Ben az bi daha hızlı olsam sanırım ışık hızına erişicemÜremekten canım :) Ya Allah kolayını veriyor girme strese ,dün kayınvalide iki yaşlısını bana bırakıp iki saatlik ilçeye gitti,fırsatın olursa dolaşırsın dedi. Normalde elde avuçta durmayan üç aylık oğlum öylece bıraktığım yerde gülerek sağa sola bakındı ben 90 ve 75 yaşındaki iki aile büyüğümüze kahvaltı öğle yemeği verip bi tanesinin de üstünü değiştirdim. Velhasıl Allah dağına göre karını veriyor yardım ediyor:) Bakarsın sen de sadece biraz daha pratik olup hızlı davranman gerekiyor o kadar:)
Herkeste farklı sürüyor bende ortalama 8 ay dünya berbat ay oğlan öksürdü hasta olacak ah kaka yaptı, oğlan pislendi . Ay tertemiz doğdu çocuk hergün daha da bakamıyorum daha pisletiyorum çocugu hissi vardı . Ay o ne biçim bi duyguydu yemin ediyorum ne biçim hormondur bu ya! 8 ay civarı oha dedim kendime! Oğlum olmuş, hıysuz ama dünya tatlısı ay inanmıyoruuııım ne şanslıyııım . Ancak keyfini 2 yaş civarı sürmeye başladım. Lohusa hormonunun vucuttan çıkışı bence emzirme bitmesiyle oluyo. 20 ay emzirince uzadı da uzadı bana yapıştıKesinlikle lohusa kafası başka çalışıyor,o hormonlar ele geçiriyor insanı
ne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor
Ben az bi daha hızlı olsam sanırım ışık hızına erişicembenim korkum tam olarak nası bakarım değil , işte doğuma giderken oğlumu kime bırakıcam. Bi de bisikletle taşıyorum oğlumu ben hergün nerdeyse 20 km. Gebe kalsam 9 ay nası bisikletle taşıcam oğlumu heryere bi sıkıntı olur mu çok yol . Bi de ben oğluma gebelikte de hiç dikkat etmedim hep böyle zıp zıp dolandım, 7 aylıkken daha kasılmalar başladı ben onları oğlanın tekmesi sandım. Erken doğuma gidiyordum nerdeyse. Sonra günde 10 km değil de 5 km yürümeye başladım fln
Ay benim eşim hiç sallamadı kahvaltısını edip gazetesini aldı okudu, ben elimde zırıl zırıl benek diğeriyle yemek yeme çabası. Bunu düşündükçe hala sinirim kalkıyo boşıyasım geliyo anlık ya. Ben desem bile hiç yardım etmedi, hala aynı. Oğlum döksün saçsın hiç sallamaz yani ben hep ayakta alt topla, ardından bi de tüm yemeği yer eşim ben oğlanla uğraşırken. Ben aç aç çocuk yatırırım . Ay niye yazıp da bi de bana eşimin bu yönünü anımsattınız kiKızım ilk doğduğu günler abartmıyorum yemek yiyecek vakit bulamiyordum. Bildiğin aç kalıyordum. Akşamdan yapsam da kızım öyle bir katıla katıla ağlıyordu ki bir tabak yemek yiyemiyorum. Eşim halime acıdı da her öğlen İstanbul gibi bir yerde 1 saatlik öğle molasında 20 dk yol geldi 20 dk yol gitti sadece geriye kalan 20 dk da ben yemek yiyebileyim diye. Çocuğu katılarak ağlamaları 3 hafta gecesiye kadar bunu yaptı. Yemek yer iken kv denin bebeği tutması büyük nimet anla diye dedim
Aynı modelden bende de varKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Oyy cnm benim kusura bakma valla ben haline teselli bulsun diye yazdım. Birsey soracağım ama eşine görev verdin mi bebekle ilgili ama arkasını kovalamadan. Mesela altını değiştir diyip kendin banyoya girdin mi. Sana güvenmeden bir iş yapmasını sağladın mi.Ay benim eşim hiç sallamadı kahvaltısını edip gazetesini aldı okudu, ben elimde zırıl zırıl benek diğeriyle yemek yeme çabası. Bunu düşündükçe hala sinirim kalkıyo boşıyasım geliyo anlık ya. Ben desem bile hiç yardım etmedi, hala aynı. Oğlum döksün saçsın hiç sallamaz yani ben hep ayakta alt topla, ardından bi de tüm yemeği yer eşim ben oğlanla uğraşırken. Ben aç aç çocuk yatırırım . Ay niye yazıp da bi de bana eşimin bu yönünü anımsattınız kiben boşasam başkası benle evlenir mi acap kim alır beni de çocuk ister benden
Yok kimim kimsem. Hatta bu yüzden ehliyet sınav tarihi değiştirdim. Oğlumu yuvaya bırakmam gerekiyor. Patronum oğlumu seviyor oğlum da patronumu, iş için bazen mesaiye götürüyorum , oğlanla oynuyor ben iş yapıyorum. Ama komşumun 3.5 torunu var, ondan bişi isteyemem. El mahkum ya oğlanı doğuma götürücez ya babasıyla kalacak ben tek doğurucam. Ay hoş o da olur ya, ilkinde eşim vardı da noldu, gece horlayıp durdu odada bi yardımını görmedim.Senin maşallahın varmış önünde saygı ile eğiliyorum o zaman ☺ Akraba yakın komşu kimse yok mu.. Özel hastaneyse odanda da kalabilir,kızım uzun saatler yanımda kalmıştı. Şimdi düşünüyorum uyusa olurdu yani.
Ay yok yapıyor onları çok şükür. Bi kere bırakıp 5 gün istanbula gittim oğlan21 aylıktı, ondan sonra biraz daha düzeldi. Ama ben evdeysem sorumlu bakan sanki benim. Bizim yıkama bez, ilk 2 ay nerdeyse sadece esim değiştirdi valla ben korkudan bi kere yapamadım lohusa kafasındandı bence. Şimdi gözüm kapalı yaparım tecrübesizlik işte. Bi de hep emzirdiğim mama fln vermediğimiz için ilk 6 ay hep bendeydi oğlan. Sağdığım sütleri de aynen çöpe gönderdik, biberondan hiç içmedi bizimki. Püre falanda hiçyemedi muhallebi de yapamadım o sütlerden. Eşim alır oğlanı gezer, birlikte hep bişiler yaparlar ama konu yemrk olunca ben hep açım. Bazen valla oğlanı babaya bırakıp kaçıp yemek yiyip dönüyorum. Sanırım 2 kere yaptım şimdiye kadarOyy cnm benim kusura bakma valla ben haline teselli bulsun diye yazdım. Birsey soracağım ama eşine görev verdin mi bebekle ilgili ama arkasını kovalamadan. Mesela altını değiştir diyip kendin banyoya girdin mi. Sana güvenmeden bir iş yapmasını sağladın mi.
Ah iyi bari. Ben daha farklı bir baba figürü kurmuştum kafamda. Aynen iş yerinde öğlen yemek yerken bütün gün yediğim en rahat öğün üstüne sıcak çay bile içiyorumAy yok yapıyor onları çok şükür. Bi kere bırakıp 5 gün istanbula gittim oğlan21 aylıktı, ondan sonra biraz daha düzeldi. Ama ben evdeysem sorumlu bakan sanki benim. Bizim yıkama bez, ilk 2 ay nerdeyse sadece esim değiştirdi valla ben korkudan bi kere yapamadım lohusa kafasındandı bence. Şimdi gözüm kapalı yaparım tecrübesizlik işte. Bi de hep emzirdiğim mama fln vermediğimiz için ilk 6 ay hep bendeydi oğlan. Sağdığım sütleri de aynen çöpe gönderdik, biberondan hiç içmedi bizimki. Püre falanda hiçyemedi muhallebi de yapamadım o sütlerden. Eşim alır oğlanı gezer, birlikte hep bişiler yaparlar ama konu yemrk olunca ben hep açım. Bazen valla oğlanı babaya bırakıp kaçıp yemek yiyip dönüyorum. Sanırım 2 kere yaptım şimdiye kadarneyse öğlen şirkette yiyorum, dedim şirketteki patronuma, bu yemek benim tek öğünüm gibi. Lütfen tadını çıkarayım. Zaten iğne ipliğe dönmüştüm. Şu ara oğlan biraz rahat veriyor da yiyorum anından aldım biraz
Ya alman ya adam gavur hayalindeki adam değil çıkar o adamı hayalinden hahahaAh iyi bari. Ben daha farklı bir baba figürü kurmuştum kafamda. Aynen iş yerinde öğlen yemek yerken bütün gün yediğim en rahat öğün üstüne sıcak çay bile içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?