Böyle birşey yaşarsam bir süre görüşmem ,devamı gelirse hiç görüşmem .Konuşsam dediklerimi yanlış anlıyo veya demediğim şeyleri demişim gibi anlatıyo.
Benim kaynanam hiç sorun çıkartacak bir yapıda durmuyor. Sevgilim ve çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor ama büyük konuşmamak lazım tabi evlendikten sonra tüm ilgi değişebilir. Allah sabır versin diyorum.
Denicem bunuUMURSamıyorum çünkü gerçekten şizofrensen de takmamaya çalış işe yarıyor mesela laf mı soktu sende ver cevabını sonra hiç birşey yokmuş gibi gülüp geç :) ayarlarımla oynamaya çalışıyor bende kısa bir rot balans ayarı veriyorum güllük güneşlik oluyor ortam :)) kocana da belli etme derim ben söyledim anlamadı suan ona da birşey demiyorum herkes rahat!!! Baş etmenin en güzel yolu onun rolünü çalacaksın sana ne yapıyorsa öyle gideceksin üzerine
Aynen evlenmeden önce gayet iyiydi hatta evlendiğimde ilk zamanlarda da iyiydi hakkını yemeyim. Ama son zamanlarda kadın durulmuyoAh be kuzucugum ben de öyle diyordum da evlendikten sonra kan kusturdu o yüzden beklemede kal
Umarım değişmez evleninceBenim kaynanam hiç sorun çıkartacak bir yapıda durmuyor. Sevgilim ve çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor ama büyük konuşmamak lazım tabi evlendikten sonra tüm ilgi değişebilir. Allah sabır versin diyorum.
Umarım böyle devam eder. Senin adına çok sevindim. Keşke herkes böyle olsaBöyle birşey yaşarsam bir süre görüşmem ,devamı gelirse hiç görüşmem .
Kayınvalidem iyi bir insandır .beni de çok idare eder .bebelerime bakar falan :) abartıp hergün hergün başına atıp kaçmıyorum fakat hakkını yiyemem ,ne zaman işim olsa teklif etmeden gelir evime ,çocuklarıma göz kulak olur .kendisiyle baş etmemi gerektirecek bir durum yaşamadım, umarım yaşamam da ..diyelim oldu ,o zaman o kk ya konu açar ,gelinlerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz diye :)))
Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyim.Ah be kuzucugum ben de öyle diyordum da evlendikten sonra kan kusturdu o yüzden beklemede kal
Aynen evlenmeden önce gayet iyiydi hatta evlendiğimde ilk zamanlarda da iyiydi hakkını yemeyim. Ama son zamanlarda kadın durulmuyo
Umarım. TeşekkürlerUmarım değişmez evlenince
Takmayım diyorum bende sık sık aramıyorum oda aynu şekilde sonra annemlere şikayet ediyorlar. Kızın bizi aramıyo bize gelmiyor diye. Ne yapacağımı şaşırdım ciddenBen sinir hastası oldum artık düşüne düşüne. :)
Araya soğukluk girmesin diye çok uğraştım, sabrettim. Sonunda salıverdim ucunu.
Küs gibi birşeyiz; 2 aydır ne o beni arıyor ne de ben onu. :)
Takmayacaksın. Yapacak başka birşey yok.
Şikayet ettiğiyle kalsın bırak.Takmayım diyorum bende sık sık aramıyorum oda aynu şekilde sonra annemlere şikayet ediyorlar. Kızın bizi aramıyo bize gelmiyor diye. Ne yapacağımı şaşırdım cidden
Mimikcan olacaksın. Zaten duyguları hemen yüzünden okunan bir tipsen işin daha kolay. Şahsen ben her yolu denedim. Önce güzel güzel anlattım dinlemedi. Sonra hafif tavırlı anlattım yine dinlemedi. Baktım olmuyor çok çok az konuşmaya başladım. Artık beni görmekten sıkıldı yanımda rahat edemedi. Ne muhabbetim var ne dedikodum, gelmeler azaldı. Saygısızlık etmedim ama mesafe koydum. Benden bazı konularda çekinmesini istedim.selam kızlar. Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz. Ben benim kaynanayı çözemedim bi türlü. Konuşsam dediklerimi yanlış anlıyo veya demediğim şeyleri demişim gibi anlatıyo. Mesafe koysam konuşmasam neden aramıyosun gelmiyorsun oluyo. Ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?