- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
İyi de siz kocanıza demediniz mı bana böyle diyor rahat edemiyorum eve gidelim diyeOnun yanında demiyordu ki. Birde gülerek diyordu şaka niyetiyle. Ama inanın şaka değildi
İnanın kendi ailemi bile karıştırmıyorum hiçbir işime. Dediğiniz gibi bana müdahale edilmesinden hiç hoşlanmıyorum ki kaç kere ağzımla söyledim kimsenin karışmasını istemiyorum diye. Hatta eşimin annesi olur mu kızım ben neden karışayım size kendi hayatınız bile dediBen inanilmaz hakli buldum tepkinizi. Ben de hayatima mudahele konusunda cok sertim, belki sadece sesimi yukseltmezdim ama o kadar duvar gibi ve net oluyorum ki zaten gerek de kalmiyor cogu zaman. Bizim toplumda gereksiz bir 'idare edici', 'alttan alici' olma hali var bu da karsiliginda insanlarin sınır bilmemesini getiriyor. Sinirlarini korumak icin anlamayana sert cikilir, herkesin duracagi yeri bilmesi lazim. Cok iyi yapmissiniz. Bana boyle davranan kayinali de cocugun tirnagini goremez. Torunu gormek isteyenler gelinle / damatla iyi gecinir.
Söyledim bir şey demedi. O da şaşırdı sanırım. Cuma gidecektik zaten olay olunca pazartesi döndükİyi de siz kocanıza demediniz mı bana böyle diyor rahat edemiyorum eve gidelim diye
Yani siz deyince gidip annesini uyarması lazımdıSöyledim bir şey demedi. O da şaşırdı sanırım. Cuma gidecektik zaten olay olunca pazartesi döndük
Annesi tuhaf bir insan gülerek dediği için şaka yapıyorlar sanıyor herkes. Ama sen anlıyorsun nasıl demek istediğini. Ben kaynanamdan çok çektim gelinlerime çektirmem diyen biri düşünün artık. Çok kötü inanın çokYani siz deyince gidip annesini uyarması lazımdı
6 aylık hamilesin 13 saatlik yola niye gidiyosun ki otur evinde. Kendini niye zora sokuyorsun yani onu demek istiyorum.Vuracaktı ben direkt telefonu elime alıp videoya aldım eşim sildi. Şikayet etmeye gidiyordum
Lohusa iken gelmeye kalkmasalar bari.. lohusa lohusa cinnet sebebi olurlar Allah korusunOlmuyorum hiç biriyle. İletişimim de yok. Beni kendi halime bıraksınlar istedim sadece.
İşte bende akıl olsaydı baştan düşünürdüm. Ama giderken de uyardım. Bak annenin sözlerine dayanamıyorum diye. Telefonda konuşurken beni savunan bir insandı kendisi. Bilmiyorum dediğiniz gibi eşim tırt çıktı. Düzelirse de düzelmese de kendi bileceği iş. Altınlarımın 1 gramını dahi size vermem dedim. Hepsi altınların peşine düşmüş nasıl alsak diye plan yapmışlar sanırım6 aylık hamilesin 13 saatlik yola niye gidiyosun ki otur evinde. Kendini niye zora sokuyorsun yani onu demek istiyorum.
Ayrıca KV evinde haftalarca kalmayı da ilk defa bu sitede duydum. Niye yüz göz olacak durumlara sokuyorsunuz kendinizi?
Hamilesin sinirin tepende onlar da boş boş konuşunca dayanamadin seni anlıyorum ama olay KV değil senin kocan tırt canım. Adam şahin gibi seni kollasaydi o zevzek anası senin üstüne yürüyebilir miydi? Kendisi de bağırmış zaten. Tanımadan etmeden niye çocuk yapıyorsunuz ki bunlardan of ya.
Altınlarını gidip bir altın hesabı aç oraya koy evde falan tutma sorana da yedim de. O salak kocana da Allah vicdan versin ne diyim.
Gelirlerse babamın evine gideceğim gittikten sonra geleceğim dedim kendisine. Aynı şeyleri yaşamak beni daha da kötü yapar biliyorum. İçime atmayıp patlamamın sebebi kafamda dönüp durmasın diye. İlk kez anne olacağım sağlıklı bir psikoloji ile çocuğumu büyütmek istiyorumLohusa iken gelmeye kalkmasalar bari.. lohusa lohusa cinnet sebebi olurlar Allah korusun
Aman evde bırakma kendi adına kasa tut derim ben. Kocaya da güven olmaz maalesefİşte bende akıl olsaydı baştan düşünürdüm. Ama giderken de uyardım. Bak annenin sözlerine dayanamıyorum diye. Telefonda konuşurken beni savunan bir insandı kendisi. Bilmiyorum dediğiniz gibi eşim tırt çıktı. Düzelirse de düzelmese de kendi bileceği iş. Altınlarımın 1 gramını dahi size vermem dedim. Hepsi altınların peşine düşmüş nasıl alsak diye plan yapmışlar sanırım
Ona da bu saatten sonra güvenim yok. Bekarken araba almış babasına vermiş başta dedi ki borcumu verirsem arabamı alacağım diye. İki gün sonra da altınları ver üstüne de arabayı satalım babamın arabasını alalım. Aslında kendi arabası. Dedim ki ne saçmalıyorsun sen bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Altınları da vermeyince saldırdırlar hem sözlü hem fizikiAman evde bırakma kendi adına kasa tut derim ben. Kocaya da güven olmaz maalesef
Tamam işte tutma sen de evde altın. Kocan çok çakal bak dikkat et. Annenlere de verme kendin ya bir kasa kirala ya da bence en temizi altın hesabı aç. Bankada gramı gramina transfer ediyorlar kaybın olmuyorOna da bu saatten sonra güvenim yok. Bekarken araba almış babasına vermiş başta dedi ki borcumu verirsem arabamı alacağım diye. İki gün sonra da altınları ver üstüne de arabayı satalım babamın arabasını alalım. Aslında kendi arabası. Dedim ki ne saçmalıyorsun sen bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Altınları da vermeyince saldırdırlar hem sözlü hem fiziki
Çok çakal anası da babası da kendisi de. Ama ben ezdirmem kendimi. Evet biliyorum gelirse annem de gelecek asla onunla yalnız kalmam zaten. Ama gelmemesi için elimden geleni yapacağım. Yumuşar mıyım hiç? Yaşatılanları unutamam. Yavrumun tırnağını göstermek istemiyorum onlaraTamam işte tutma sen de evde altın. Kocan çok çakal bak dikkat et. Annenlere de verme kendin ya bir kasa kirala ya da bence en temizi altın hesabı aç. Bankada gramı gramina transfer ediyorlar kaybın olmuyor
Anam gelecek diye tutturacak dogum yakın hazır ol. Hamile karının üstüne yürüdü eve mi alacağım de sakın yumuşama.
Bunların öncesi var hepsi birikti ve patladım. Ama bir yandan iyi oldu diyorum herhalde daha da müdahale edemezler. Eşimin orada beni savunmasını bekledim evet savundu ama ben sinir krizi geçirdikten sonra. İş işten geçmiş oldu maalesefEşinizde hata ailesinini huyunu değiştiremez ama suspus da kalmamalı altınları da kimseye vermeyin gerekirse bankaya vs koyun. Sizin de fevri çıkışlarınız olmuş ama herhalde içinizde birikmiş sonra da bir volkan gibi patlamış. Çoğunlukla erkek aileleri oğulları evlendikten sonra kendi ailesini kurdu susalım demezler karışırlar bu durumda he he diyeceksin ama kendi bildiğini yapacaksın.
Bence bir süre görüşmeyin erkekler denge kurmayı iyi bilmeliler.Bunların öncesi var hepsi birikti ve patladım. Ama bir yandan iyi oldu diyorum herhalde daha da müdahale edemezler. Eşimin orada beni savunmasını bekledim evet savundu ama ben sinir krizi geçirdikten sonra. İş işten geçmiş oldu maalesef
Baya bir süre onların yüzünü görmek istemiyorum. Hiçbir kadın bunları haketmiyor inanınBence bir süre görüşmeyin erkekler denge kurmayı iyi bilmeliler.
Sürekli çocuğu göstermem diyorsunuz henüz doğmamış çocuğunuz için mi bu planlar ???Valla eşim öyle ya da böyle dur diyecek. Ben böyle çekemem. Çocuğu da kendisine göstermem ki. Kendisi de biliyor. İşler çirkinleşsin istemiyorum yeterince kötü şeyler yaşandı çünkü. Annesinin sinir hastası olmasına bağlıyor. O zaman tımarhaneye yatır benim ne suçum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?