Kaynanam Tam bir narsist

Bazi aileler cok durumu kullaniyor mesela benim kaynanam hic inancli deyil tamam Allah inancli bar Ama dindar deyil ama tartisma aninda Bana önce Anne diyip hadini Bild diyebiliyor benim babam yatakta esimle aramiza uzansaydi utancimdan ve onu kirmamak icin birsey diyemezdim Ben esime asla kizmiyorum Kimi seyleri aileler anlasa yapmazlar ve asla bir iyi Anne cocuyunu o zor duruma birakmaz hele ki gördü tepkimi ve 2 kez ayni davranisda bulundu demekki hic oglu umrunda deyil yani esim ne yapsin kadin yüzsüz utanmazsa ve esim cok dindar cennet annenin ayaklarim altinda der ve hic o cadiya birsey demez tabiki brnide ezdirmez

Evvett kocalardan kaynanalara geçmiş bulunmaktayız Elhamdulillah çok şükür
yakında narsist görümcem
baş narsist eltim
narsist haydar amcam şeklinde konularımızı da sık sık görmeye başlıcaz demektir sayın seyirciler.
vatana millete ve kk ya hayırlı uğurlu bereketli olmasını cenab-ı allah’tan niyaz ederim

eskiden yatakta aramizda uzanirdi
bu kk da takıla takıla daha neler görcem acaba:KK64:hsusyımfa duyduğum en saçma şeyler listesinde ilk 3 ü zorlar. yani bu bildiğin yüzsüz terbiyesiz. ağzının payını verdiniz mi değilse sorun sizde

bu kk da takıla takıla daha neler görcem acaba:KK64:hsusyımfa duyduğum en saçma şeyler listesinde ilk 3 ü zorlar. yani bu bildiğin yüzsüz terbiyesiz. ağzının payını verdiniz mi değilse sorun sizde
Tabiki verdimi bacim kadin akillanmadi 2 kez ayni deyil yapti ne demisler yüzsüz ün yüzüne tükürmüsler yavrabbi yagmur yagiyor Demis bence Bana giciklina yapti o.......

Tabiki verdimi bacim kadin akillanmadi 2 kez ayni deyil yapti ne demisler yüzsüz ün yüzüne tükürmüsler yavrabbi yagmur yagiyor Demis bence Bana giciklina yapti o.......
Siz ağzının payını verirken eşiniz ne yaptı? Anlamadığınız şu; kadından sorumlu olan kendi oğlu. Annesi gelip karısıyla arasına yatıyor, karısı annesinin ağzının payını veriyor kendi de yattığı yerden seyrediyor. Sonuçta koca değil kayınvalide suçlu çıkıyor. Hayır, kayınvalideniz arsız ama suçlu olan kocanız.
benim babam yatakta esimle aramiza uzansaydi utancimdan ve onu kirmamak icin birsey diyemezdim
Tamam işte kocanız da aynı şeyi hissediyor demek ki. Niye kovuyorsunuz kadını yataktan?

Dindarlık falan karıştırmayın lütfen işin içine. Kadın da kocanız da siz de tuhafsınız kabul edin.

Siz ağzının payını verirken eşiniz ne yaptı? Anlamadığınız şu; kadından sorumlu olan kendi oğlu. Annesi gelip karısıyla arasına yatıyor, karısı annesinin ağzının payını veriyor kendi de yattığı yerden seyrediyor. Sonuçta koca değil kayınvalide suçlu çıkıyor. Hayır, kayınvalideniz arsız ama suçlu olan kocanız.

Tamam işte kocanız da aynı şeyi hissediyor demek ki. Niye kovuyorsunuz kadını yataktan?

Dindarlık falan karıştırmayın lütfen işin içine. Kadın da kocanız da siz de tuhafsınız kabul edin.
Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu

Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Yani sabah değil de gece siz ilişki halindeyken bile gelse eşiniz git demeyecek mi? İlkinde anne ne yapıyorsun ne saçmalıyorsun diyecek, ikincide defol diyecek tabi. Geçilmemesi gereken sınır var mı eşinizde?

Woow kadına etmediğiniz hakaret küfür kalmadı ama kocaya tek laf yok. Bence çıkın anne oğul arasından çünkü eşiniz annesiyle gayet mutlu.

öncelikle senin kocan ana kuzusu ve ana kuzusu erkekler annesine toz kondurmaz anneside olabildiğince oğluşumda oğluşum diye dolanır durur. bu durumda sen en iyisi hiç tepki verme hatta gül geç asla kendini bunlarla üzüp strese sokup yıpratma çünkü değiştiremezsin. max yapacağın şey yatakta ortaya yattıysa bacağını üstüne at sarıl ay uyuya kalmışım ben deli yatarım biraz de mesela uyuyor gibi yapıp çat diye dirseğinle yapıştırabilirsin illallah ettir yani :D

Anne defol desin bi zahmet ya ne işi var karı kocanın arasında yatakta, anne defol desin artık! Sizi bıçaklasa falan anca anne defol der bu.

Anne defol desin bi zahmet ya ne işi var karı kocanın arasında yatakta, anne defol desin artık! Sizi bıçaklasa falan anca anne defol der bu.
Ay yoldayım memlekete oy kullanmak için gidiyorum yarı uykulu gözlerle okudum, gülmekten patladım, şu yazdığı şeylerden sonra da ciddi ciddi cevap yazmışsınız sen ve bafelix😂 "özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir."

Kızlar yazmış gerekeni eşiniz sizinle muhattap etmesin annesinin dediklerine kulak asacaksa zaten sebep olur evliliğinize .. bu arada kızlar eşinizle aranız kayınvalide yüzünden kötü olunca siz nasıl başa çıkıyosunuz ? Evde huzursuzluk yaratacak bir konu gerçekten .. bende biraz bu konuda muzdaripım açıkçası napacağımı da bilmiyorum ben tüm ipleri koparmış olsamda hep bir sıkıntı oluyor ..

Ben kendi halama böses diyemiyorum Oda halam hep esimle sacma sapan koniya girer ve adamin daha yakini annesi

Back
X