Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

ben aslında çok uyumsuz birisi değilimdir uyarım ama işin tersten yapılmasını sevmem. bişey bana dencekse bana denmeli oğluna diyipte benimde ona uymamı beklememeli yanii. çok herşeyi dökmemde bikaç içimde şeyler var dmeme lazım bilsin yoksa bilmicek. uslüplüce dicem. gerisi kendiene kalmış ister kabul etsn ister etmesn o öyleyse bende böyle normal halimle devam edicem değişemem herkes herksi olduğu gibi kabul etsin en azından

gelin değil düşman alıyorlar kendilerine, bu ne hırs anlamadım gitti

Farklı ülkelerdeyiz. Rahatım
Ara sıra gelince canımı sıkmasına müsaade etmiyorum çünkü görmüyorum duymuyorum.. Canımı boşa sıkamam konuşup konuşup susar,baska işlerle meşgul oluyorum.

Farklı şehirlerdeyiz. Telefonda bikaç haftada bir görüşürüz. İyi niyetli, etliye sütlüye karışmayan kendi halinde bir kv m var. bugüne kadar hiç yormadı beni sağ olsun.

Degisiyor

valla ben kafama göre takılıyorum . Artık neden böyle dedi neden böyle yaptı diye düşünmüyorum bilee. Ölümlü dünyada sağlık olsun hepsi gelir geçer.

Mesafe var aramızda. Aramam , görüşmem , gitmem o da gelmez.

Kaynanalar insana caktirmadan laf sokmayi ogretiyor. Ben de oyle yapiyorum artik. O soyluyorsa ben de soyluyorum. Tartisma kusluk olmadan

6 yıldır aynı dertten muzdaribim henüz çözemedim konuyu takipteyim

A
Takmayım diyorum bende sık sık aramıyorum oda aynu şekilde sonra annemlere şikayet ediyorlar. Kızın bizi aramıyo bize gelmiyor diye. Ne yapacağımı şaşırdım cidden

Anneniz asla karışmasın yüz vermesin. Benimki annemi kullandı, sonra kadına yapmadığını bırakmadı. Evine almamalar, hakaretler neler neler. Şok geçirdik. Konuşmuyorlar şu an zaten konuşmasınlar ailemi üzsün istemiyorum. Neymiş anneme "kırılmış", kendi bin türlü laf söylerken annemin kırılmaya hakkı yok ama.

Maşallah ne iyi bir kadın ve kayınvalide. Tüm kadınlarımıza örnek olsun inşallah. Çok sevindim sizin adınıza.

Ben de sizin gibiyim nasıl başardınız? Belki konularımı bilirsiniz, şu an kv benle konuşmuyor gene milyonuncu kere küstü ama takmıyorum sanırım alışkanlık yaptı:) Bu sefer de sürekli arkamdan konuştuğunu duyuyor ve geriliyorum. Yani kadın takıntılı gibi bana.

Yani ne yapsanız yaranamıyorsunuz.

O yüzden kendi doğrularınıza göre davranın. Onu umursamayın.

Benimki de oğluşunun yırtılmış muskasını dikti yanımda Muska yapmış oğluşuna da...Evimin her tarafında kese içinde çörekotları falan buldum benden habersiz koymuş attım hepsini.

Evlenmeyerek başa çıkabiliyorum mesela burda açılan konulari gördükçe okadar korktuki gözüm.. yok eş sıkıntısı, yok kayinvalide derdi , yok evlilik sorunu falan derken boşver kızım gamze rahatmi batti evlenme diyorum kendime ☺

Benimki de oğluşunun yırtılmış muskasını dikti yanımda Muska yapmış oğluşuna da...Evimin her tarafında kese içinde çörekotları falan buldum benden habersiz koymuş attım hepsini.

yuh o kadarda değil yani bizimkide nişanımızda koymuştu çörek otu saçma sapan adet düşünceler

Hic bir zaman iyi bir kv olamadi. Hakaret etti asagilamaya calisti herkesin yaninda kotuledigini kendi agziyla soyledi benom sarteller atinca actim agzimi yumdun gözümü kp herseyi anlattim. Adamin nutku tutuldu.doğrudur dedi.sen bunu yaptin diyince kv asla kabul etmez bizi yalanci cikarir. 4 5 bayram aralikli gitmedim. Bayram seyran dışında gorusmuyoruz. Takmiyorum benden uzak olsun. Zamanla herkesin ondan uzak durdugunu gordukce anladim ki kadinda var bi problem. Bi ara sürekli kendimi suclamaya baslamistim ki uzun surmedi. Yasina gore cok dinc ama cok konusup bos konusan kendini ordinaryus profesör sanan biri. Gittigimde hic konusmam tokalasmam. Kimse de neden boyle diyemiyor. Esimin yaninda olmak adina birlikte gider cok kalmadan doneriz. Allahtan baska sehirde. Aksini dusunemiyorum. En iyisi mesafeli olmak. Eger boyleyse seninki de daha da mesafeli ol ve rahatsizliklarini dile getir.

Baslıga cewap:edemiyorum cünkü arkasında yedi tane koruması var.haa bi de eşim 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…