- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 733
- 43
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Bence fena olan sizsiniz. Ayy zaten insanlar uzakta yaşıyorlarmış. Gerçekten konuyu büyüten kavga haline getiren sizsiniz. Üstelik bebeğiniz daha doğmadan her lafınız da çocuğu göstermem demeniz de yanlış. Önce bi dua edin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Herşey insanlar için bu konuda bu kadar emin olmayın bence. Neler duyuyoruz burda. Hırsınıza daha doğmamış bebeği alet etmeyin yazıkSiz olayın içinde olmadığınız için ne kadar fena olduklarını bilmiyorsunuz. Konu uzun olduğu için kısa kısa yazdım demek ki bu sonuca vardınız teşekkür ederim yine de
İnsanlar dediğiniz benim her şeyime karışan evimi yönetmeye çalışan üstüme saldıran kişiler dikkatinizi çekerim. Çocuk kısmına gelecek olursak hiçbir şeyden emin değiliz tabiki ama bebeğim karnımdayken yapılan muameleleri de unutmam!Bence fena olan sizsiniz. Ayy zaten insanlar uzakta yaşıyorlarmış. Gerçekten konuyu büyüten kavga haline getiren sizsiniz. Üstelik bebeğiniz daha doğmadan her lafınız da çocuğu göstermem demeniz de yanlış. Önce bi dua edin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Herşey insanlar için bu konuda bu kadar emin olmayın bence. Neler duyuyoruz burda. Hırsınıza daha doğmamış bebeği alet etmeyin yazık
Bende böyle saçma sapan yorum yapmanıza üzüldüm sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz zaten. Neyse yorum için teşekkür ederim ama bu gereksiz yorumunu da bir daha yapmamanı tavsiye ederimBende hamileyim sizin bu sinirli hallerinizin bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Siz yapı olarak geçimsiz birine benziyorsunuz. Eşiniz de arada kalmış yazık. Boşanın geçinemiyorsanız. O burun kıvırdığınız eşiniz ve ailesi ile gayet mutlu olacak geçimli kızlar çok var emin olun. Sizde baba evinde kendinize en ufak bir söylemde bulunmayacak Kv oğul bellersinizSizde ki şımarıklık. Kv ‘ de altınlarla araba alın muhabbeti bu kadar ortalığı karıştıracak bi konu değil. Şımarıklık saygısızlık gördüm başka da bişey değil. Eşinize üzüldüm.
O kadar uzakta yaşayıp nasıl yönetiyorlardı tuhaf? Belki de siz evinizi yönetemediniz destek olmak istediler. Aynı şehirde olsaydınız ne yapardınız ayol sizİnsanlar dediğiniz benim her şeyime karışan evimi yönetmeye çalışan üstüme saldıran kişiler dikkatinizi çekerim. Çocuk kısmına gelecek olursak hiçbir şeyden emin değiliz tabiki ama bebeğim karnımdayken yapılan muameleleri de unutmam!
Aynen soğuttu canım çok hoşuna gitti galiba bu durumO kadar uzakta yaşayıp nasıl yönetiyorlardı tuhaf? Belki de siz evinizi yönetemediniz destek olmak istediler. Aynı şehirde olsaydınız ne yapardınız ayol sizBu arada altınlarınızı zorla sattırdılar mı ??? Ne yaptılar size küfür mü ettiler. Niye Kv çok yemek yedin demiş bla bla bla ayol ne var bunda,”evet annecim torunun yediriyor “dersiniz güler geçersiniz.Tatlı dilli olmak lazım çoğu zaman. Buna çok inanıyorum öyle ki bu geçimsizlik ve sinir eşinizi bile soğutmuş sizden.Böyle bir gelin düşman başına.
Duymak istemediğiniz şeyleri söylediğim için hakaret ettiniz bana.Bende böyle saçma sapan yorum yapmanıza üzüldüm sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz zaten. Neyse yorum için teşekkür ederim ama bu gereksiz yorumunu da bir daha yapmamanı tavsiye ederim
aynen sizin yaptığınız gibi. Kendiniz hamile olduğunuzu söylüyorsunuz ama karşınızdakinin hamile olduğunu bildiğiniz halde incitici yorumlar yapıyorsunuz. Tekrar diyorum yazıklar olsun size. Yaptığınız bu zorbalık içime oturdu inanın yorum yazmazsanız sevinirim iyi geceler diliyorumDuymak istemediğiniz şeyleri söylediğim için hakaret ettiniz bana.
Evet bende hamileyim,ama sizin gibi sinirli huysuz ve sürekli hamileliği kullanan,sorun çıkaran birisi değilim çok şükürAynen soğuttu canım çok hoşuna gitti galiba bu durumyazık siz de hamile bir kadınsınız ama hemcinsinizi nasıl vuracağınızı iyi biliyorsunuz sadece yazıklar olsun diyorum size. Ama eğitim seviyenizi az çok tahmin ediyorum aynen temmuz ayında yaşadığım olayların başrolleri olanları seviyeleri gibi
Zorbalık mı ??? Size hakaret mi ettim ne yaptım ayy siz iyimisiniz ? Burda konu açılır ve herkes kendi görüşünü söyler. Ayrıca herkes aynı düşüncede olmayabilir bu zorbalık değildir. Bu düşünce özgürlüğüdür. Ok.aynen sizin yaptığınız gibi. Kendiniz hamile olduğunuzu söylüyorsunuz ama karşınızdakinin hamile olduğunu bildiğiniz halde incitici yorumlar yapıyorsunuz. Tekrar diyorum yazıklar olsun size. Yaptığınız bu zorbalık içime oturdu inanın yorum yazmazsanız sevinirim iyi geceler diliyorum
Ne oldu eğitim seviyen ortaya çıktığı için bir tuhaf mı oldun kıyamam sanaEvet bende hamileyim,ama sizin gibi sinirli huysuz ve sürekli hamileliği kullanan,sorun çıkaran birisi değilim çok şükürBenim eğitim seviyemi sorgulamak kimin ne haddine desturrr ayyy gece gece güldürdünüz beni. Neyse siz boşanın ok. Eşiniz kurtulsun
Ok canımZorbalık mı ??? Size hakaret mi ettim ne yaptım ayy siz iyimisiniz ? Burda konu açılır ve herkes kendi görüşünü söyler. Ayrıca herkes aynı düşüncede olmayabilir bu zorbalık değildir. Bu düşünce özgürlüğüdür. Ok.
Benimle “senli “konuşmanızdan sonra eğitim kültür seviyemi sizinle tartışmamı düşünmüyorsunuzdur umarımNe oldu eğitim seviyen ortaya çıktığı için bir tuhaf mı oldun kıyamam sanasenin gibiler anca böyle yorum yapar :) bu gidişle sen boşanırsın eşinden demedi deme bir susmadın aaaa
Sen alırken iyi ne oldu zoruna mı gittiBenimle “senli “konuşmanızdan sonra eğitim kültür seviyemi sizinle tartışmamı düşünmüyorsunuzdur umarım
Walla burda kocasını ve ailesini kötülememizi isteyen sizsiniz,haliyle boşanma yolunda olanda.
Ne diyeyim boşanın madem çok kötü fena insanlar. Niye zorunuza gitti şimdi.Ayrıca benim evliliğimi ve ailemi siz ağzınıza almayın sakın sakın. Kıyas bile olamazsınız. Çünkü okudum sizin hayatınızı
Umarım bamlanırsınız bu kadar hakaretten sonraSen alırken iyi ne oldu zoruna mı gittiayyy ne yapışık bir şey çıktın defol git konumun altından sakın sakın diyor bir de ayyy çok korktum shshshsh hadi başka kapıya buradan sana iş çıkmaz git kinini nefretini başka yerde kus
Sen alırken iyi ne oldu zoruna mı gittiayyy ne yapışık bir şey çıktın defol git konumun altından sakın sakın diyor bir de ayyy çok korktum shshshsh hadi başka kapıya buradan sana iş çıkmaz git kinini nefretini başka yerd
Hangi hakaretUmarım bamlanırsınız bu kadar hakaretten sonra
Sen alırken iyi ne oldu zoruna mı gittiayyy ne yapışık bir şey çıktın defol git konumun altından sakın sakın diyor bir de ayyy çok korktum shshshsh hadi başka kapıya buradan sana iş çıkmaz git kinini nefretini başka yerde kus
Sizinle aynı düşüncede olmayınca kızdırdım öyle mi sizde bana hakaret etme cesaretinde bulundunuz hangi hakla ?Hangi hakaretaz önce kızdırdın şimdi de güldürüyorsun aferin
Daha normal konuşma ile hakareti bile ayırt edemiyorsun gelmiş bana ahkam kesiyorsunHangi hakaretaz önce kızdırdın şimdi de güldürüyorsun aferin
Shshshhshs mune senin yazdıklarına baksın bak bakalım kim ban yiyor.Mune ilgilenirmisiniz hakaret ediyor sürekli
Hangi hakaret pardon . Siz beni tahrik edip sürekli boşan boşan dersen lafını yersin. Sana hakaret etseydim burada 1 saniye bile duramazdın söyleyeyim.Sizinle aynı düşüncede olmayınca kızdırdım öyle mi sizde bana hakaret etme cesaretinde bulundunuz hangi hakla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?