KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Siz olayın içinde olmadığınız için ne kadar fena olduklarını bilmiyorsunuz. Konu uzun olduğu için kısa kısa yazdım demek ki bu sonuca vardınız teşekkür ederim yine de
Bence fena olan sizsiniz. Ayy zaten insanlar uzakta yaşıyorlarmış. Gerçekten konuyu büyüten kavga haline getiren sizsiniz. Üstelik bebeğiniz daha doğmadan her lafınız da çocuğu göstermem demeniz de yanlış. Önce bi dua edin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Herşey insanlar için bu konuda bu kadar emin olmayın bence. Neler duyuyoruz burda. Hırsınıza daha doğmamış bebeği alet etmeyin yazık

İnsanlar dediğiniz benim her şeyime karışan evimi yönetmeye çalışan üstüme saldıran kişiler dikkatinizi çekerim. Çocuk kısmına gelecek olursak hiçbir şeyden emin değiliz tabiki ama bebeğim karnımdayken yapılan muameleleri de unutmam!

Bende böyle saçma sapan yorum yapmanıza üzüldüm sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz zaten. Neyse yorum için teşekkür ederim ama bu gereksiz yorumunu da bir daha yapmamanı tavsiye ederim

O kadar uzakta yaşayıp nasıl yönetiyorlardı tuhaf? Belki de siz evinizi yönetemediniz destek olmak istediler. Aynı şehirde olsaydınız ne yapardınız ayol siz Bu arada altınlarınızı zorla sattırdılar mı ??? Ne yaptılar size küfür mü ettiler. Niye Kv çok yemek yedin demiş bla bla bla ayol ne var bunda,”evet annecim torunun yediriyor “dersiniz güler geçersiniz.Tatlı dilli olmak lazım çoğu zaman. Buna çok inanıyorum öyle ki bu geçimsizlik ve sinir eşinizi bile soğutmuş sizden.Böyle bir gelin düşman başına.

Aynen soğuttu canım çok hoşuna gitti galiba bu durum yazık siz de hamile bir kadınsınız ama hemcinsinizi nasıl vuracağınızı iyi biliyorsunuz sadece yazıklar olsun diyorum size. Ama eğitim seviyenizi az çok tahmin ediyorum aynen temmuz ayında yaşadığım olayların başrolleri olanları seviyeleri gibi

Bende böyle saçma sapan yorum yapmanıza üzüldüm sizin gibi zihniyetler yüzünden bu haldeyiz zaten. Neyse yorum için teşekkür ederim ama bu gereksiz yorumunu da bir daha yapmamanı tavsiye ederim
Duymak istemediğiniz şeyleri söylediğim için hakaret ettiniz bana.

Duymak istemediğiniz şeyleri söylediğim için hakaret ettiniz bana.
aynen sizin yaptığınız gibi. Kendiniz hamile olduğunuzu söylüyorsunuz ama karşınızdakinin hamile olduğunu bildiğiniz halde incitici yorumlar yapıyorsunuz. Tekrar diyorum yazıklar olsun size. Yaptığınız bu zorbalık içime oturdu inanın yorum yazmazsanız sevinirim iyi geceler diliyorum

Evet bende hamileyim,ama sizin gibi sinirli huysuz ve sürekli hamileliği kullanan,sorun çıkaran birisi değilim çok şükür Benim eğitim seviyemi sorgulamak kimin ne haddine desturrr ayyy gece gece güldürdünüz beni. Neyse siz boşanın ok. Eşiniz kurtulsun

Zorbalık mı ??? Size hakaret mi ettim ne yaptım ayy siz iyimisiniz ? Burda konu açılır ve herkes kendi görüşünü söyler. Ayrıca herkes aynı düşüncede olmayabilir bu zorbalık değildir. Bu düşünce özgürlüğüdür. Ok.

Ne oldu eğitim seviyen ortaya çıktığı için bir tuhaf mı oldun kıyamam sana senin gibiler anca böyle yorum yapar :) bu gidişle sen boşanırsın eşinden demedi deme bir susmadın aaaa

Ok canım İngilizce desen var sjhshshs aferin eğitim seviyeni yükseltmeye çalışıyorsun gözüme girdin shshhs

Ne oldu eğitim seviyen ortaya çıktığı için bir tuhaf mı oldun kıyamam sana senin gibiler anca böyle yorum yapar :) bu gidişle sen boşanırsın eşinden demedi deme bir susmadın aaaa
Benimle “senli “konuşmanızdan sonra eğitim kültür seviyemi sizinle tartışmamı düşünmüyorsunuzdur umarım
Walla burda kocasını ve ailesini kötülememizi isteyen sizsiniz,haliyle boşanma yolunda olanda.
Ne diyeyim boşanın madem çok kötü fena insanlar. Niye zorunuza gitti şimdi .Ayrıca benim evliliğimi ve ailemi siz ağzınıza almayın sakın sakın. Kıyas bile olamazsınız. Çünkü okudum sizin hayatınızı

Sen alırken iyi ne oldu zoruna mı gitti ayyy ne yapışık bir şey çıktın defol git konumun altından sakın sakın diyor bir de ayyy çok korktum shshshsh hadi başka kapıya buradan sana iş çıkmaz git kinini nefretini başka yerde kus

Umarım bamlanırsınız bu kadar hakaretten sonra

Mune ilgilenirmisiniz hakaret ediyor sürekli

Hangi hakaret az önce kızdırdın şimdi de güldürüyorsun aferin
Daha normal konuşma ile hakareti bile ayırt edemiyorsun gelmiş bana ahkam kesiyorsun senin gibileri çok iyi tanırım ben o yüzden bir daha benim konuma yorum yazma aksi halde bu şekilde konuşmam. Allah cidden eşine sabır versin bu ne ya defol git diyorum anlamıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…