- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
benimkilerde farkli ilden kalkıp geldiler, 2 hafta kaldilar kayinvalidem 2 elti 2 kaynım 3 çocuk daha teyzeler enisteleri saymıyorum bile..
ne olmuş yani? koltuklarimin yüzü mü eskidi?
tencerelerimin dibi mi tuttu?
aile olmak mesele..
Onların yaptığı kabalık zaten, asla savunmuyorum ama hepi topu eşyaNasıl niye üzülmüş? Normal mi bu? Bence haklı kız. Onlar düşüncesizlik yap
Kız belli ki kuracağı düzeni ilk kendisi kullanmak istiyor. Neden bu kadar anlayışsız lık? Tabiki de ya otelde ya annemlerde diyecek. Yok öyle diretip gönül yapmadan ben kalıcam ben kullanıcam diyen bir kaynanaya boyun eğmek. Kendinden ödün vererek başlarsa o şekilde devam eder. Ben öyle başladım keşke de başlamasaydım.
Mesele tencerenin dibinin tutup tutmaması değil, konu sahibini adam yerine koyan yok. Bu gidişlede sizin dediğiniz aile zor olur
sizin ki yine iyiymis farkli sehirden benimk ki ayni mahallede kalicam diye tutturmustu nasil yaparsiniz bilemem ama bugunalacaginiz larar hayatinizin kalanini etkileyecek bilin uzaktan geliyorlar tabi eger cok masraf yaptiysalar otelde iyice yipratabilir onlari maddi acidan ama ozaman da sizin gonlunuzu yaparak sormalari gerekirdi bir kac uyeninde dedigi gibi inatlasmak icin yapmis gibi oglumun evi gibi olmus
Eşyaları kullandıkları için değil ilk özel anılarını ilk defa kurdukları yuvada biriktirmek için olsa gerek üzüntüsü. Bakın bu normal bir talep değil. Kızın ailesine biz gelicez yer var mı diye sormak yerine gelicez akrabalarda olacak sizin evinizde 1 hafta kalıcaz demek normal mi? Söyleyip kabul edilmeseler veyahut yer yok diye istenmeseler neyse. Kaldı ki oğulları kadar kızın da evi orası. Nası bi mantığa sığıyor evin tek sahibi oğullarıymış gibi kızın gönlünü almadan biz kalıcaz demek?? Eşyalara yüklemeyin manayı. Kız duygusal olarak bakıyor olaya. Onlar kaldı etti kullandı diye değil. Kendisi ilkkkk illkk olan şeyleri ilk defa yaşamak istediği için. Yahu neresi anlaşılmıyor bunun çözemedim. Kendinden ödünvermek zorunda değil farklı yollar varken evini açmak zorunda değil. Yahu gelin diye istemediği şeyi yapıp yuvam olsun sağlık olsun demek zorunda değil. Yuva ortak kurulur. Ortak talepler ortak anlaşmalarla. Ayrı ayrı sorulacak kabul edilecek şeyler bir tarafı huzursuz eden davranışlar yuvanın temelinin sağlam olmama sebebidir. Lütfen azıcık düşünün. Geniş açıyla bakın.Onların yaptığı kabalık zaten, asla savunmuyorum ama hepi topu eşya
Onlar kullanırsa içim buruk olur, bilmem ne. Eşyaya mana yüklemek anlamsız. Biraz uç bir örnek olacak ama insanların depremde ne hayallerle aldıkları evler eşyalar kendilerine mezar oldu
Allah sağlık sıhhat versin.
En güzel gününü sırf eşyaları kullandılar diye berbat mı geçirsin?
Gerdek gecesi bunun için oturup ağlasın mı?
Niye bu gerginlik? Düğün öncesi herşeyde boş dahi olsa sıkıntı çıkar. Hepimiz evlenirken illaki yaşamışızdır. Yahu allasen siz evinizi açarken çok mu hoşunuza gitmişti bu durum? Neden duygularınızı isteklerinizi bastırıp duruyorsunuz?Evliliğe 1 kala mı farketmiş bunu konu sahibi?
bu zamana kadar hep adam yerine konmuş bu olayda mi konmamış yani?
siz olayın ana fikrine epey hakimsiniz o yüzden size sorayım..
Evlilik tek tarafı memnun edip bugünde başımda kocam var huzurluyum demek değildir. Evlilik iki kişinin daima huzurlu olabildiği anlaşabildiği veyahut anlaşabileceği doğrultuda bir dayanışma içinde olmalarıdır. Bu kadar eşimle huzurlu olayımda ben önemli değilim kafasına girmeyin. Kendinden verdiğiniz her ödün misli misli size döner.Niye bu gerginlik? Düğün öncesi herşeyde boş dahi olsa sıkıntı çıkar. Hepimiz evlenirken illaki yaşamışızdır. Yahu allasen siz evinizi açarken çok mu hoşunuza gitmişti bu durum? Neden duygularınızı isteklerinizi bastırıp duruyorsunuz?
Niye bu gerginlik? Düğün öncesi herşeyde boş dahi olsa sıkıntı çıkar. Hepimiz evlenirken illaki yaşamışızdır. Yahu allasen siz evinizi açarken çok mu hoşunuza gitmişti bu durum? Neden duygularınızı isteklerinizi bastırıp duruyorsunuz?
ben zaten kalsinlar demedim ki zor durumdaysalar onuda guzel bir dille ifade etselerdi sizinde gonlunuzu yapsalardi dedim ki bende kabul etmedim ama tabi benim ki daha farkliydi ayni mahallede oturuyoruz neticede kalmanin manasi yoktuEşyaları kullandıkları için değil ilk özel anılarını ilk defa kurdukları yuvada biriktirmek için olsa gerek üzüntüsü. Bakın bu normal bir talep değil. Kızın ailesine biz gelicez yer var mı diye sormak yerine gelicez akrabalarda olacak sizin evinizde 1 hafta kalıcaz demek normal mi? Söyleyip kabul edilmeseler veyahut yer yok diye istenmeseler neyse. Kaldı ki oğulları kadar kızın da evi orası. Nası bi mantığa sığıyor evin tek sahibi oğullarıymış gibi kızın gönlünü almadan biz kalıcaz demek?? Eşyalara yüklemeyin manayı. Kız duygusal olarak bakıyor olaya. Onlar kaldı etti kullandı diye değil. Kendisi ilkkkk illkk olan şeyleri ilk defa yaşamak istediği için. Yahu neresi anlaşılmıyor bunun çözemedim. Kendinden ödünvermek zorunda değil farklı yollar varken evini açmak zorunda değil. Yahu gelin diye istemediği şeyi yapıp yuvam olsun sağlık olsun demek zorunda değil. Yuva ortak kurulur. Ortak talepler ortak anlaşmalarla. Ayrı ayrı sorulacak kabul edilecek şeyler bir tarafı huzursuz eden davranışlar yuvanın temelinin sağlam olmama sebebidir. Lütfen azıcık düşünün. Geniş açıyla bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?