kızından başkasını düşünemeyen, sadece onun istediği olsun isteyen, gelini kapanmıyor die kendini kime gösteriyorsun sen diyecek kadar ahlak sahibi olmayan bir şahsiyett ... yarında bayram uzun süredir konuşmuyoruz bakalım ne olacak
gercekdende cok garip bir konu bu gelin kaynana konusu nekadar deyisik insanlar varmis dünyada kaynanami tanidikca bunuda ögrenmis oldum özellikle dikkat ettim cok azinlik kaynanasiyla iyi geciniyor ne mutlu onlara ama anlasmak gecinmek neden bukadar zor neden bir kendi düzenini kurmasina izin vermiolarki insana herseyi daha iyi bildiklerini sanip herseye karismalari, islerine gelince adetimiz söyle böyle diyip islerine gelmeyincede aan o eskidenmis demek madem eski cagi yasatmiyoruz ozaman 13yasindaki bir cocuga kendimden 10yas kücügüme neden abi dememi istiyordunuz ozaman eski devir deyildi aa nezamanki bayramda geline altin verilir lafini duyunca ya o eskidenmis denildi sasiriyorum sadece nisanlandim nisanlanali sadece bir yüzük gördüm bu bayramda yarin sanirim kiyafet aldilar oni getircekler sakin kimse yanlis anlamasin benim demek istedigim herseyde bu böyle olcak bu söyle olcak demeleri hic sormuyolarki siz ne düsünüyorsunuz bu konuda varsa yoksa kendi düsünceleri of alllahm ya
gercekdende cok garip bir konu bu gelin kaynana konusu nekadar deyisik insanlar varmis dünyada kaynanami tanidikca bunuda ögrenmis oldum özellikle dikkat ettim cok azinlik kaynanasiyla iyi geciniyor ne mutlu onlara ama anlasmak gecinmek neden bukadar zor neden bir kendi düzenini kurmasina izin vermiolarki insana herseyi daha iyi bildiklerini sanip herseye karismalari, islerine gelince adetimiz söyle böyle diyip islerine gelmeyincede aan o eskidenmis demek madem eski cagi yasatmiyoruz ozaman 13yasindaki bir cocuga kendimden 10yas kücügüme neden abi dememi istiyordunuz ozaman eski devir deyildi aa nezamanki bayramda geline altin verilir lafini duyunca ya o eskidenmis denildi sasiriyorum sadece nisanlandim nisanlanali sadece bir yüzük gördüm bu bayramda yarin sanirim kiyafet aldilar oni getircekler sakin kimse yanlis anlamasin benim demek istedigim herseyde bu böyle olcak bu söyle olcak demeleri hic sormuyolarki siz ne düsünüyorsunuz bu konuda varsa yoksa kendi düsünceleri of alllahm ya
aynen öyle canım benim.işlerine gelince adet gelenek görenek dediler ama gelmeyince yüzüstü bıraktılar.nişanımdan sonra ben de sadece bayramlık gördüm üzülme.bayramda altın takıcaz sana dediler ben de sadece 1 kere gerek yok demiştim kibarlık yapmak için sanki bu lafımı beklemişler gibi bi daha altının lafı edilmedi.takmadılar bayramda. gelinliğime bile az bişey para yolladılar.tekrar istedik ama nafile. nerden alacağımı sasırdım içime uhde oldu. kına elbiselerimi,herseyimi babam aldı. eşimin kına takım elbisesini bile babam aldı. ama işlerine gelmeyince adettir mutlaka olmalı diyip yapacağını yapıolar. ama sana tavsiyem eşinin ya da nişanlının üzerine gitme. ben bu hatayı yaptım. biriktirp biriktirp kustum öfkemi. üzüldüğünü o an belli et ama sikayet ediyormus gibi değil. ben de yeni evliyim ama bayramda onların yüzünü görmemek için memleketime bile gitmedim. o kadar gıcık oluyorum.
sahan gökbakar..
valla kaynana diyince aklıma bu gelio cunku benim kaynanam aynı sahan
yani tip olarak nedense kadını gorunce sahan kadın olsa boyle olurdu diorum ne tuhaf :26:
bugun nur cemaliini gorucem
acaba bana nasıl davrancakkk
yazmadan duramayacagım kendisini cokn uyanık zanneden ,lafları kibarca sokusturup sonra ben ne dedim ki diyip ağlayan,ben sizin iyiliğinizi düsünüyorum oğlum diyerek kendinde herseye karısma hakkı gören,sırf oturdugumuz ev onun üzerine diye cekmecelerin içine kadar karısma hakkını kendisinde gören,canı sıkılınca hasta numarası yapan ,5 senedir bana bir cöp bile almamıs olan(tek gelin oldugum halde),dünyanın en bencil ve en cimri insanıdır kendisi.evet yeri gelir 2 liranın hesabını yapar,kendi anası babası ve kızından baska hiç kimseyi düşünmez ,düsünemez.bu arada ona cok sinirliyim çünkü az önce onun yüzünden kocamla kavga ettik
slm arkadaşlar bende aynı şeyden çekiyorum naıyorumda genelleri hep aynı herşeyin iyisini kendisi bilir kendini metler ben çok farklıyım falan filan hele laf sokmaları beni maf ediyor zaten aksiyite hastasıydım şükür kurtuldum tekrar başlıcam bundan korkuyorum geçnlerde bundan dolayı eşimlede huzurum kaçmıştı ama şükür iyiyiz oda bazı şeylerin farkında annem bize karşı farklı diyo acaba çocuğumuz olmadığı için mi diye çok üzüldüm böyle düşünmesine..Benimde hatalarım yok değil benim en büyük hatam anne diyememem ams diyemiyorum böyle yaptıkca hepten geri çekiyorum elimde olmuyor..Ya çok farklı öyle bi konuşmaları lafları varmı insanı içten içe kemiriyo arkamdan konuşmaları eltimle kıskıs laflar anlamıyorum sanki kimseylede konuşamıyorum eşiminde üstüne gitmek istemiyorum arada kaldım ALLAHIM bana yol göster diyorum kimsenin kalbini kırmadan bi kaç ay dayan diyorum..En kötüsüde bnların sorumlusu beni göstemesi..ALLAH herkese sabır versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?