insan bi piknıge gittiğinde bile kalkarken etrafına göz atar etrafı tamiz bırakır.sizde kaçzaman kayınvalideenızde kalmıssınız.nolcakkı.bigun gelın bikaç saat silin süpürün.bence cok abartmıssınız.kusura bakmayın.farzedınkı bıevden dıgerıne taısnıyosunz.evı tasındıgınız pisiylemı bırakırsınz arkadan bı temizlık yapılır tasındıgınız evde.sizde öyle dusunmelısnız bence.(size pisletmissinizdir pissiniz demiyorum lafım yalnıs anlasılmasın.sadece bunlar cok basıt seyler değmez keyıf kacırmaya
aynı evdeyiz evimiz tam manasıyla bitince eve çıkacağız.o heryerde kendi evinide temizleyecek gelecek burayıda temizleyecek diyip duruyor sinirden çatlıycam ne yapsam ne desem?kendimi amele gibi hissediyorum öyle saçma sapan konuştuğunda...
bende bunu anlamadım bir bunlar mı temizKendini uzdugune degmez kocanda yapacaksin demiyormus ne guzel hic tinlama
bendede var bi tane 3 ay beraber kaldik badana yapiyo bigun tam eve giricem kayinbabayla konusuyolar kayinbabam gelinde ar ana kiz yaparsiniz ... hanim dedi kaynanamin cevap aman be o gelin pasakliiii eve girmeden kocamin yanina gittim gulmekten yere yatti simdi 1 bardak su istese zor alir :)))
bende bunu anlamadım bir bunlar mı temiz
beni beğendiğinde bulaşık yıkıyordum beni süzmüş çoktemiz demiş burdakilere
şimdide eh işte:)
bende bunu anlamadım bir bunlar mı temiz
beni beğendiğinde bulaşık yıkıyordum beni süzmüş çoktemiz demiş burdakilere
şimdide eh işte:)
aynı evdeyiz evimiz tam manasıyla bitince eve çıkacağız.o heryerde kendi evinide temizleyecek gelecek burayıda temizleyecek diyip duruyor sinirden çatlıycam ne yapsam ne desem?kendimi amele gibi hissediyorum öyle saçma sapan konuştuğunda...
kizlar yazilanlari okuyunca tuhafima gidiyor. Benim kayinvalidem annemdir gercekten.Allah razi olsun.bi gideriz evine ne hizmet edecegini sasirir. Cay yapiim,kahve yapiim,yemek yeyin diye diye deli eder bizi. Hamileligim son zamanlarinda da yanimdaydi.bana hicbir is yaptirmadi.temizligimi yemegimizi herseyimizi yapti.bizi zaten anne kiz zannediyolar birazda benziyoruz birbirimize.her ortama uyum saglar.gideriz dugunlerde beraber oynariz falan.Allah bin kere razi olsun.
vallaha çok haklısın lafa gelince atom karınca gibiler ama işe gelince kendileri yapmazlar gezmeden kalmazlar ama allahım hepsimi aynı ya off off
Ne mutlu cok sansliymissin, bak bnde hamileyim 1 kg meyve dahi alip getirmis degil . Meyve gormedigi degilim, ama insan hatirlanmak istiyor. Tansiyonu cikti gecende hem aradik hem gittik , bnm kasilmalarim oldu hastanede serum takildi. Ne geldi ne bisey . Eeee senin kayinvaliden gibi olsa bizde bunlari yazmazdik ki bak seninki kadar degil ama bn sahsen saygida kusur etmemeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?