nisanliyim benimki simdiden basladi.
her kurusun hesabini yaparrrrrrr.... kendisi 36 yil önce evlenmis..zorluklar cekmis..BENIMDE bu zorluklardan gecmemi isteyen ve bunu yüzüme karsi söyleyen bir kadin.
Seni cok seviyorum gelinim diyen amaaaaaaa hicbirseyi layik görmeyen...Durmadan kizlarinin yaptiklarini öven.
Arkadaslarinin gelinlerini öven....
Yillarca olgundan para koparip biriktiren veeee oglumuun parasi yok herseyi biz yapacaz diyennnn......gicigin tekiiiiiiiii
haa birdeeeeee her firsatta ogluna duygu sömürüsü yapip ben ne yaptim benim sizin mutlu olmanizdan baska bi istegim yok, ben zamaninda cok cektim.
ne zorluklarla büyüttüm oglumu diye AGLAYAn kadindir!!!
Ayni zamanda cok sevimsiz...hep benim aramami gelmemi bekleyen ama kendisi gelmeyen...
Her firsatta ben oglum kimi sevdiyse onu aldim. Karismadim diyen.
offff simdiden bu böyleyse ilerde beni yer bititir
ALLAH askina ben bu kadini nasil seveyim ya
nisanliyim benimki simdiden basladi.
her kurusun hesabini yaparrrrrrr.... kendisi 36 yil önce evlenmis..zorluklar cekmis..BENIMDE bu zorluklardan gecmemi isteyen ve bunu yüzüme karsi söyleyen bir kadin.
Seni cok seviyorum gelinim diyen amaaaaaaa hicbirseyi layik görmeyen...Durmadan kizlarinin yaptiklarini öven.
Arkadaslarinin gelinlerini öven....
Yillarca olgundan para koparip biriktiren veeee oglumuun parasi yok herseyi biz yapacaz diyennnn......gicigin tekiiiiiiiii
haa birdeeeeee her firsatta ogluna duygu sömürüsü yapip ben ne yaptim benim sizin mutlu olmanizdan baska bi istegim yok, ben zamaninda cok cektim.
ne zorluklarla büyüttüm oglumu diye AGLAYAn kadindir!!!
Ayni zamanda cok sevimsiz...hep benim aramami gelmemi bekleyen ama kendisi gelmeyen...
Her firsatta ben oglum kimi sevdiyse onu aldim. Karismadim diyen.
offff simdiden bu böyleyse ilerde beni yer bititir
ALLAH askina ben bu kadini nasil seveyim ya
Kaynana dendiğinde cok fena çelişkiler içindeyim :)
Sırası geldiğinde bana yavrum kızım derken..
Sırası geldiğinde anne ve babamın ayrı oluşunu bile bana karşı kullanabilecek kadar karaktersiz bir insandır kendisi.
Her zaman kızlarının dertlerini cektikleri sıkıntıları anlatmasından sıkıldım hayır yani biz hicmi cekmedik?
Hayır asla onun gelini bir eli yağda bir eli balda sanıyor :) ( Tabi buda eşimle benim hatamız sanırım cunku asla sıkıntılarımızı ailelerimizle paylaşmadık hep iyiyiz hep bolluk içindeyiz havasında gecti yıllarımız.)
Çok konuşması bazen bunaltıyor..
Türlü türlü hastalığı var fakat asla ona bir şey olmasını istemem. Çünkü eşim annesine cok düşkündür. Beni ezdirmedikten sonra eşimin üzülmesinide doğal olarak istemem.
Eşimin annesi değilde başka bir şekilde hayatıma girmiş olsaydı hiç şansı yok resti çekerdim. Ama eşimin hatırına susuyorum.
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy ay
bu topiğe bakana kadar öyle daralıyordum ki ben neden bu sorunları yaşıyorum kayınvalideemle bende mi bir sorun var noluyor yahu diye kendime kızıp duruyordum. hatta burada bir konu açmayı düşünüyordum birkaç dakika öncesine kadar ve bu topiğe de o esnada rastladım. ve şu an halime gülüyorum
sağolun arkadaşlar bu sorunları yaşayan tek gelinin ben olmadığımı gösterdiğiniz için :128:
he şeye rağmen yine de onu sevdiğim adamı doğuran ve başka hiçbir iyi yönü olmasa bile -ki hakkını yemeyeyim özünde iyi bir insan- sırf bu yüzden saygıya değer bir insan olarak aklımda tutmak istiyorum
bilmiyorum nasıl olur ama ben her durumda işlerin yoluna girebileceğine inanıyorum.
ay bu kadar iyi yazınca kayınvalidemi arayasım geldi yahu
canim bende aynen o piskolojidey<ken acmisdim bu konuyu buraya ve yazilanlari okudukca rahatlamisdim insanin yanliz olmaadigini bilmesi cok rahatlatiyor ben burada yazarak paylasarak atlattim allah razi olsun arkadaslar bana cok yardimci oldular paylasarak insan kafayi dagitiyor gercekden..
bende senin gibi yaptim biliyormusun bakdimki olmuyor böyle o inat ben inat bende takmamaya basladim mesafede koydum araya, ha ama gittigim zamanda mesela hicbir dakka durmuyorum tezgahin üstünü topluyorum caylarini yapiyorum saygida kusur etmiyorum hizmetimi ediyorum tabi kendimide cok yormadan mesela simdi izine gittiler hemen hemen hergün ariyorum cok hosuna gidiyor farkindayim artik takmiyorum ne diyolar napiyolar ve farkettimki bu sefer kaynanamda bana karsi daha iyi olmaya basladi gercekden cok hisediyorum aramiz düzeldi ben iyi niyetli yaklasiyordum heppp basdan beri birde suyuna gitmeyi bilmiyordum pek artik susup ama yeri geldigindede lafimi sakayla karisik cakmayi ögrendimbence denemelisin inanki birgün arkadasla konusuyorduk anlatiyordum sinirli sinirli olanlari oda dedi sevgi arasana kaynanani bakim napcak aradim ama varya iyikide aradim icimden aramak geldiginde ariyorum artik. AMA yinede kimseellerr benim kaynatamin yerini tutamaz canim babam benim onun icten kizim demesi bile yetiyor ya bir insan ancakk bukadar iyi olabilir gercekden sirf o üzülmesin nisanlim üzülmesin diye bile kaynanamla anlasmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?