laf sokan abuk subuk bir insandır... asla anne yerine koyamadım,koyamam da.

gercekdende cok garip bir konu bu gelin kaynana konusu nekadar deyisik insanlar varmis dünyada kaynanami tanidikca bunuda ögrenmis oldum özellikle dikkat ettim cok azinlik kaynanasiyla iyi geciniyor ne mutlu onlara ama anlasmak gecinmek neden bukadar zor neden bir kendi düzenini kurmasina izin vermiolarki insana herseyi daha iyi bildiklerini sanip herseye karismalari, islerine gelince adetimiz söyle böyle diyip islerine gelmeyincede aan o eskidenmis demek madem eski cagi yasatmiyoruz ozaman 13yasindaki bir cocuga kendimden 10yas kücügüme neden abi dememi istiyordunuz ozaman eski devir deyildi aa nezamanki bayramda geline altin verilir lafini duyunca ya o eskidenmis denildi sasiriyorum sadece nisanlandim nisanlanali sadece bir yüzük gördüm bu bayramda yarin sanirim kiyafet aldilar oni getircekler sakin kimse yanlis anlamasin benim demek istedigim herseyde bu böyle olcak bu söyle olcak demeleri hic sormuyolarki siz ne düsünüyorsunuz bu konuda varsa yoksa kendi düsünceleri of alllahm ya

aynen öyle canım benim.işlerine gelince adet gelenek görenek dediler ama gelmeyince yüzüstü bıraktılar.nişanımdan sonra ben de sadece bayramlık gördüm üzülme.bayramda altın takıcaz sana dediler ben de sadece 1 kere gerek yok demiştim kibarlık yapmak için sanki bu lafımı beklemişler gibi bi daha altının lafı edilmedi.takmadılar bayramda. gelinliğime bile az bişey para yolladılar.tekrar istedik ama nafile. nerden alacağımı sasırdım içime uhde oldu. kına elbiselerimi,herseyimi babam aldı. eşimin kına takım elbisesini bile babam aldı. ama işlerine gelmeyince adettir mutlaka olmalı diyip yapacağını yapıolar. ama sana tavsiyem eşinin ya da nişanlının üzerine gitme. ben bu hatayı yaptım. biriktirp biriktirp kustum öfkemi. üzüldüğünü o an belli et ama sikayet ediyormus gibi değil. ben de yeni evliyim ama bayramda onların yüzünü görmemek için memleketime bile gitmedim. o kadar gıcık oluyorum.

Kaynana deyince ne kaldi geriye????

Canim benim yaa uzulme her zaman herkezde olan birsey bu sonucta herkez isine nasil geliyorsa oyle yapmayi seviyor karsisindaki insan mutlumu mutsuzmu umursamiyor. Aslinda sozlu, nisanlikda olan donem o kadar onemli asil o zaman kaynanalar ne yaparsa yapsinlar ne alirsa alsinlar geline asla hic bir zaman kaybetmezler aksine cok sey kazanirlar cunku bunlar ona yarin oburgun evlendikden sonra sevgiyle saygiyla geri donecek.

Kaynanami cok seviyorum diyip imza atmak var nikah defterine bide bu kadinla basim belada diyerek. Sen her zaman iyi niyetini bozma gorursun sonucta hep sen kazanirsin er yada gec kiymetin anlasilir. Saygini, iyi niyetini ve guler yuzunu esirgeme sakin.

Ben kendi kayinvelidemi cok seviyorum cunku ne yaparsa yapsin asla bardagin bos tarafindan bakmak istemiyorum hep herseyi iyiye yormaya calisiyorum. Ama her zaman kolay degil maalesef ve bu yuzden bazen bunaldigim oluyor. Besinci yilimizi dolduracagiz ocak ayinda ve ilk kez bu sene ufak bir sorun yasadim kayinvalidemle ama ustesinden gelmesini basardik.

Tabi bu bana ders verdi bugune kadar kendimi kizlari gibi gormeye zorluyodum kendimi simdi gelin oldugumu hatirlatti ve bundan boyle aklimdan hic cikmaz gelin olarak kalirim...

Nisanlini seviyorsan mecbursun iyi gecinmeye... ALLAH yardimcin olsun.

Inanmiyorum yaa baban keske bigun alsaymis sizleri onlara erkek istemeye gitseymis.... Bi baslik parasi vermedigi kalmis anladigim kadariyla!!!

Ya anlamadiklari bizim altin meraklisi olmadigimiz ama bu insanin hayatinda bir kez oluyor ve bizimde ozentilerimiz var!!! kollarimizi bilerzikle doldursunlar demiyoruz ki!!

Yarim elma gonul alma yaa. Isin komigi kendi kizlari soz konusu olunca karsi tarafa soylemedikleri kalmiyor sinirden uyku girmiyor gozlerine.

Sabretmekden baska care yok eslerimiz icin... Ah ask

ya arkadaslar bende kaynanamı sevmem oda beni sevmez ama kendi kendime düşündüğüm zaman zamanı gelince bizde kaynana olucaz benimde bi oğlum varr ve acaba gelinimde benim hakkımda böyle kötü düşünürmü acaba diye düşünmeden edemiyorumm

sahan gökbakar..

valla kaynana diyince aklıma bu gelio cunku benim kaynanam aynı sahan

yani tip olarak nedense kadını gorunce sahan kadın olsa boyle olurdu diorum ne tuhaf :26:

bugun nur cemaliini gorucem

acaba bana nasıl davrancakkk

Son düzenleme:
kaynanam yok ana burda okuyup edindiğin engin bilgilere göre kaynana diyince her işe burnunu sokan, oğlunu paylaşamayan onun yeni bi hayatı olduğunu kabullenemeyen garip warlıklar gelio aklıma..
Allah hepsine başka meşguliyetler wersin ki gelinlerle uuraşamasınlar..

hahaha ayy alemsinn canim :))
aynen ya bende bugun gül cemalini görcem gerci benimki gülden cok diken ama neyseee D
eve gelince nasil gectigini detayli bir sekilde yazarim insaallah

slm arkadaşlar bende aynı şeyden çekiyorum naıyorumda genelleri hep aynı herşeyin iyisini kendisi bilir kendini metler ben çok farklıyım falan filan hele laf sokmaları beni maf ediyor zaten aksiyite hastasıydım şükür kurtuldum tekrar başlıcam bundan korkuyorum geçnlerde bundan dolayı eşimlede huzurum kaçmıştı ama şükür iyiyiz oda bazı şeylerin farkında annem bize karşı farklı diyo acaba çocuğumuz olmadığı için mi diye çok üzüldüm böyle düşünmesine..Benimde hatalarım yok değil benim en büyük hatam anne diyememem ams diyemiyorum böyle yaptıkca hepten geri çekiyorum elimde olmuyor..Ya çok farklı öyle bi konuşmaları lafları varmı insanı içten içe kemiriyo arkamdan konuşmaları eltimle kıskıs laflar anlamıyorum sanki kimseylede konuşamıyorum eşiminde üstüne gitmek istemiyorum arada kaldım ALLAHIM bana yol göster diyorum kimsenin kalbini kırmadan bi kaç ay dayan diyorum..En kötüsüde bnların sorumlusu beni göstemesi..ALLAH herkese sabır versin:)

aynı benim kaynananam... bizim oturduğumuz evde onların ve 2 saatlik mesafede oturuyorlar. gelip 1 ay kalır, karıştırmadığı yer, değiştirmediği eşya kalmaz. kendi evimde bişey bulamaz hale gelirim. (bu arada çalışıyorum gündüz evde yokum). ha bi de ev onların üstüne ya, benim ailem gelemez rahat rahat engel olmaya çalışır (ailemde farkında zaten pek gelmiyorlar artık) ama onlar biz evde yokken bile yatıya gelirler. evlenirken çöp bile almamıştır. tüm eşyaları eşimle beraber aldık. geçen elektrik faturası geldi, senin bulaşık makinen yüzündenmi bu kadar çok geldi acaba dedi. tüm eşyalarım ona batıyor zaten. yeni evliyken hiçbir şeye yardım etmedi borçlarımız varken 1 sene hiç uğramadı ondan sonra geldiğinde bir tartışma esnasında sizin evdeki eşyalar bende yok diye çemkirdi. cevapta veremiyorsun altmış küsür yaşındasın ama ben yeni gelinim belki o yüzdendir diyemiyorsun veya satın al senin de olsun diyemiyorsun... oğluna bi çöp almadan kendi eşyalarını oğluna aldıracak uyanık ya. ama avucunu yalar. bir adım gelseydi ben ona koşardım ama benim için bir komşu neyse o.

allah sabir versin canim yardimcin olsun bence hic üzme kendini allahim saanada nur topu gibi cocuklar verir insallah benim annemin 8sene cocugu olmamis babannem herkese benim gelin kisir diye dedikodu yapmis dedem babama kizlar bulmus karini bosa falancanin kizini alalim sana falan diye ama babam hic vazgecmemis bak simdi 5kardesiz hepimizde allaha sükür okuyoruz o dedikodulari yayanlarsa simdi yanliz kaldilar allah cok büyük

Daha 1 yıl dolmadı çocuğu hiç kafama takmıyorum eşimimn düşüncesiydi, buaralar iyiyiz duymuyorum görmüyorum misali boşverdim üzülmek üzmek istemiyorum herşeyin daaha farklı olmasını isterdim ama olmuyo kalp kırıldı bikere bikereylede kalmış deği de:)

walla benim şu sıralar takipte olduğum ve beni güldüren bir topic var, o geliyo aklıma
Hayatın İçinden --> İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden --> Kaynana diyaloglarım topiği...
bekar olduğum içindir belki de...

pespaye pis yalancı nankör cimri Allah ın belası gudubet 2 yüzlü paraya secde eden ahlaksız bi kadın = benim kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…