Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

ne şanslısınız yaa. hep hayalimdi kaynanamın böyle çok iyi olması ama olmadı. ne olursa olsun her halukarda oğlunu savunur. kayınbabam da öyle. ailecek bir olur gelinin üstüne giderler öyle söyleyim. eğer karşısında 2 insan kavga ediyorsa konunun önemi yok, haklının haksızın önemi yok, o 2 kişiden hangisini kendi doğurduysa onu tutar. "kadınlar ve çocuklar gerektiğinde dövülmeli" diyen bi tip, düşünün. asla bi ortak noktam yok onunla, kafamın dengi değil, benim dengim değil... nasıl olsun ki bu haliyle? olabildiğince az görüşüyorum. görüşsem de benden bi samimiyet göremiyor.

evlende gel canım lütfennn

o kadar iyiydik ki anlatamam sonra ne mi oldu evlendikk ah ah sanki hem oğluyla hem onla evlendim kuma yaşantısı gibi ben yaşatmaya çalıştı çok çok annecim annecimm nasılda iyisin die yapışma sana tavisyemm

Valla ben salağa yatıyorum her dediğine he deyip kendi bildiğimi okuyorum ohh miss sıfır sıkıntı hakkını yemeyeyim bir zararı yoktur öyle ama mesafe candır:)

kanatsız melek ne kelime cennetlik benm yerime öpün kendisinii çok ihtiyacım var böyle birinee ah ah

Gerçekten Allah yardımcın olsun.

gelmez gitmez bnmki aramazda. belkide ben onun her dediğini yapmadığım içindir. çünkü oğluyla hep konuşur halleder bende bu huyunu sevmem beni yok saymış gibi. ama benmde gündemim o oluyor kafam dolu sürekli nie bilmiyorum yani kafamdan atamıorum böyle ben soğukluğu kini sevmem suratının ekşiliğini görünce bana yansıyor haftada 1-2 de olsa gitsem gese görsek 1 i iyi 2. si kötü takmamayı nasıl öğrenicezz

Korkmadım değil. ama aramızdaki ilişki çok samimi değil zaten o kızım der falan sarılır ederde ben öyle annecim annecim diyecek bir yapıda değilim kendi anneme bile yapmıyorum.

Aynen evlenmeden önce gayet iyiydi hatta evlendiğimde ilk zamanlarda da iyiydi hakkını yemeyim. Ama son zamanlarda kadın durulmuyo

Doğum falan mı yaptınız o arada? Genelde oğullarının çocuğu olunca bir tribe giriyorlar da

Kv min hakkını yiyemem iyi kadındır çok severim. O da beni sever sanırım.
Oğluma bakıyor ve oturaklı, saygılı bir kadın. Ama bazen bir atakları tutuyor o zamanlar ölü taklidi yapıyorum diyebilirim.
Benim doğumumda benden daha lohusa olup memleketine gitti kafa dinlemeye!
Bu tür durumlarda kronik hastalığı nüksediyor..
Ben pek tınlamıyorum oğlu çekiyor nazını niyazını..

Ya çekinmeden usulune göre uyarmaya devam etmek lazim, içe atmamak için. Ya da dediğim gibi mesafe koymak lazım. Ama net bir mesafe

Hiç muhattap olmuyorum oluyor bitiyor diyemeyeceğim :) ne kadar muhattap olamasamda o mutlaka sinirimi bozacak bi laf ediyor. İçimden ya sabır çekiyorum,mümkün olduğunca cevap vermiyorum, onu yok sayıyorum, kendi kendine konuşup susuyor. Tabi kasıtlı olarak cevap vermediğimi anlıyor mu bilmiyorum. Belki de kendince benim cevap veremediğimi falanda düşünüyor olabilir. Yaa konu açılmışken kendimi tutamayacağım :) bi insan her şeye karışır mı yaa. Hiç susmuyor. Her lafı söylemeyede kendini hak sahibi görüyor. Evime karışıyor, çocuğuma karışıyor, aldığıma verdiğime karışıyor, gittiğime geldiğime karışıyor. Bu nedir yaa. Benim kendi annem üzerimde, hayatımda bu kadar hak sahibi değil. Bazen sananeee, bi kes sesini diye bağrasım geliyor.

Benimki de öyle. 4 aydır hiç görüşmedim, 3 aydır da konuşmadım. Kafam çok rahat.

kafanizi Kaynanana TAKMAYACAKSINIZ:)
ben hiç takmiyorum he deyip geçiyorum bu kadar basit..
herşeyini sölemek zorunda degilsin...onu kocan halletsin:)

Ya çekinmeden usulune göre uyarmaya devam etmek lazim, içe atmamak için. Ya da dediğim gibi mesafe koymak lazım. Ama net bir mesafe
işte şimdi mesafe koymaya başladım hiç gülmüyor öyle aramaz beni zaten konuşmaz gidince he hoş geçiyor. eşim çok üzülüyor saçları dökülmeye başladı ama annesinden çoğu. bnmde hatam vardr ama eşim görmezden gel desede mümkn olmuyor. ben böyleyim dio kadın resmen. e o öyleyse ben nie değişicem ki. işine gelene balım böceğim die konuşup tatlı dil güler yüz gösteriyosa banada önceden öyleyse ben sonradan her dediğine gitmemeye gelmemeye başladıysam ben nie hatalı oluyorum ki. insan gibi gelip bana dese şuraya gidelimdie yada bunu yapalım die amenna birine tmm dersem birinde canım istemez insanlık hali dimi ama sen herşeyi oğluna söyle beni yönlendir eee nasılda kabul eder gelin hanımcıkk.bişey diyincedeee gelin gelmiyo bende opluma diorum gelsinler die bide açıkca söylemesi yok mu ay sinir oluyorum tüylerim ayakta şimdi bile. temizliğe çağırıyor hamile hamile yalvardım temizlikçi tut die yok paraya kıyamıor biz verceğimiz halde bana kıyıyor herhalda. gitmeyincede annemlerin yanında surat laf vurmalar sen kimsin dercesine. gelde duyma görme. ama fırsat kolluyorum ufacık bi laf vursun eşimin yanında bunların hepsini anlatıcam içimi dökücem sonrada eski gelinliğe devamm sanmasın mesafeli olucak herşey.

kocamın tşörtü yırtıldıda onu bigün getirde ben dikiyim dedi yanımda
hele bigün sırtı kaşındı kocamın ee tabi aylardır sırtın kese görmedi dedi yanımda
yani resmen gelini yok sayıyo hala oğlu onla yaşıyor kafasında ama bunu ona belli edicemm artık onla olmadığını bekliyorm illk fırsatı..
daha neler var yazsamm roman

Yıpratma kendini. Sakin oll hepsi gelip geçer. Saglıgından olursun. Her şeyi dökmene de gerek yok daha çok tansiyonlar yükselmesin. Ama olaylar geliştikçe sen çizgini koru, sınırlarını iyi belirle gerisi gelir zaten. Net ol. Laf dalaşı da yapma. Senin hangi durumda ne yapacagını tahmin etsin artık. 10 kere de "hayır" duyacagını bildiği halde soruyorsa o kendi problemi. Sende problem etme. Kendine hayatı zindan etme. Kafaya takma. O kadar önemseme. Sadece net ol

Çok fazla konuşmayın. Bulusunca da havadan sudan konuşun. .Soğuk olmayan tatlı bir mesafeniz olsun.
Umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…