- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Astoria
Geçenlerdebanabenigeriver nin konuları için bir tespit yapmıştın ya.
Dibine kadar haklısın.
Ne ikilemleriydi o? ilgimi çekti araştırıp bakayım biraz :))
Aman tuzaga dusme amac sinirlendirip muneye banlattirip kis kis gulmek gel biz bizim salonda eğleşelim arkadasimYaa zaten gidemem diyorsun da neden soruyorsun şaka mısın acaba dalga mı geçiyorsun? alt komşu neden baksın? yine bana onu bunu yaptılara bağlamışsın kadın kapına geldi suçu da yokken özür diledi böyle olmasın dedi de ne oldu onların verdiği evde oturduğunuz halde kapıdan sokmayıp bir de kaynana üstüne yürümüş gibi eşini saldın üstüne!
eşinde para yok diye evine erzak almış eşin para alınca geri gönderdin sözde tabi; iftara çağırdı yemekleri beğenmedin, hava atacaksın diye eşinin 3 kuruş tazminatıyla yine sözde; her et yemeğini görgüsüz gibi yaptın havan kimeyse!
hiç yok dededen kaldın yok falan demeyin o evi babası vermiş size dededen toruna miras kalmaz baba hayattayken çalışmıyorsun bir işe yaramıyorsun oturduğun yerden burada atıp tutuyorsun onlar kapıya koysa dışardasın ve hala burnun havada hastanede olan kadına gitmem diyorsun Allah vicdan versin! durumun o kadar vahim ki çocuk bile yapamıyorsum düşman başına!
Amana gitme valla kadın seninle kalacağıja yalnızlığı tercih eder gitmeyeceksin de ee konu neden canın mı sıkıldı bugün işsizlikten yine!!
Ehehe ben diyorum ayol düşünerek açıyor. Kohlberg'in Ahlaki İkilemleri.
Ben de sen yazınca acaba mı demiştim ama hep mi cevabı net olmayan sorunlar olur...
Kadının ihtiyacı var gitmesi doğru olan,
Ama öte yandan bunu yapsa samimi degil,
İsteyerek yapmadığı iyilik Ona kalsın...
E yaptı diyelim hala deşiyor, daha hamile degil belki hiç olmayacak ama doğumunun hesabını bile yapıyor.
Ne desek tersini söyleyip kendini haklı sanacak zaten. Garip gerçekten :)
Br tez ileri sürüyor,sonra kendi çürütüyor,ama ben eminim, bu nefretten büyük bir aşk doğacakBen de sen yazınca acaba mı demiştim ama hep mi cevabı net olmayan sorunlar olur...
Kadının ihtiyacı var gitmesi doğru olan,
Ama öte yandan bunu yapsa samimi degil,
İsteyerek yapmadığı iyilik Ona kalsın...
E yaptı diyelim hala deşiyor, daha hamile degil belki hiç olmayacak ama doğumunun hesabını bile yapıyor.
Ne desek tersini söyleyip kendini haklı sanacak zaten. Garip gerçekten :)
Eşimin böyle bir isteği olsa seve seve kalırım ki yok.Niyetim sadece Allah rızası için olsa tabiki giderim ama niyetimi yaşadığım şeyler bozuyor gün gelir yaptığım iyilik benim canımı sıkan diye korkuyorum.Gidip suratınızı asacaksanız hiç gitmeyin...
Yahut gidin aranızda ne oldu bilmiyorum ama belki bu vesile ile sizin Hakkınızda ki düşünceleri degişir, size daha farklı yaklaşımı olabilir...
Hadi onu da gectim Allah (c. C.) İn rızası için eşinizin hatırı için kalın olmaz mı?
Sizin istediğiniz mesafe degil onların istediği mafese. Kp mesela hala sizi görmek bile istemiyor evinize davetinize bile gelmedi hatırlarsanız.
Bence deÇocuğa sen bak görümcen annesinin yanına gitsin sonuçta kızı ya daha rahat eder kv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?