Ben bakıcıya bile değiştirtmiyorum bebeğin altını.(artık bebek sayılmaz)Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Bakmasa ne diyebilirsiniz ki bakarimda der en çok ben baktım bu çocuğu ben büyüttüm de der yarın olabilir kv geçen gün bı laf oldu anası var babası var ben niye bakacam diyor sanki gel ona bak diyen olduAnnesi sizsiniz
Elinden geleni yapiyor kendince daha napsin kadin. Simdi size hic dusurmese bu seferde cocugumu bana vermiyor sanki annesi o gibi gelir koni acardiniz. Bu gelinlere yaranilmaz. Bir uyede gelmiş kaynanam cocugu bana vermiyor herseyini o yapıyor diye dert yanmisti..
60yaşında diğer torunlarını büyütmüş ama
Açıkçası bana yardımları yeterli geldi. Ben şuan hamileyim nasipse Ekim'de doğumum olacak. Bunca zaman okuduğum gözlemlediğim bebekler ilk 6 ay tam anlamıyla sadece anneye güvenir bu bebeğin huzuru için önemlidir tabi farklı boyutları ve detayları da var ama o kadar girmeye gerek yok. Nasip olursa doğum yaptığımda gelirseler Allah nasip eder de sahlikgim yerinde olursa zaten pek yardım almam ben tuvalete giderken baksınlar yemek yerken baksınlar banyo yaptırırken tutsunlar ya da şu doksunler falan yeter zaten bunlar dışında ben de bebeğim benimle olsun isterim . Acmi tokmu altına yaptı mı pişik oldu mu başka bi derdi var mı bunlara karismasinlar ben anneyim ben ne gerekliyse yaparım karisirsalar bu sefer sinirlerim bozulur.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
küçücük yaşlarda evleniyorsunuz koca başınızda yok kaynanayla bir evin içindesiniz nasıl bir dünya hayal ediyorsunuz anlamıyorum kadın zaten ara ara yapacağını yapıyor çocuğu ben sallayayım ev işlerini sen yap diyor yani nitekim sernin annen değil buna rağmen daha ılımlı kendi kendine neden kinleniyorsun..o zaman askerliğini yapmış rüştünü ispat etmiş ayrı ev açacak biriyle evlenecektin.60yaşında diğer torunlarını büyütmüş ama
pesBana da yardım etsin ama
Haklısın canım, valla açıkçası hiçbir işe yaramayıp da her işi kendi yapmış gibi övünen insanlara ben de tahammül edemiyorum. Ben olsam hatta belki şaka yollu “Siz ne zaman baktınız ki bebeğe, ben iyi baktım çok şükür.” derdim galibaPeki kendini övmesi benim sinirime gidiyor
Çok iyi yapmışsınız, bilmeyene bildirmek lazım demek kiBence söyleyin kv nize açık açık “anne gece uyutmadı bebek, başım çatlıyor, bayılacağım vs vs..uykuya ihtiyacım var..
Benim kv de kızım gündüz full kucakta, gece uyutmazken bir defasında, gündüz yarım saatliğine uyuttuğumda hemen iş buyurmuştu(biz 10 günlüğüne yurtdışından ziyaretlerine gelmiştik bir de)..ben “Allah’tan korkun, bebek bütün gece uyutmadı, bana sen de uyu, dinlen diyeceğinize iş mi buyuruyorsunuz” temalı bir konuşma yaptım, ondan beri asla bana iş buyurmadı.
Sonra kucağından indirmeyince de kendi evladı gibi sahiplendi diye konu açarsınız. Sanki bakmak zorundaKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Siz emir verin. Anne şunu ver bunu ver diye. Ya da her yerim ağrıdı diye yatın uyuyunne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor
Ama ben dinlenemiyorum ki bebek uyurkende yemek yap evi süpür kendi 5 dakika tuttumu sırtım ağrıdı der birini gördüm bebeğe çok iyi bakıyoruz gelin çok iyi bakıyor demez kendini illa katar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?