- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.680
- 598
Geçen yaz ankaraya geçiyorum bir cumartesi gecesi 2 uçağıyla, koca bir düğün ahalisi bindi uçağa abiye kıyafetleri, takım elbiseleriyle. Yani dönülüyor düğün gecesi de, neden dönülmesin ki.Kiralanıyor ya otobüs dışarıdan gelenler için, düğün bitiminde toplaşırlar otobüsle dönerler diye düşündüm.
İsteyen döner bence de. Belki gelin damat düğünden sonra otele geçer, biz öyle yapmıştık.Geçen yaz ankaraya geçiyorum bir cumartesi gecesi 2 uçağıyla, koca bir düğün ahalisi bindi uçağa abiye kıyafetleri, takım elbiseleriyle. Yani dönülüyor düğün gecesi de, neden dönülmesin ki.
Biz de öyle yapmıştık. Balayına değil ama yaşadığımız şehirde bir otele gitmiştik düğünden sonra bir geceliğine.İsteyen döner bence de. Belki gelin damat düğünden sonra otele geçer, biz öyle yapmıştık.
İsteyen döner bence de. Belki gelin damat düğünden sonra otele geçer, biz öyle yapmıştık.
Nisanli da Ayar çekmiş, öyle bir şey yapacağını da hiç sanmıyorum
Yani iş güç oluyor diye insanlar önceden geliyorlar zaten. Düğün günü de gidilir. Kalıp kapı mı dinleyecekler? Eğer öyleyse zaten evlenilmesin. O aile gariptir.2 ayri sehirde, 2 ayri dugunum oldu. Kimse de kimse de kalmadi. Benim ailem dugunden sonra gittiler, eşimin ailesi de dugunden sonra gittiler 4 saatlik mesafeydi. Daha uzak olsaydi en fazla 1 gece otelde vs kalirlardi belki, belki de yine donmek isterlerdi ama illa birinde kalmak gerekmiyor.
Yok artk yaEşim bizim olacak evde önceden kaldığı için ailesi de düğünden önce kaldılar, benim için sıkıntı değildi. Baktım düğün gecesi de kalacaklar, başka planları yok gibi duruyor. Eşime dedim biz düğünden çıkışta otelde kalalım en iyisiBu sefer de eşim biz otelde kalacağız diyemedi. İş artık anneme düştü, çocukları düğünden sonra başbaşa bırakalım, buyrun gelin siz bizde kalın diye. Saolsun kv öyle anladı, hiç yol yordam bildiği yok.
Benim kv ile elti de birlikte oturacaklardı, düğün günü için baktım hiçbir plan yok, bize davet etmek de istemedim çünkü yeni doğum yapmıştım o sıralar.Eşim bizim olacak evde önceden kaldığı için ailesi de düğünden önce kaldılar, benim için sıkıntı değildi. Baktım düğün gecesi de kalacaklar, başka planları yok gibi duruyor. Eşime dedim biz düğünden çıkışta otelde kalalım en iyisiBu sefer de eşim biz otelde kalacağız diyemedi. İş artık anneme düştü, çocukları düğünden sonra başbaşa bırakalım, buyrun gelin siz bizde kalın diye. Saolsun kv öyle anladı, hiç yol yordam bildiği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?