- 3 Ağustos 2025
- 138
- 59
- 13
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Bende yaptıklarımdan pişman değilim asla ve asla evime gelsin istemiyorum. Ama inanın daha yeni evliyim ne olacağını bende bilmiyorum. Zaman geçtikçe unutulup gitmesini yaptıklarının yanlarını kalmasını istemiyorumBen tepkilerinizi gayet olagan buldum sonucta gecmiste ne yasadiniz o evde 1 aydir ne kadar dolup tastiniz bilmiyoruz ama karsi tarafin tek bir olayla dahi nasil bir mahluk oldugu ortada . Ailenizi arayip ortaligi karistirmakla da cok iyi yapmissiniz kimse sizi sahipsiz sanmasin asla muhattap olmayin lohusayken ozellikle asla evinize kabul etmeyin
Aynen öyle yüzlerine bakmaz bir daha evlerine gitmezdi. Ama erkekler bir tuhaf cidden ailesi de karışsa illaki o eve gidilecek onlarla konuşulacak. Ya siz kimsiniz ki? Bende bir annenin evladıyım kaldıramıyorum yapılanlarıValla fişteklemek gibi olmasın da size yapılanı sizin aileniz eşinize yapsaydı eşiniz ömür boyu görüşmezdi. Babanız eşinizi dövmeye kalksaydı ne olurdu sizce? Ya da anneniz çok yedin, az ye, az su iç deseydi mesela?
Valla sister olay karışmayı da geçmiş. Şiddete kadar varmış, bu olay buradan dönerse pes artık.Aynen öyle yüzlerine bakmaz bir daha evlerine gitmezdi. Ama erkekler bir tuhaf cidden ailesi de karışsa illaki o eve gidilecek onlarla konuşulacak. Ya siz kimsiniz ki? Bende bir annenin evladıyım kaldıramıyorum yapılanları
Tam olarak değinmek istediğim nokta da bu. Onlara ne? Benim ailem eşime şunu yap bunu yap diyebilir mi? Bir süre sonra sanane der karışmayın der öyle değil mi? Eşimin babası pek de masum değil ona göre eşi hiç hatalı değil bana saldırırken ayırmış diye senin yüzünden karımın canı yandı itelerken dedi. Eşine sen karışma gençler ne yaparsa yapsın diyeceği yerde
Saldıran eşim gibi mi algılanmış bilmiyordum uzun olmasın diye kısa kısa yazmak istedim. Aslında düşkün değiller evlendikten sonra ben eşimi sevdiğim için seviyorlarmış gibi davranıyorlar. Zaten eşim beni koruyup kollamazsa bir süre sonra bende yorgun düşüp alıp çocuğumu giderim1-Önce konuyu düzenleyip "Size saldıranın kv olduğunu " belirtiniz.
2-Bence bir daha asla aynı evin içinde yatılı kalınmasın.
3-Kayın aile oğullarına çok düşkün ve karışacaksa oğluda desteklerse boşanmaktan başka çare görünmüyor gibi.
Şu an konuşmuyoruz o konuları ama sürdürürse çekip ailemin yanına gelirim kendide ne yaparsa yapsınValla sister olay karışmayı da geçmiş. Şiddete kadar varmış, bu olay buradan dönerse pes artık.
Eşiniz tavrında ısrar ederse ne yapacaksınız peki?
Babama demiş ki kızın karımı engelledi. Ne kadar terbiyesiz olduklarını varın siz görünHadsiz adam, kedisi bağırıyor, karısı saldırıyor, altınlarınıza, su içmenize bile karışırken ses çıkarmanıza da istemiyor. Karısının canı içindeki kötülükten yanmıştır herhalde.
Hıh tamam o zaman. Şu noktadan sonra sakin kalın, bekleyin bakalım. Doğuma kadar kafanızı serin tutun, boş verin biraz da onlar düşünsün.Şu an konuşmuyoruz o konuları ama sürdürürse çekip ailemin yanına gelirim kendide ne yaparsa yapsın
Teşekkür ederim beni anladığınız içinHıh tamam o zaman. Şu noktadan sonra sakin kalın, bekleyin bakalım. Doğuma kadar kafanızı serin tutun, boş verin biraz da onlar düşünsün.
Babama demiş ki kızın karımı engelledi. Ne kadar terbiyesiz olduklarını varın siz görün
Di mi ya? Karısı hamile gelinini dövmeye yürümüş, adam karımı engelledi diyor.Sizin bunlardan çekeceğiniz var baksanıza kayınpeder de feci dedikoducu. Bunların tek sebebi eşiniz.
Nasıl yani ? Ne işleri olabilir ki eşimle? Evlenip gitmiş onlara bir bağlılığı da yokSizin bunlardan çekeceğiniz var baksanıza kayınpeder de feci dedikoducu. Bunların tek sebebi eşiniz.
Babam karısını suçladıkça delirmiş. Karısı hatalı olduğu halde nasıl üste çıkmaya çalışıyorlar. Bırakın böyle bir aileye gelin gelmek köpeğimi bile vermezdim inanın.Di mi ya? Karısı hamile gelinini dövmeye yürümüş, adam karımı engelledi diyor.Bunu bir de dövmeye kalktığı gelinin babasına diyor. Maşallah yani ne diyeyim.
Ya ne alaka beE sizde hatalısınız... evlilik idare sanatıdır ve siz malesef idareden çok uzaksınız... öyle ergen gibi her yerde patlanılmaz sakin kalınarak gerekli cevabı verirsiniz... hamilelikten demeyin zira hamilelik hastalık değildir. Kadın kızım diyor diz tersliyorsunuz siz gerçekten fena insanlar görmemişsiniz....
Sizinkiler de iyi sakin kalmış ama. Benim annem ben böyle bir durumda kalsam o kadar yolu üşenmez gelir, panter gibi atılır kayınvalidemi evire çevire döverdi kesin. Ay ne bileyim ya uzakta kayınvalide evinde hamile kızıma saldırılsa ben de sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. Aileniz mülayim insanlar belli ki.Babam karısını suçladıkça delirmiş. Karısı hatalı olduğu halde nasıl üste çıkmaya çalışıyorlar. Bırakın böyle bir aileye gelin gelmek köpeğimi bile vermezdim inanın.
Kaç kere uyardım karışmayın evime diye. Kendi evimdeyken bile yönetmeye çalışıyordu. Eşimin beni savunacağını düşündüm demek ki tam tanıyamamışım. Sakin kalamadım her konuya atlamalarından bıktım çünküSizi hatalı buldum. Şöyle ki olayların buraya gelmesine sebep sizsiniz. Eşinizi tanıyan sizsiniz. Eşinizde iş yoksa, siz de idare etmeyi bilmiyorsanız kv evinde o kadar zaman işiniz ne? Siz hiddetle değil sözle sakince cevaplarını verseydiniz bunlar yaşanmazdı. Bu kadar asabiyet böyle sonuçlar doğuruyor işte. Hamile hamile bunları yaşamanız üzücü.
Geleceklerdi. 10 saat uzaklıktaydı. Eşimin babası gelmeyin demiş sakinleştirmiş. Benim kızım böyle bir durumun içinde olsaydı o evi onların başına yıkardım ben deSizinkiler de iyi sakin kalmış ama. Benim annem ben böyle bir durumda kalsam o kadar yolu üşenmez gelir, panter gibi atılır kayınvalidemi evire çevire döverdi kesin. Ay ne bileyim ya uzakta kayınvalide evinde hamile kızıma saldırılsa ben de sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. Aileniz mülayim insanlar belli ki.
Siz olayın içinde olmadığınız için ne kadar fena olduklarını bilmiyorsunuz. Konu uzun olduğu için kısa kısa yazdım demek ki bu sonuca vardınız teşekkür ederim yine deE sizde hatalısınız... evlilik idare sanatıdır ve siz malesef idareden çok uzaksınız... öyle ergen gibi her yerde patlanılmaz sakin kalınarak gerekli cevabı verirsiniz... hamilelikten demeyin zira hamilelik hastalık değildir. Kadın kızım diyor diz tersliyorsunuz siz gerçekten fena insanlar görmemişsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?