Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Bunları yapması gereken zaten sizsiniz. O zaten yapması gerekeni yapıyor.

İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki
İş bekliyorsa ona birşey diyemem. Daha doğrusu keşke beklemese. Bence evinize dönün. Bu makarna yapacak kadar uyur bebek. En azından bebeğinizle rahat rahat ilgilenirsiniz. Ya da açık açık beklentinizi konuşun

Doğururken kayınvalidenize güvenerek mi dünyaya getirdiniz? Çocuğa, anne-babası yanındaysa başkası bakmak zorunda değil, çok zorlanıyorsanız yardım rica edersiniz..

Hey Allah'ım ya 11 sayfa olmuş hala daha sen bakcan tabi diyolar. Kadın bakmiycam demiyorki. Bebek bakma işine birde KV nin ev işleri karışmış bunalmış yorulmuş.kv de madem evine almıs gelini evin isinide yikayim.bari demiş. Nolur sanki bu kızcağız gece boyu uykusuz kalmış kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyemez mi? Zaten eşi de yok yanında ruhsal açıdan da zayif. Üstüne yorgunluk iş güç. Torununu düşünen KV gelinine de anlayışlı olur. Sabah kaçta kalkarsa kalkar. Gunduz bebeğinin yanında uyursa ellemez ki dinlenmiş bir anne bebeğine daha iyi baksin.

Bu naz ese yapilir, kv'deye degil. Sen niye esinin yaninda degilsin? Yada o olmazsa kendi annenin yaninda?

Odayami gelmiyor niye gelsinki zaten bisey olsa duyar yan odadan abartmayin ya ben aylarca evde tek kaliyorum ne arayan ne soran var hatta hastanede yatti bikere oglum durumuda kotuydu birkere gelmediler esim ve ailem yanimda olmadigi halde yinede bu kadar takmadim

Genelde uyur zaten bütün gün
Kendi bebeğime kendim bakmak istiyodum ama kv kucama bile vermiyodu çocugu sinir krizleri geçiriyodum gezdiriyodu sürekli eklı ermeye başlayıncada çocuk gezdiriyo die gelmiyodu bana gitmişti de kurtulmuştum baksa da ayrı bi dert yani

Ben doğum yaptım,yaşadığım şehirde kv dışında kimsen yok. 10 dk mesafemizde oturuyor ve çorba yapıp getirmişliği olmadı lohusalık dönemimde yada ilk zamanlar diyeyim :) ben aç aç durduğum günler oldu. Ya öyle zor günler geçirdim ki anlatmiyim duygu sömürüsü gibi olmasın. Bayıldım birgün mastit yüzünden o gün bile yemek yiyemediğimi gördüğü bildiği halde bi çorba yapmadı.
Her neyse.
Nankör olmayın destek oluyormuş. Beterin beteri var demeye geldim sadece:)

Pardon da bakmak zorunda değil zaten bu yaptıkları bile yeter. Sonucta o senin bebeğin kötü bir durumun olmadıkça neden baksın zaten. Seni de kasteederek durumu iyi oldugu için iyi bakıyoruz demiştir. Şu kadınlar kulübünde ilk kez bi kaynanaya hak verdim.

Bence söyleyin kv nize açık açık “anne gece uyutmadı bebek, başım çatlıyor, bayılacağım vs vs..uykuya ihtiyacım var..
Benim kv de kızım gündüz full kucakta, gece uyutmazken bir defasında, gündüz yarım saatliğine uyuttuğumda hemen iş buyurmuştu(biz 10 günlüğüne yurtdışından ziyaretlerine gelmiştik bir de)..ben “Allah’tan korkun, bebek bütün gece uyutmadı, bana sen de uyu, dinlen diyeceğinize iş mi buyuruyorsunuz” temalı bir konuşma yaptım, ondan beri asla bana iş buyurmadı.

Ama annesi sizsiniz sizin bakmaniz gerekmezmi ?

Hehe bakıyo olsaydıda ,bakma şeklinden rahatsız olup sorun yapcaktınız.
Ayrıca niye evinizde kalmıyorsunux onuda anlayamadım.

Ona guvenerek dogurmadiniz elbette...
Ama ayni evin icinde yasiyorsaniz bakmasi lazim tabikii ..
Bosverin takmayin kafaniza ..
Bebeginize odaklanin ,durmuyor diyin iş yapmayin ...
Insanin yaninda eşi yokken ailesine tahammul edemiyor.Biraz sabredin .

Annesi sizsiniz.Bakmak zorunda olan da sizsiniz.Kayınvalideniz değil.Ben kayınvalidenize başka bir sebepten dolayı kin tuttuğunuzu düşünüyorum.Çocuğunuza aşırı ilgi gösterseydi de,annesi oymuş gibi çok fazla ilgileniyor,beni önemsemiyor,diye konu açardınız bence.Başka bir sebepten ötürü bir kırgınlığınız var mı kayınvalidenize?

Şu gelinlere ev işi yıkılmasına bir ben mi sinir oluyorum? Gelin misyonu olmus resmen kucuk bebegınız var ev işlerine yardım edebilir.
Onun dışında çocuk sizin ve siz bakmak zorundasınız.Kimseye güvenerek çocuk yapmayın.
Ev işleri ve çocuk bşr arada oldugundan yoruluyorsunuz anlıyorum.Ama çocuga bakmasını değil de ev işi yardımı bekleyın

Bakmiyor diyemi yazdiniz buraya anlamadim bence bakmamali sonucta sen dogurdun neyin sikayeti anlamadm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…