kaynana evini temizlemek

adesem

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
405
3
318
Kocaeli
aynı evdeyiz evimiz tam manasıyla bitince eve çıkacağız.o heryerde kendi evinide temizleyecek gelecek burayıda temizleyecek diyip duruyor sinirden çatlıycam ne yapsam ne desem?kendimi amele gibi hissediyorum öyle saçma sapan konuştuğunda...

hiçbişey söyleyip sinirini bozma ama eve çıkınca bi bahane bulur gitmezsin. ne sinir kadınmış be!!!

Sadece gülümseyin,hiç konuşmayın o konuda,ayrı eve çıkınca da bahaneler bulup geçiştirirsiniz..

bazı insanlar konuşurken çok ayıp ediyorlar. sen ona aldırma. insan yaşlanınca ne dediğini bilmez oluyor. kendini boşuna üzme. istemiyorsan temizlemezsin. ama sürekli bunu aklına getirip sinirlenirsen hem kendini yıpratırsın hem de zamanla dedikodusunu yapmaya başlarsın ve ondan farkın kalmaz. yani hataya hatayla karşılık vermiş olursun. unutma sabreden ve şükreden kazanır. bu imtihan. onun yaptığına karşılık kolay verilir ama önemli olan güzel karşılık vermek. sen sabret Allahın mükafatını kazan. zaten seni Allahtan iyi anlayan bilen yok

bende ööyle yapıyorumda sinirimdende çatlıycam eşime söyledim oda kendin keyfine gööre davran boşver dedi keşke eşimin yanında dese oy allahım sinirde ne kelime
çok şey yaşayıp eşimin hatrına susuyorum

takma canım...kolundan tutup da zorla temizliğe getirecek hali yok ya:)

o şimdi sağa sola hava atmak için konuşuyordur... bırak konuşsun..

son gülen iyi güler biliyorsun:)

gorumcen falan yokmu cnm. Gelsin kizi temizlesin.

Bence de kendi kendinize bu konuyu düşünüp iyice gerilmeyin, gitmezsiniz, zorla değil ya. Ben kendi evimin işine zor yetişiyorum der çıkarsınız isin icinden...

ahbu kaynanalar:)gelinleri köle sanıyorlar yada gelinler kaynanaları köle; ya hu yokmu yolu iyi geçinmenin..........sakin ve soğuk kanlı ol sakın saygısız davranma çünkiiiiiiiiiii
telafisi yok yaşananların

senede 2 defa ancak gideriz kaynanamlara uzaktalar çünkü
her gittiğimizde en fazla 4-5 gün kalırız
gittiğim günden geleceğim güne kadar
temmuzz bahçeli evi temizleyecek
temmuzz dip köşe temizlik yapacak
temmuzz ütü yapacak
ben oturacağım temmuzz yemek yapacak vs vs vs
bunun gibi saçma sapan şeyler
hiçbişey demiyorum karşılık vermiyorum yaparımda demiyorum yapmamda
duymamış gibi yapıyorum
bu kadın şunu anlamıyor oğlum gelinim tatile gelmiş şunun şurasında 5 gün kalacak gidecekler
bende sürekli oturayım demiyorum zaten
gittiğimde mutlaka temizliğini yaparım ama kendimi yormadan üstün körü
birini yapsam birini yapmam
buda onu sinir eder oda her zaman " anne yapılacak işin var mı?" diye sormamı bekler
daha çok bekler
tatilemi geldim sene boyunca temizlik yüzü görmeyen evini temizlemeye mi?
duymuyor muş gibi yap en güzel cevap şekli
beni üzecek bana laf vuracak çok söylemleri olur eleştri yapar aklınca
yüzüne dahi bakmam oralı olmam
sıradan konuşmalarda ise sıcak davranırım
yüzüne bakmadığım zaman anlar ki hoşuma gitmeyen bişey diyor
kendini geri çeker o zman bu taktik iyi işe yarıyor
eli kolu tutoyrsa bi zahmet kendileri yapsın
gezmeye tozmaya gelince 18 lik kızlar gibi hiç oturmuyorlar

duymamazlıktan geliyorum+seninde dediğin gibi surat yapsam o yakın davranmaya çalışır ama ben çok sıkıldım bişey demem gerekmiyorsa idare etcez biraz daha eve sürekli misafirmi çağırsam:)

vallaha çok haklısın lafa gelince atom karınca gibiler ama işe gelince kendileri yapmazlar gezmeden kalmazlar ama allahım hepsimi aynı ya off off

hiç kendini sinir etme sakın takma bu laflarıda kulağıını kapat tamam cnm bnm...o çağırmadan gitmezsin gel derse de işim var der bahane uydurursun biryerden sonra bıkar artık

vallaha çok haklısın lafa gelince atom karınca gibiler ama işe gelince kendileri yapmazlar gezmeden kalmazlar ama allahım hepsimi aynı ya off off

temmuz'a da katılıyorum sana da...

valla ben annemin evinde bile yapmıyorum, kaynananın evinde hiiiiiç yapamam. :)

ayrıca birinin evinde iş yapmaktan nefret ederim. hiç bir şeyin yerini bilmediğim için sinir basar.. :))))

"oldu bebeğim,nur tanem " de geç ,kafaya takılacak birşey değil.o diyor diye sen yapmak zorunda mısın? üstelik sürekli olmamak kaydıyla arada bir yardım edilir ne olacak ki,elimize yapışmaz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…