Kaynanam Tam bir narsist

Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Kocanda p.ç olur bu durumda kadına nye öyle dedin ki smdi?

Bacım ne mezunusun ğ yerine y okumaktan gözlerim kanadı

Ben çok masum olduğunuzu düşünmüyorum. Sanki insanları taciz edip sonra mağdur rolüne giriyor gibisiniz. Yazım dilinde kullandığınız küfürler de zaten az çok belli ediyor tavrınızı.

Ek olarak; narsizm, ego, empati ve bunun gibi kelimelerin psikolojik ve psikiyatrik anlamlarını bilmeden sırf süslü duruyor diye kullanmayın lütfen. Uzmanlar saçlarını yolacaklar yakında.

Bir de şu dili düzgün kullanın lütfen. cocuyunu, demekki, davranisda, brnide, yetisdirilmis vs vs. Nokta virgül yok,bize de günah.

Ben çok masum olduğunuzu düşünmüyorum. Sanki insanları taciz edip sonra mağdur rolüne giriyor gibisiniz. Yazım dilinde kullandığınız küfürler de zaten az çok belli ediyor tavrınızı.

Ek olarak; narsizm, ego, empati ve bunun gibi kelimelerin psikolojik ve psikiyatrik anlamlarını bilmeden sırf süslü duruyor diye kullanmayın lütfen. Uzmanlar saçlarını yolacaklar yakında.

Bir de şu dili düzgün kullanın lütfen. cocuyunu, demekki, davranisda, brnide, yetisdirilmis vs vs. Nokta virgül yok,bize de günah.
Eğitim şart işte
Birde görgü, terbiye, üslup da çok önemli

Narsist kelimesini bu forumda duyduğum kadar hiç biryerde duymadım/ okumadım. Uzmanlar bile hemen teşhis koyamiyor bildiğim kadarıyla, belirli bir süre gözlemliyorlar. Burda forumda maşallah kadınlar şak diye eşim narsist,babam narsist, annem narsist, kv narsist diye yapıştırıyor teşhisi.
Bazen benim ailemde narsist kim var diye düşünüyorum okadar yayılmışken bizde olmaması ilginç geliyor.
Kötünün adı yeni dilde narsist mi acaba?

Eğitim şart işte

Narsist kelimesini bu forumda duyduğum kadar hiç biryerde duymadım/ okumadım. Uzmanlar bile hemen teşhis koyamiyor bildiğim kadarıyla, belirli bir süre gözlemliyorlar. Burda forumda maşallah kadınlar şak diye eşim narsist,babam narsist, annem narsist, kv narsist diye yapıştırıyor teşhisi.
Bazen benim ailemde narsist kim var diye düşünüyorum okadar yayılmışken bizde olmaması ilginç geliyor.
Narsist borderline bipolar kötü dısında herseyi duyuyoruz

Evvett kocalardan kaynanalara geçmiş bulunmaktayız Elhamdulillah çok şükür
yakında narsist görümcem
baş narsist eltim
narsist haydar amcam şeklinde konularımızı da sık sık görmeye başlıcaz demektir sayın seyirciler.
vatana millete ve kk ya hayırlı uğurlu bereketli olmasını cenab-ı allah’tan niyaz ederim
Eltim narsist konusunu kimseye kaptırmam. 🧿

Eğitim şart işte

Eğitimsizlik kişinin her anına sirayet ediyor işte. Eşe karşı, eş ailesine karşı, kendine karşı ve hatta burada forum üyelerine karşı bile.
Kayınvalideyle görümceyle saç saça dalmaktansa iki kitap okusalar böyle olmaz.

Benim ailemde narsist yok. Bencillik eden var, gamsız olan var. Sadizm, narsizm, mazoşizm vs bunlar ileri tip kişilik bozuklukları. Toplumda bu kadar narsizt vb olsa boyun üstünde baş kalmazdı.

Bu kelimeleri kullanmak çekici geliyor sanırım. Entellektüel biri gibi gösteriyor kişiyi.

Back
X