kaynana ve 3 aylık evliliğin yıkılmasında son demler.akıl verin lütfen :((((

eşini neden tercih yapması için zorladın ya ben ya ailen diyerek. böyle bi tercihi sen yapmak istermiydin nişanlılık döneminde herkes bi takım sıkıntılar geçiyor keşke bunun yüzünden evliliğini sıkıntıya sokmasaydın bayram ziyareti 15 dk. eve ailesini bi çaya bile çağıramayan adam,tokat yiyen bi adam,evden kovulan bi adam yapmadığınız kalmamış o adam eve dönmese yeri

bu arada mesafe koyma olayı da kadınlar kulübünde moda herhalde. ya bir düşünüyor muyuz ben kimim, karşımdaki eşimin ailesi onlara göre neredeyim? yok burnumuz kaf dağında insanlar olarak hemen bir mesafeleşme, evime gelmesin çaya gelmesin. sen 3 ay boyunca eşinin ailesini insan yerine koymazsan da bayramda da surat asarlar tabii ki, mecburen oraya gittiğini biliyorlar. insanlar salak değil ki.

nişanlılıkta hoş olmayan şeyler yapmış olabilirler detayını bilemiyorum çok da anlatmamışsın ama bu onları tamamen hayatından çıkarmak hakkını vermez, eşim beni sevmiyor mu diyorsun da sen eşini seviyor musun daha önce onu kendine sorman gerekiyor. eşini sevmek sadece ona bencilce sevgi göstermek değildir. sadece onun mutluluğu için bile olsa kendi mutluluğunu geriye koyarak onun için en önemli olan insanlarla görüşebilmektir. öbür türlü herkes sever zaten hep benim istediğim olsun ben de seveyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk mesajı çok detaylı okumamıştım okudukça dehşete düştüm. sizin barışacağınız filan yok burda da bize ne yapayım diye sorma. insan iğneyi başkasına batırmadan önce çuvaldızı kendine batırmalı, ben eşim için ne yaptım diye soracaksın önce. siz ev basın annen çingene gibi damadını dövsün, nafaka istesin. işiniz gücünüz para pul ve aileyi de yok saymak gibi davranıyorsunuz. 3 ay kullanıp atamazsın demişsin de adam sanki seninle beraber oldu da evlenmeden ortada bıraktı gitti. evlenmişsiniz ailesine karşı da seni yeri gelince korumuş ama 15 dk el gibi ailesine gidip oturmak adama koymuş besbelli. daha hala babana aratıp da ya karın ya annen dedirtiyosun. bu durumda karısını seçen adamdan ZATEN KOCA OLMAZ emin ol. bugün 3 aylık karısının kaprisleri için annesini atan yarın da başka kadın için karısını atar, o yüzden annesine değer vermesini, ana kuzusu olmakla karıştırma tamam mı?

Hiç kusura bakma arkadaşım,suçlu olan sensin
Bir çok gelin kv ile sorunlar yaşadı yada halen yaşıyor
Senin gibi herkes bağları koparmak için elinden geleni yapmıyor
Adam senle evlendi diye,ailesini mi harcayacak? :26:
Ki siz defalarca tartışmanıza rağmen,yine erkek tarafı bi şekilde orta yol bulmaya çalışmış
Bu insanlar dediğin gibi kötü inssanlar olsalardı "boşa gitsin" derlerdi
Sana iyilik yaramıyor belli
Ben eşinize acıdım,adamcağızı ortada bırakmışsın
3 ayda burnundan getirmişsin resmen
Seninki ana baba da,onunki değil mi
Bi de anan kocanı dövüyor,nesiniz yahu aşiret mi?
Neymiş efendim babamdan özür dile
Sen bi kv'nden dile özrünü,bi adım at

Son düzenleme:
burada bir kaynana sorunu var evet ama sizin kaynananizda degil esinizin kaynana ve kayinpederinde ev basip tukurmek tokat atmak nedemek

kendisi prenses olduğu için dileyemez çok şey istemişsin. ayrıca annesinin siz mutlu olun yeter ben gelmem oğlum demesi bile konu sahibine batmış...

Son düzenleyen: Moderatör:
bir gün sen de erkek evlat anası olsan, evladın karısını tutsa da sana sırt çevirse neler hissederdin bence bir bunu düşün. birazcık merhamet..

ben erkek olsam senin gibi biriyle evlenmiş olsam hiç beklemeden hemen gidip boşanma davası açardım. herşeye karıştı derken fikrini söylemiştir sadece. benim kayın validemde bayram alışverişinde bana kürklü yelek gösterdi bu nasıl bi bak dedi önce bi baktım güldü beğenmedin mi dedi hmm bi deniyim dedim giydim hem hoşuma gitti hemde onunda gönlü olsun diye tamam alalım dedim. bence kayınvaliden sana hiç bişey yapmamış sen kadını çekememişsin normal şartlarda yeni evlenen çiftler ailelere giderler el öpmeye sonra aileler yemeğe davet edilir sen bunları yapmayınca haliyle eşin kırılmış ve kızmış. ayrıca senden bir sürü bulurum ailemden başka bulamam derken doğru söylemiş sen şimdi eş mi daha çok bulursun yoksa annenden babandan mı bi düşün aynı şekilde o senin ailene karşı öyle davranmış olsa durup dururken mantıksız kavgalar çıkarsa ne yapardın biraz empati kur. ben ne eşin yönünden ne ailesi yönünden bi sorun göremedim yazdıklarından üzgünüm ve ailesini sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek onlara hal hatır sormak zorundasın bi de şöyle düşün sonuçta o olmasa o çok sevdiğin adam olmazdı ve o adamı o yetiştirdi o büyüttü 9 ay karnında taşıdı beğenip aşık olduğun özellikleri kişiliği var ya onun annesi babasının sayesinde yetiştirme tarzlarından öyle oldu şimdi sen gelmiş adamın ailesini beğenmiyosun bence bu yaptıkların çok çirkin davranışlar. onun senin babandan değil senin eşinden ve ailesinden özür dilemen lazım

annesinden hazzetmemiş olabilirsiniz, ama o onun annesi. ne yapsın adamcağız kaldırıp annesini çöpe mi atacak? ya annen ya ben gibi saçmasapan bir tercih olamaz. herşeyin bir orta yolu bulunabilirdi. ama siz istemişsiniz ki adam sadece sizin olsun. kimse ağaç kovuğundan çıkmıyor. ayrıca eşinize karşı üslubunuzu çok sevgisiz ve saygısızca buldum. valla ben adamcağıza acıdım. boşanın bence.

sizin de erkek evladınız olsa evlense gelininiz evinize gelemse gelincede sizi insan yerine koymasa evine gidip gelemeseniz.
.hatta evinizi basıp oğlunuzu dövse vs vs ne hissederdiniz acaba

evet sevgili grurlu.. belli ki yorumlar hoşuna gitmediği için sadece izlemeyi tercih ediyorsun. bize cevap vermeyebilirsin. ama bu kaprislerinden vazgeçmezsen hayat senin için çok zor olacak. çünkü tahminimce senin ve ailenin isteklerini yerine getirecek donanımda bir keriz bulmanız çok zor.

şöyle bi bakıyorum da herkesin derdi var evet ama bizim dertlerimizin yanında bu dalga geçer gibi konu olmuş hatta gerçekten dalga geçiyo galiba :26: biz ne düşünüyoruz konu sahibi ne düşünüyo

Bence suc esinizde; coktan bosamaliymis sizi

şöyle bi bakıyorum da herkesin derdi var evet ama bizim dertlerimizin yanında bu dalga geçer gibi konu olmuş hatta gerçekten dalga geçiyo galiba :26: biz ne düşünüyoruz konu sahibi ne düşünüyo

burda ne çok çeşit insan tanıdık değil mi? burda okuduğumuz çaresiz, dayak yiyen, aldatılan çoğu kadın konu sahibinin değil eşi gibi, onun yarısı kadar bile olsa eşlerinin sabır, sadakat,erdem sahibi olmaları için neler verirdi kim bilir..
ama allahın sopası yok. öyle bir yerden vurur ki şaftı kayar insanın.

basit şeyleri problem etmişsiniz
halen daha düğün zamanında olanlara takılı kalmışsınız.
çok sevdim diyorsunuz ama sevdiyseniz evliliğinizin tadını çıkarsaydınız.
aynı yastığa baş koymanın mutluluğuyla örtseydiniz geçmişi..
ne yaptı kv size?
oğluyla aranızı bozmak için büyüler yaptı,her fırsatta araya başkalarını sokmaya çalıştı mı
ha bire yalanlar söyleyip huzurunuzu kaçırdıımı ?
her yerde her ortamda size ağıza alınmayacak küfürler hakaretler etti mi hiç haketmediğinz halde
her fırsatta her ortamda sizi istemediğini oğluna yakıştırmadığıını söyledimi
siz nişanlıyken bile oğluna kız aramaya devam ettimi
bunlar benim yaşadıklarım ve daha binde biri..
ben eşimden altın istemedim zaten ailesinden de istemeye geldiklerinde istememiştik kendileri bize yakışanı yaparız demişlerdii.(hiçbirşey yapmadılar daha da eşimden yediler o ayrı)
biz balayına da gitmedik ama ben bunları problem etmedim.
kendi yuvamızı kendi emeğimizle kurduk. siz maddiyata çok takılmışsınız bunlar geçer.
insnlar neler neler yaşıyor biraz düşünün.
bizde nişanlılıkta çok problemler yaşadık ailesi yüzünden bir kere yüzük attık annelerimiz tek bildi bi baktım benim kaynana havalara uctu. düşündüm ben bu kadını mutlu edicem ayrılınca ama kendim mutsuz olucam neden onun sebep oldugu seyler yüzünden istediğini yapayım ayrılmadım. ayrılmayınca noldu hoppp yine başa döndü..
oğluna çiş içirmeler okumalar bilmem neler
benim eşimde beni tutmazdı ailesini tutardı bende ona diyodum ya ben ya onlar diye o hep onlar diyodu. beni ezip geçiyordu. baktım ailesinden vazgeçmiyor bana dese ben geçermiyim hayır sustum hiç birşeye karışmadım. en son ailesinin yaptıklarını kendisi gördü. ben eşimi çok seviyorum onun için bir çok hayalimden istediğimden vazgeçtim bende sizde öyle olmalıydınız ve ailesinin size yaptığı bişey yokken bu kaadar abartmamalıydınız..
ailenizin yaptıklarını sööylemiyorum bile.
onlar size aynısını yapsa heralde öldürürdünüz

anacım Allah eşine sabır versin, bunasıl bir kin, nasıl bir inat, nasıl bir sertlik.... adam iyiymiş sen evden kovunca gitmiş. sen defol git dememiş. annesiyle nasıl bağını koparmasını istersin... yok bacım senle olmaz adam çeksin gitsin kurtulsun...

ne güzelplan yapmış adam.senin ailen ve onun ailesi.sana bir olay anlatayım.15 gün filan önce eşimle tartıştık ve boğazıma sarıldı.ben ağlamaktan boğulur bir durumda annemi aradım annemde sen suçlusundur dedi.eşimi aldı telefona oğlum özür dile bir daha yapmayacağına söz ver dedi.yuva yıkmak kolay yapmak zor.ailesiyle vakit geçirmek istiyor diye ana kuzusu değil ki.saçma düşünüyorsun

Esinizin yerinde olsam arkama bakmadan kacardim. Sadaka falan versin adam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…