Yok artk yakoyun koyuna yatarız diye düşündü herlde kvdenz
Yok artk yakoyun koyuna yatarız diye düşündü herlde kvdenz
Benden 1 sene sonra da eltim evlendi, onların şehirde. Eltinin evi başka şehirde. Yani düğünden sonra kvdenin evinde kalacaklar. Baktım benim yol yordam bilmez yine bir şey düşünmemiş. Ben dedim artık anne siz amcalarda falan kalın, ben gidip sizin evi toparlayayım, düğünden sonra oraya gelsinler. Aa doğru diyorsun dedi. Düğünden erken ayrılıp gerdek yatağı ayarladım.Benim kv ile elti de birlikte oturacaklardı, düğün günü için baktım hiçbir plan yok, bize davet etmek de istemedim çünkü yeni doğum yapmıştım o sıralar.
Eşime söyledim, bir otel ayarlayalım oraya gönderelim ufak bi balayı gibi olur diye. Tamam dedi, ben de eltime söyledim. Meğerse zaten regl olacakmış düğün günü, gerek yok dedi
Helal olsun size elti gibi eltiBenden 1 sene sonra da eltim evlendi, onların şehirde. Eltinin evi başka şehirde. Yani düğünden sonra kvdenin evinde kalacaklar. Baktım benim yol yordam bilmez yine bir şey düşünmemiş. Ben dedim artık anne siz amcalarda falan kalın, ben gidip sizin evi toparlayayım, düğünden sonra oraya gelsinler. Aa doğru diyorsun dedi. Düğünden erken ayrılıp gerdek yatağı ayarladım.Sonra da uçağımız vardı, çıktık geldik. Sonra eltimle mi yattı naptı bilmem
Yol yordam bilen eltiHelal olsun size elti gibi elti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?