- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Kayınpeder hala üste çıkma derdinde ama. Hiç müteessir de olmamış, gelini dövmeye kalktı karım azıcık alttan alayım dünürlere karşı falan da demiyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eşiniz dur demezse size çok çektirir bunlar ya.Geleceklerdi. 10 saat uzaklıktaydı. Eşimin babası gelmeyin demiş sakinleştirmiş. Benim kızım böyle bir durumun içinde olsaydı o evi onların başına yıkardım ben de
Di mi ya? Karısı hamile gelinini dövmeye yürümüş, adam karımı engelledi diyor.Bunu bir de dövmeye kalktığı gelinin babasına diyor. Maşallah yani ne diyeyim.
Valla eşim öyle ya da böyle dur diyecek. Ben böyle çekemem. Çocuğu da kendisine göstermem ki. Kendisi de biliyor. İşler çirkinleşsin istemiyorum yeterince kötü şeyler yaşandı çünkü. Annesinin sinir hastası olmasına bağlıyor. O zaman tımarhaneye yatır benim ne suçum varKayınpeder hala üste çıkma derdinde ama. Hiç müteessir de olmamış, gelini dövmeye kalktı karım azıcık alttan alayım dünürlere karşı falan da demiyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eşiniz dur demezse size çok çektirir bunlar ya.
Biraz daha sakin ve ılımlı kalsaydınız keşke o saygı duvarı aranızda yıkılmış maalesef eşinizin ailesi olduğu için onları her daim hayatınızda olurlar onlarldan kurtulmak istiyorsanız zaten ilk başta eşinizden kurtulmanız gerekiyor ama hamilesinşiz işteArkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vsbunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler
Tabi canım bu fırsatı konu sahibinin kocası veriyor. Baba annem karımı neredeyse dövecekti, kayınpederimle bir daha bu tonda konuşma, yuvamı yıkacaksınız diye bir uyarı çekse böyle konuşabilir miydi sence?Koca denen kişi anne babasına haddini bildirmese karısının çok daha beterini kayınpeder yapacak gibi duruyor. Maalesef kocanın yetersiz olduğu evliliklerde gelin kendisini savunmak zorunda kaldığında çirkef ilan ediliyor, eziliyor.
Bilmiyorum ailesinden mi korkuyor anlamadım. Ana ailesinin yanında bana yemek yedirir suyumu çayımı getirirdi onlar da bunu çekmezdi. Onlar eşimden çekinirdi ama o noktada ne olduysa eşim bana patladı. Annesinin her şeyine hayır dediğim için sanırım bilendiler banaKoca denen kişi anne babasına haddini bildirmese karısının çok daha beterini kayınpeder yapacak gibi duruyor. Maalesef kocanın yetersiz olduğu evliliklerde gelin kendisini savunmak zorunda kaldığında çirkef ilan ediliyor, eziliyor.
O bir bahane değil evet, her hasta olan hayatı etrafındaki insanlara zehir edemez. Ki ruhsal hastalıklar artık o kadar da nadir değil, her hasta olan böyle değil.Valla eşim öyle ya da böyle dur diyecek. Ben böyle çekemem. Çocuğu da kendisine göstermem ki. Kendisi de biliyor. İşler çirkinleşsin istemiyorum yeterince kötü şeyler yaşandı çünkü. Annesinin sinir hastası olmasına bağlıyor. O zaman tımarhaneye yatır benim ne suçum var
Hiç sormayın. Önce kendilerini iyi gösterdiler sonradan yavaş yavaş laf sokmalar iğneleyici konuşmalar hep bir müdahale etmeler. Daha doğmamış bebeğime şekerli su verecekmiş ona bile karıştı doktora sormadan bir şey yapamam dedim diye alınıyorlar of ofBiraz daha sakin ve ılımlı kalsaydınız keşke o saygı duvarı aranızda yıkılmış maalesef eşinizin ailesi olduğu için onları her daim hayatınızda olurlar onlarldan kurtulmak istiyorsanız zaten ilk başta eşinizden kurtulmanız gerekiyor ama hamilesinşiz işte
Sana bağırmış, babanı arayıp karımı engellemiş demiş, karımın canı yandı demiş, altınlara karışmış daha nasıl bir bağlılığı olsun?f
Nasıl yani ? Ne işleri olabilir ki eşimle? EvleniFp gitmiş onlara bir bağlılığı da yok
Annem sinir hastası ölüp gidecek sen benim yanımda kalacaksın diyor. Eşim daha büyümemiş bir çocuk bence. Annenin sinir hastası olduğunu biliyorsun madem beni neden ezdiriyorsun? Bir de diyor ki ben annemle babamın huyunu biliyorum. Biliyorsan bana da söyleseydin baştanO bir bahane değil evet, her hasta olan hayatı etrafındaki insanlara zehir edemez. Ki ruhsal hastalıklar artık o kadar da nadir değil, her hasta olan böyle değil.
Bilmiyorum ailesinden mi korkuyor anlamadım. Ana ailesinin yanında bana yemek yedirir suyumu çayımı getirirdi onlar da bunu çekmezdi. Onlar eşimden çekinirdi ama o noktada ne olduysa eşim bana patladı. Annesinin her şeyine hayır dediğim için sanırım bilendiler bana
Siz biraz daha öfkenizi kontrol altına alın en azından bu kadar kötülük düşünmeyin planlarınızı bırakın bebeğinize odaklanınHiç sormayın. Önce kendilerini iyi gösterdiler sonradan yavaş yavaş laf sokmalar iğneleyici konuşmalar hep bir müdahale etmeler. Daha doğmamış bebeğime şekerli su verecekmiş ona bile karıştı doktora sormadan bir şey yapamam dedim diye alınıyorlar of of
Öfkeme yenilmedim bir daha bana karışacak cesaretleri olmasın diye yaptın. İnanın o kadar hadsizler ki yüzlerine tükürsem yarabbi şükür derler. Hiçbir şey olmamış gibi devam ederler.Ben yaşadıklarınızı normal bulmadım,ne kadar karşı taraf sizi bir noktaya taşımış olsa da aseletinizi koruyup eşinize olaylar çıkmadan eve dönmek istediğinizi söyleyebilirdiniz , içsel olarak öfkenize yenildiğini düşünüyorsunuz gibi geldi..konu açmanızın sebebi de belki burfa destek bulmaktır.Artık olan olmuş ,önünüze bakın, anlaşamadığınız insanlarla min düzeyde görüşmeyi ve görüşürken de sööylenilenleri ciddiye almamayı zaman içerisinde öğreneceğinizi düşünüyorum
Olmuyorum hiç biriyle. İletişimim de yok. Beni kendi halime bıraksınlar istedim sadece.Neyse siz en iyisi bunlarla hiç muhatap olmayın.
Aaa kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir. Şaşırmış mı eşiniz? Allah ömür verir de 40 sene yaşarsa ne olacak mesela?Annem sinir hastası ölüp gidecek sen benim yanımda kalacaksın diyor. Eşim daha büyümemiş bir çocuk bence. Annenin sinir hastası olduğunu biliyorsun madem beni neden ezdiriyorsun? Bir de diyor ki ben annemle babamın huyunu biliyorum. Biliyorsan bana da söyleseydin baştan
Ah ah bunları bilseler zaten böyle davranmazlardı. Allah ıslah etsin hepsini ne diyeyim.Aaa kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir. Şaşırmış mı eşiniz? Allah ömür verir de 40 sene yaşarsa ne olacak mesela?Sizin de sayacınız işliyor, yerinde saymıyor eşinize hatırlatın.
Oğlunu mu yönetmek istiyorlar yani ? Evlendiğini kabul edemiyorlar sanırım. Ya da beni istemiyorlar.Sana bağırmış, babanı arayıp karımı engellemiş demiş, karımın canı yandı demiş, altınlara karışmış daha nasıl bir bağlılığı olsun?
Aaahh ah zamane gelinleri dicem ama bende yeni evli sayılırım hiç bu kadar yerli yersiz patlamalar krizler geçirmedim. Kendimi bu hale getirmedim coookk şey yaşamama ve duymama rağmen . Hepiniz hatalisiniz sizde hiç politik davranmayı bilmiyorsunuz amaArkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vsbunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler
Sanırım. Kışkırtlamalarına dayanamadım. Hep böyle mi olacak sürekli karışacak mı her şeyime diye düşündüm. Birden patladımAaahh ah zamane gelinleri dicem ama bende yeni evli sayılırım hiç bu kadar yerli yersiz patlamalar krizler geçirmedim. Kendimi bu hale getirmedim coookk şey yaşamama ve duymama rağmen . Hepiniz hatalisiniz sizde hiç politik davranmayı bilmiyorsunuz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?