Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Hadi ihtiyaçtan bakar onu anlarım da
Sizin doğurduğunız bebeğe bakmak zorunda değil ki
Ben anlamıyorum ya çocuk doğur büyüt belli bir yaşa getir ama tabi yıllar seni de yaşlanırsın bir de gel toruna bakıcılık etmediğin için kötü ol. Olduuuuu

Ben az bi daha hızlı olsam sanırım ışık hızına erişicem benim korkum tam olarak nası bakarım değil , işte doğuma giderken oğlumu kime bırakıcam. Bi de bisikletle taşıyorum oğlumu ben hergün nerdeyse 20 km. Gebe kalsam 9 ay nası bisikletle taşıcam oğlumu heryere bi sıkıntı olur mu çok yol . Bi de ben oğluma gebelikte de hiç dikkat etmedim hep böyle zıp zıp dolandım, 7 aylıkken daha kasılmalar başladı ben onları oğlanın tekmesi sandım. Erken doğuma gidiyordum nerdeyse. Sonra günde 10 km değil de 5 km yürümeye başladım fln

Eliniz ayağınız tutmuyor mu sizin? Anası kim bu çocuğun, kv mi?
Bir de " neren bakıyor" diye laf diyecekmiş. Allahım sana geliyorum. Yüzsüzlüğün bu kadarı...

Kızım ilk doğduğu günler abartmıyorum yemek yiyecek vakit bulamiyordum. Bildiğin aç kalıyordum. Akşamdan yapsam da kızım öyle bir katıla katıla ağlıyordu ki bir tabak yemek yiyemiyorum. Eşim halime acıdı da her öğlen İstanbul gibi bir yerde 1 saatlik öğle molasında 20 dk yol geldi 20 dk yol gitti sadece geriye kalan 20 dk da ben yemek yiyebileyim diye. Çocuğu katılarak ağlamaları 3 hafta gecesiye kadar bunu yaptı. Yemek yer iken kv denin bebeği tutması büyük nimet anla diye dedim

Gayet yeterli bakiyor.Sagliginiz yerinde.lohudalik atlatilmis.Bebek toparlanmis olmali ve kimseye ihtiyaciniz olmadan bebege pekala bakabilirsiniz.Bence dert edilcek bisi yok

Kesinlikle lohusa kafası başka çalışıyor,o hormonlar ele geçiriyor insanı
Herkeste farklı sürüyor bende ortalama 8 ay dünya berbat ay oğlan öksürdü hasta olacak ah kaka yaptı, oğlan pislendi . Ay tertemiz doğdu çocuk hergün daha da bakamıyorum daha pisletiyorum çocugu hissi vardı . Ay o ne biçim bi duyguydu yemin ediyorum ne biçim hormondur bu ya! 8 ay civarı oha dedim kendime! Oğlum olmuş, hıysuz ama dünya tatlısı ay inanmıyoruuııım ne şanslıyııım . Ancak keyfini 2 yaş civarı sürmeye başladım. Lohusa hormonunun vucuttan çıkışı bence emzirme bitmesiyle oluyo. 20 ay emzirince uzadı da uzadı bana yapıştı

Tamam yorulmuşsunuz haklısınız konunuz bu olmalıydı bence... kaynananız size sürekli şunu yap bunu yap diye iş buyuruyorsa sizde bir bahane bulun yapmayın çok üstelerse bebeğim acıktı, altını değiştirmem lazım, işim var gibi bahaneler üretin. O da belki insafa gelir baktı ki meşgulsün kendi yapar bazı şeyleri. Fakat bebeğime bakmıyor diye hayıflanmayın. Siz anlaşılan kaynanızın iş buyurmasından vs bunalmışsınız doğal olarak dediğim gibi bide bunu deneyin bakalım ne yapacak. Hiç cevap veriyor musunuz o durumlarda ?

Senin maşallahın varmış önünde saygı ile eğiliyorum o zaman Akraba yakın komşu kimse yok mu.. Özel hastaneyse odanda da kalabilir,kızım uzun saatler yanımda kalmıştı. Şimdi düşünüyorum uyusa olurdu yani.

Ay benim eşim hiç sallamadı kahvaltısını edip gazetesini aldı okudu, ben elimde zırıl zırıl benek diğeriyle yemek yeme çabası. Bunu düşündükçe hala sinirim kalkıyo boşıyasım geliyo anlık ya. Ben desem bile hiç yardım etmedi, hala aynı. Oğlum döksün saçsın hiç sallamaz yani ben hep ayakta alt topla, ardından bi de tüm yemeği yer eşim ben oğlanla uğraşırken. Ben aç aç çocuk yatırırım . Ay niye yazıp da bi de bana eşimin bu yönünü anımsattınız ki ben boşasam başkası benle evlenir mi acap kim alır beni de çocuk ister benden

Yaa ne kadar da kendinizden emin konuşuyosunuz anlamıyorum okudukça inanamadım resmen bu kadar katı cevap verilcek bi konu değil konu sahibi bi derdini açmış ama siz onun anneliğini sorguluyosunuz.
Orda ben çocuğa bakmak istemiyorum yada bakamıyorum gibi bi cümle yok dikkatinizi çekerim
Daha çok yeni 2,5 aylık bi bebekten bahsediyoruz hem anne hemde bebek açısından önemli zamanlar 1. Yaşında değil sonucta bu bebek doğum yaptığınızda yanınızda hiç mi bir büyük olmucak sizin.. bende bir anne adayıyım inşallah sağlıkla kucağıma alırım ve tabikide yanımda annemi isterim kv değil ama yeri geldiğinde oda gelir desteğini yapar onların bebeğe bakması benim 1 saat dinlenmem kendi ihtiyaçlarımı gidermem benim anneliğimi sorgulatmaz kimseye..empati kurun biraz.
Bahsettiğiniz şey bi kadının anneliği ve vicdansızca bunu dile getiriyosunuzzz
Arkadaşım uygun bi dille yorulduğun zamanlar söylersin ikiletmicek birine benziyo anlattığına göre idare edilicek zamanlar bunlar eşine bakıyorum diye söylemesinden rahatsız oluyosan eşinle sen konuşursun bunu
kusura bakma dayanamadım ben yazılanları görünce en tahammül edemediğim şeydir rahat rahat vicdansızca konuşulması
Rabbim yardımcın olsun Allah a emanet.

Aynı modelden bende de var

Oyy cnm benim kusura bakma valla ben haline teselli bulsun diye yazdım. Birsey soracağım ama eşine görev verdin mi bebekle ilgili ama arkasını kovalamadan. Mesela altını değiştir diyip kendin banyoya girdin mi. Sana güvenmeden bir iş yapmasını sağladın mi.

Yok kimim kimsem. Hatta bu yüzden ehliyet sınav tarihi değiştirdim. Oğlumu yuvaya bırakmam gerekiyor. Patronum oğlumu seviyor oğlum da patronumu, iş için bazen mesaiye götürüyorum , oğlanla oynuyor ben iş yapıyorum. Ama komşumun 3.5 torunu var, ondan bişi isteyemem. El mahkum ya oğlanı doğuma götürücez ya babasıyla kalacak ben tek doğurucam. Ay hoş o da olur ya, ilkinde eşim vardı da noldu, gece horlayıp durdu odada bi yardımını görmedim. ay yok altını almıştı doğum sonrası evet

Anne bebek bağının güçlenmesi için bebeğinize sizin bakmanız gerekiyor. Sonra bir takım üyeler gibi "bebeğim beni değil kaynanama gidiyor" diye konu açarsınız.

Ay yok yapıyor onları çok şükür. Bi kere bırakıp 5 gün istanbula gittim oğlan21 aylıktı, ondan sonra biraz daha düzeldi. Ama ben evdeysem sorumlu bakan sanki benim. Bizim yıkama bez, ilk 2 ay nerdeyse sadece esim değiştirdi valla ben korkudan bi kere yapamadım lohusa kafasındandı bence. Şimdi gözüm kapalı yaparım tecrübesizlik işte. Bi de hep emzirdiğim mama fln vermediğimiz için ilk 6 ay hep bendeydi oğlan. Sağdığım sütleri de aynen çöpe gönderdik, biberondan hiç içmedi bizimki. Püre falanda hiçyemedi muhallebi de yapamadım o sütlerden. Eşim alır oğlanı gezer, birlikte hep bişiler yaparlar ama konu yemrk olunca ben hep açım. Bazen valla oğlanı babaya bırakıp kaçıp yemek yiyip dönüyorum. Sanırım 2 kere yaptım şimdiye kadarneyse öğlen şirkette yiyorum, dedim şirketteki patronuma, bu yemek benim tek öğünüm gibi. Lütfen tadını çıkarayım. Zaten iğne ipliğe dönmüştüm. Şu ara oğlan biraz rahat veriyor da yiyorum anından aldım biraz

Ah iyi bari. Ben daha farklı bir baba figürü kurmuştum kafamda. Aynen iş yerinde öğlen yemek yerken bütün gün yediğim en rahat öğün üstüne sıcak çay bile içiyorum

Kvnlerde mi kalıyorsun.annenler uzakta mi keske onlarda da kalabilseydin.aslinda cok da haksiz değilsin.sanirim seninle ilgilenmiyor ki rahatsiz olmuşsun.esin yok orda misafirsin.biraz daha ilgili olabilirdi.sonucta onun da torunu.

O yardımı bulamayanlar bile var canım. Ama sen ondan şikayetçi değilsin anladığım kadarıyla. Bence eşinin içi rahat olsun diye öyle diyor

Ah iyi bari. Ben daha farklı bir baba figürü kurmuştum kafamda. Aynen iş yerinde öğlen yemek yerken bütün gün yediğim en rahat öğün üstüne sıcak çay bile içiyorum
Ya alman ya adam gavur hayalindeki adam değil çıkar o adamı hayalinden hahaha sadece öküz yani, temizliğe bulaşığa çoğunluk el sürmez. Sabah gazetesinden taviz vermez, oğlan tüm evi boyasa önğnde ki gecen hafta şeker pembesi tükenmez kalemle mavi koltugumuzu boyamış ben duştayken. Ancak azarı koltugu komple boyadıgında yemiş yani, insan bi bakar di mi. Bi saat ağladı bi de alışık değil babadan azar yemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…