Kaynanam düğünden önce yeni kurulmuş evimde kalacakmış?

Bu kadar yol yordam bilmeden o yasa nasil geliyorlar anlamak mumkun degil. Benim kayinvalidem de bir benzeri.gercekten hayret ediyorum artik.

Bunda yanlış bir şey görmeyenleri hayretle okudum. Şahsen evde değilsem kimse evimde kalsın istemem ne münasebet. Eşya teslimini düğünden sonra yapsınlar en güzeli o. Kalsınlar o zaman bakalım

Bismillahirramanirrahim,bu nedir ya daha gelin kalmamis icinde:) Aydeeee:) ben bu insan milletinin mantiklarinin nasil calistigina anlam veremiyorum:):)

Bu kadar yol yordam bilmeden o yasa nasil geliyorlar anlamak mumkun degil. Benim kayinvalidem de bir benzeri.gercekten hayret ediyorum artik.
Evet bu kadar yol yordam bilmeyen insanlar bir de yol gosterici olacaklar demi :) valla ateşe körükle giden bakis acisi:):)

Eşyaya bende önem vermem ama sizin konuda es ailesi saygısızlık yapmış izin isteyebilirlerdi. Bence siz hiç araya girmeyin aileniz halletsin bu konuyu. Israr ederlerse de düğünden vazgecebileceginizi gösterin

kesinlikle iyi niyetli bi davranis degil..mecburi olsa der ki kizim kusura bakma biz bir odada kalir dügünden önce gelie dügünden sonrada gideriz hemen evide temizler. ama kv her yeri herseyi kullanacam gelen misafirleri orda agirlicam demek, sen kimsin ki burasi oglumun evi istedigim gibi girer cikarim demek

yoksa benim kp de kalmisti bizim evde ama bizim israrimizla ayrica esim zaten yasamaya baslamisti orda. ben arkadaslarda kalirim gerek yok demisti ama gerek yoktu. adam her gün evi silip süpürdü. tek bir bardagini kaldirmadim ardindan

Kalsalar ne olur ki? Biz evlenirken de benim ailem bizim evimizde kaldı, hatta düğünden sonraki gün gidecekleri için düğün günü biz otelde kaldık. 5-6 gün otelde kalmak kolay mı?

Düğün öncesi bir iki gece de benim evimde kalınmıştı. Ben bi problem görmedim şahsen. Ama seninkiler biraz abartıyor mu ne akrabalar falan Yinede bana kalırsa ses çıkarmayın. Düğün öncesi bi sıkıntı çıktığında yıllarca unutulmuyor. Eşiniz yanınızda olduğunu söylese bile o da unutmaz emin olun. Bırakın kim kalıyorsa kalsın. Yatak odanıza girmeyeceklermiş zaten. Ev dediğin kirlenir temizlenir, sana da pis ev bırakacak değiller herhalde. Bu süreç ne kadar sakin atlatılırsa o kadar güzel
[/QUOTE]
Yani hani kalındı diyelim de bu kadar geniş bakis acisi bi ilginc :) bu bakis acisi baska konulara sirayet etmesin de:)

Bizde kardeşimin evinde gidip kalmadık, istemedik de, hatta kardeşim burda kalın diye ısrar etti, nişanlın rahatsız olur dedik. Yok onunla konuştum ben dedi, oğlum kibarlıktan tamam demiştir kız olmaz öyle şey dedik.

Ama gelinimiz ailesi ve akrabalarıyla kalmış evde halılara falan yemek dökülmüş, tuvaleti pis bırakmışlar hatta etrafı bile kirliymiş. kardeşim fıttırıyodu. Evin hanımı o, batanı temizleyecek olan da o sakın bu yüzden kavga etmeyin dedik. Yani bu işler karı kıca arasında sıkıntıya sebep olacaksa herkes başının çaresine bakmasyı bilsin bi zahmet. Herkes temiz ve özenli olmuyor ne yazık ki..

Bu arada tuvaleti kardeşim zorla temizletmiş eşine, halıyı da ben temizledim yani evinizi mi yiycekler sanki demeyin içine edebiliyorlar.

Şunu da eklemezsem olmaz, gelinimizin iç çamaşırı ve geceliklerini çekmecelerden çıkarıp toza bulamışlar bir güzel. Gelinimiz bana ah abla çok pişmanım keşke hiç almasaydım evime dedi. Akrabalarından yaka silkti kız.

Madem uzakta yaşiycaksınız kalsınlar, düğündeki kırgınlıklar bir ömür umutulmuyor evliliğinize gölge olmasın..

nişanlı ayar falan çekmemiş, “ben de istemiyorum ama laf anlatamıyorum, eğer gerekirse eşyaları çöpe atar yenisini alırım” demiş.
Anladım onu da bütün eşyaları çöpe atıp yenisini alacağını düşünmüyorum. O kadar gözü kara herif kalamazsınız derdi

Mesajı sonuna kadar okudunuz mu bilmiyorum ama burada sadece 1 aileden bahsedilmiyor kaynanası bizim gelecek diğer akrabaları da o evde ağırlarız demiş Allah bilir kaç kişi girip çıkacak o eve gelen herkes odasını orasını burasını meraktan kurcalayacak ( bunu düşünmemin sebebi ailesinden o enerjiyi aldım) resmen kız huzursuz olsun diye yapılmış birşey. E ne güzel akrabanız falan size hiç sormadan gelip evinizde 5-6 gün kalıversin.
Bir de bile isteye bir şeyi döküp, kırınca zarar verince burnundan fitil fitil getirsen ne pek bir anlamı kalmıyor artık :)

Ufak bir düzeltme ; Bittercoffee 'nin attığı son 2 yorumu okursanız belki durumu daha iyi anlarsınız.

Son düzenleme:
Bencede hoş değil ben olsam bende istemezdim bozulurdum ilkler diye bişey var ilkleri kaynanamı yasayacak o evde

Hiç akrabanız yokmu bizlerde akrabalar paylaşır misafirleri .Bende asla böyle bir şeye izin vermem sizde vermeyin kesinlikle hiç uygun olmaz bak ben bile sinirlendim burdan ha

Bayılıyorlar gelin evinde kalmaya. Muhtemelen orası benim oğlumun evi istediğim zaman kalırım diyordur. Hiç değişmez...

Bende de aynen boyle olmuştu. Yatak odam ve salona girilmemisti.Sorun etmedim döndüğümde hicbir esyami yememislerdi rahat olun yemezler .

Düğün akşamı bir anda toparlanıp gitmeyeceklerine göre o akşam da sizinle kalma ihtimalleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…