Bunları yapması gereken zaten sizsiniz. O zaten yapması gerekeni yapıyor.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
İş bekliyorsa ona birşey diyemem. Daha doğrusu keşke beklemese. Bence evinize dönün. Bu makarna yapacak kadar uyur bebek. En azından bebeğinizle rahat rahat ilgilenirsiniz. Ya da açık açık beklentinizi konuşunİş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki
ne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor
Pardon da bakmak zorunda değil zaten bu yaptıkları bile yeter. Sonucta o senin bebeğin kötü bir durumun olmadıkça neden baksın zaten. Seni de kasteederek durumu iyi oldugu için iyi bakıyoruz demiştir. Şu kadınlar kulübünde ilk kez bi kaynanaya hak verdim.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Bakmiyor diyemi yazdiniz buraya anlamadim bence bakmamali sonucta sen dogurdun neyin sikayeti anlamadm benKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?