Kaynanam düğünden önce yeni kurulmuş evimde kalacakmış?

Nişanlınız ilerde yaşayacağınız her sorunda ‘ ama onlar da ailem ne yapalım ‘ diyerek işin içinden sıyrılacak haberiniz olsun.
O evdeki her şeyi atarım çok büyük ve saçma bir şov, çünkü attırmazsınız. İsterseniz tamam atalım deyip seyredin bakın ne yapacak
O kadar ekonomik gücü varsa yerleştirsin güzel bir otele , herkesin gönlü olsun.
Evde kalmaları sizin düşündüğünüz kadar büyük bir sorun değil ama tavır da hiç hoş değil.
Bir de havludan nevresime her şeyinizi kullanacaklardır bu da ciddi bir temizlik demek, düğün sonrası için can sıkıcı biraz.

Sizin ailenizin evinde kalmaları saçma olmaz mı, ne alaka?
Sizin kendi akrabalarınız olur, neticede kız tarafı erkek tarafı denilen şeyler... Alakaya maydonoz olur.

Sizin kuracağınız evde kalacak olmalarına üzülmekte de haklısınız.
Erken gelmesinler madem, niye erken geliyorlar. Ya da başka formül bulmalı.

Ben bu 5-6 gün kalmayi anlamadim. Dügünden 1 gün önce gelirler ve 1 gün sonra tekrar giderler.
Ogluda otel ayarlasin. Tüm dünyada otel ayricakli birsey olarak görülürken, bizde otel "tüh kaka". Ille biriler eziyet görmek zorunda.

Ben olsam izin vermezdim. Hiçte abartmiyorsun. Orasi senin evin, özene bözende dizdigin ev. Hani alternatif olmazsa neyse diyecegim. Otel var, annenler var. Onlar mecbur degil o evde kalmaya. Eger simdi dislerini göstermezsen, ilerisi çok sikinti olur.

Gitsinler otelde 1-2 gece kalsınlar 5-6 güne ne gerek var? Ayrıca kaynananız herşeyi ben kulşanıcam diyerek 5 yaşındaki bir çocuğun kıskançlığını sergilemiş resmen. Nişanlınızın da tüm eşyaları atarım demesi yarı bi saçmalık koltuk takımını da mı atacak? Onu diyeceğine otel parasını karşılasın. Ne meraklı insanlar huzur bozmaya.

Yok artk ya koyun koyuna yatarız diye düşündü herlde kvdenz
Benden 1 sene sonra da eltim evlendi, onların şehirde. Eltinin evi başka şehirde. Yani düğünden sonra kvdenin evinde kalacaklar. Baktım benim yol yordam bilmez yine bir şey düşünmemiş. Ben dedim artık anne siz amcalarda falan kalın, ben gidip sizin evi toparlayayım, düğünden sonra oraya gelsinler. Aa doğru diyorsun dedi. Düğünden erken ayrılıp gerdek yatağı ayarladım. Sonra da uçağımız vardı, çıktık geldik. Sonra eltimle mi yattı naptı bilmem

Helal olsun size elti gibi elti

Benimde evimde bir gece kalmislar bunu aylar sonra ogrenmistim kv kp ve gorumce kalmis
Banyo yapmislar yaz gunuydu
Kullanmadigim yastiklarimi kullanmislar
Üzüldüm tabi o zamanlar olan oldu tabi
Kendilerine yapılsa hoşlarına gider mi diye düşündüm hatta

Evinizde kalmasını istemiyorsunuz bende istemezdim ama mecbur kalırsam bir şey demezdim. Peki aileniz kendi evinizde niye agirlamiyor? Annenizin arayıp davet etmesi gerekir.

Otel demişler ama bana dünürüm varken otelde kalmakta çok ayıp gelir.

Yada eşyalı bir daire kiralayın orada kalsınlar.

Düğün öncesi bir iki gece de benim evimde kalınmıştı. Ben bi problem görmedim şahsen. Ama seninkiler biraz abartıyor mu ne akrabalar falan Yinede bana kalırsa ses çıkarmayın. Düğün öncesi bi sıkıntı çıktığında yıllarca unutulmuyor. Eşiniz yanınızda olduğunu söylese bile o da unutmaz emin olun. Bırakın kim kalıyorsa kalsın. Yatak odanıza girmeyeceklermiş zaten. Ev dediğin kirlenir temizlenir, sana da pis ev bırakacak değiller herhalde. Bu süreç ne kadar sakin atlatılırsa o kadar güzel

bunda birsey yok kalsinlar. dugunden once de temizlerler bir zahmet. kalacak yer yoksa mecburlar benimkiler de kaldilar 1 hafta kina günu kv evi temizletti cikti. esinin annesi babasi o ya.

Biz düğünden önce eşim ben ve annem 1 hafta evimizde kalıp eşya yerleştirdik. Sonra babam ve kardeşim geldi düğünden 2 gün önce. Onlar da kaldı. Biz uzak şehirden geldiğimiz için evde kaldık haliyle nereye gideceklerdi ki. Çeyiz dizip evi kapatmak ne demek ben anlamıyorum hiç yorum yapamayacağım o yüzden. Sizin aileniz neden davet etmiyor dünürlerini hakikaten?

Acikcasi sunu anlamadim mazur gorun basks sehirlerde dugun yapacaksaniz annenizin evi zaten dugun evi, misafir etmek istemediler mi? Biz iki dugun yaptik birinde onlar gelip bizde kaldilar digerinde biz erkek tarafinda kaldik. Evimi gormek isteyken arkadaslarima sabahtan evi gosterdim ciktim. Dugunde iki aile beraber kaldi kendi icildi sohbetler edildi ama kimse arayip dunurum bende kalacaksin demedi. Dugun zamani aile es dost evin hazirlar scar genelde bosa stres yapiyor olmayasaniz? Ayrica bende butun ailesini cik seviyorum esimin anca evime kalinsin dugunden sonra temizlik yapayim istemezdim acikcasi.

Nişanlınız olurda kalırlarsa için buruk kalmasın diye tüm eşyayı çöpe atacağına, annesine babasına bizim evimizde değil gidip otelde kalmanız daha uygun olur desin.
Telefonu yüzüne kapatmak ne?? Benim kalmadığım yaşamadığım evde neden kayınvalidem falan kalsın.. Kendi annemin kalmasını da istemem. Bi müsade yani

Ben de şehir dışında yaşadığım için düğünden önce annem, babam, kardeşim gelip benim evimde kalmıştı. Hatta yaşadığım şehre düğün için gelen iki üç akrabam bize uğramış, çayımızı içmişlerdi. Acaba eşim de böyle düşünmüş müdür?

Nefrettttt ediyorum erkek ailelerinden.Nasilsa oğlumun evi gelin orda eşek başı ya
Sakın müsade etme elini verip kolunu kaptırirsin

Kv inat yapar gibi herşeyi kullanacam demiş belliki iyi niyetli değil. Konu kalıp kalmamaktan ziyade kıza sorulmaması. Belki sorsalar usulünce kalır diyebilir. Ayrıca bn olsam apartta kalıp bu sefilliği yapmam. Ayrıca bu hareketleri bile ne kadar saygısız düşüncesiz olduklarını gösteriyor. Gelin hanım konuşsa istemiyorum dese ondan kötüsü olmaz. Bunu damat halletmeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…