Kaynanam Tam bir narsist

Bu konudan bı tanıdığım 2 3 ay içinde anlaşmalı olarak tek imzada bitirdi. Kayınvalidesinden bir bardak bile izin alıp mutfağa koyamazlarmis. Kız benim o aileyle bir geleceğim olamaz diye diye ağlayarak ayrıldı.cok severek evlenmişti prensesler gibi de düğünü olmuştu. En son evinde çeyiz ve kıyafet eşyalarını aldığında eşi ayrıldığımız için değil annem üzüldü diye üzüldüm demiş kıza. Birde ertesi güne arayıp sana aldığım trençkot yok geri gönder demiş.

Eğitimsizlik kişinin her anına sirayet ediyor işte. Eşe karşı, eş ailesine karşı, kendine karşı ve hatta burada forum üyelerine karşı bile.
Kayınvalideyle görümceyle saç saça dalmaktansa iki kitap okusalar böyle olmaz.

Benim ailemde narsist yok. Bencillik eden var, gamsız olan var. Sadizm, narsizm, mazoşizm vs bunlar ileri tip kişilik bozuklukları. Toplumda bu kadar narsizt vb olsa boyun üstünde baş kalmazdı.

Bu kelimeleri kullanmak çekici geliyor sanırım. Entellektüel biri gibi gösteriyor kişiyi.
Hep yazıyorum konu denk geldikçe. Almanya'da doğmuş büyümüş bu tarzdaki kızlarımızın tek derdi bu. Koca. 18 yaşını zor bekliyorlar evlenebilmek için. Özlem Türeci kim sorsan bilmezler.

Toplasan %20 belki %25 gibi bir oranda akademik başarısı mesleği olan var. İşinde gücünde eğitimine odaklı, çoluk çocuğunu düzgün yetiştirenlerin oranı çok düşük. Geri kalan böyle, kocam kaynanam eltim kaynım görümcem çemberinde yaşıyor. Çok da bel altı ve küfürlü konuşurlar.

Hep yazıyorum konu denk geldikçe. Almanya'da doğmuş büyümüş bu tarzdaki kızlarımızın tek derdi bu. Koca. 18 yaşını zor bekliyorlar evlenebilmek için. Özlem Türeci kim sorsan bilmezler.

Toplasan %20 belki %25 gibi bir oranda akademik başarısı mesleği olan var. İşinde gücünde eğitimine odaklı, çoluk çocuğunu düzgün yetiştirenlerin oranı çok düşük. Geri kalan böyle, kocam kaynanam eltim kaynım görümcem çemberinde yaşıyor. Çok da bel altı ve küfürlü konuşurlar.

Çok garip bir durum. Aslında Türkiye'deki çoğu kadından daha fazla eğitim imkanına sahip olduklarını düşünüyor insan. Demek ki yanlış bir algı bu.

Çok garip bir durum. Aslında Türkiye'deki çoğu kadından daha fazla eğitim imkanına sahip olduklarını düşünüyor insan. Demek ki yanlış bir algı bu.
Mecburi okul dışında hiç bir yere göndermemişler de ondan. Milyon tane kurs hobi aktivite var. Bir önceki kuşak ev hanımı olduğu, çalışmalarına izin verilmediği için çevre sosyal hayat olmamış. Sabahtan akşama kadar ev temizle yemek yap çocuk bak. Hem kocaları ve aileleri izin vermemiş hem de kendileri istememiş. Kadın hep evde olduğu için algı kapalı, sosyal hayatı sadece kendinin ve eşinin akraba çevresi olmuş. Peş peşe çocuk yapmış hangi biriyle ilgilenip aktivitelere götürecek? Devlet para da istemiyor, kurslar üç kuruş beş kuruş neredeyse. E böyle aileden de malesef böyle gençler çıkıyor. Çocuk arkadaşlarıyla bir aktivitede olması gerekirken akraba gezisinde kısır börek yiyor ve yetişkinlerin konuşmalarına şahit oluyor.

Mesela hafta sonları bir Alman çocuğunu asla sabahtan akşama kadar sokakta göremezsin. Bütün aile üşenmez binerler bisikletlerine ormana dağa giderler. Yeni doğmuş bebeği bile taşıma sistemi var bisikletler için. 17-18 yaşında gençler yaz tatilinde tüm Avrupa'yı geziyor. Günlük part time çalışıp akşam da yemeğe eğlenceye gidiyorlar. Gurbetçi aile seni asarım keserim diyor bunu yapmak isteyen çocuğuna. Kız 18 yaşına gelince hemen başı bağlansın ki erkeklerle hele de yabancı erkeklerle gezip tozamasın. Konu sahibi de bana kızıp öyle değil, böyle hiç değil diye çemkirecektir. O bölgelerde 10 küsür sene yaşayınca okumadan sosyolog olabiliyorsun.

Çocuklar ailede ne görürse onu alıyor. Şanslı veya zekalı olanlar sıyrılıyor aradan, bir de üstüne aile farkedip ilgileniyorsa kesinlikle başarılı oluyor çocuk.

bu dedikleriniz doğru değil
Bu kızcağız küfürlü konuşup kafayı kv ile bozdu diye Almanya da doğmuş büyümüş her kızı aynı kefeye koymanız çok absürd.

Mecburi okul dışında hiç bir yere göndermemişler de ondan. Milyon tane kurs hobi aktivite var. Bir önceki kuşak ev hanımı olduğu, çalışmalarına izin verilmediği için çevre sosyal hayat olmamış. Sabahtan akşama kadar ev temizle yemek yap çocuk bak. Hem kocaları ve aileleri izin vermemiş hem de kendileri istememiş. Kadın hep evde olduğu için algı kapalı, sosyal hayatı sadece kendinin ve eşinin akraba çevresi olmuş. Peş peşe çocuk yapmış hangi biriyle ilgilenip aktivitelere götürecek? Devlet para da istemiyor, kurslar üç kuruş beş kuruş neredeyse. E böyle aileden de malesef böyle gençler çıkıyor. Çocuk arkadaşlarıyla bir aktivitede olması gerekirken akraba gezisinde kısır börek yiyor ve yetişkinlerin konuşmalarına şahit oluyor.

Mesela hafta sonları bir Alman çocuğunu asla sabahtan akşama kadar sokakta göremezsin. Bütün aile üşenmez binerler bisikletlerine ormana dağa giderler. Yeni doğmuş bebeği bile taşıma sistemi var bisikletler için. 17-18 yaşında gençler yaz tatilinde tüm Avrupa'yı geziyor. Günlük part time çalışıp akşam da yemeğe eğlenceye gidiyorlar. Gurbetçi aile seni asarım keserim diyor bunu yapmak isteyen çocuğuna. Kız 18 yaşına gelince hemen başı bağlansın ki erkeklerle hele de yabancı erkeklerle gezip tozamasın. Konu sahibi de bana kızıp öyle değil, böyle hiç değil diye çemkirecektir. O bölgelerde 10 küsür sene yaşayınca okumadan sosyolog olabiliyorsun.

Çocuklar ailede ne görürse onu alıyor. Şanslı veya zekalı olanlar sıyrılıyor aradan, bir de üstüne aile farkedip ilgileniyorsa kesinlikle başarılı oluyor çocuk.
Nekadar atıp tutmuşsunuz yahu 🤣🤣

Kaynana aranıza yattı kocanız da yapma mi dedi?
Aman ne edepli çocuk hep beraber mi uyudunuz düşüncesi bile kısmaya sebep.
Aslında sorun kaynana değil sizin ortayı bulamayan o çok iyi yetişen kocada.
Ayrıca kaynanana narsist tanısını kendin koyamazsin. Küfürler neyse de narsist ağır

Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Eşinizin annesine o.. diyorsaniz esiniz ne oluyor ? Ben de kaynanami sevmem sabaha kadar gomerim onu ama o.. da demem her seyden önce bir anne ya

Kusura bakma Yin yeniyim burada bilmiyordum nasil konu acacayimi benim kaynanam Tam bir dominant yapida bir kadin herkez ona uyacsk onu her dediyi yapilacak o kadar güzel oyuncu ki esimin yaninda yag cekmeler ne biliyim her hafta sonu ordaydik 2 sene dayandim sonra mesafe koydum simdi de bir kücücük seyde karini aradim cevap vermedi Gibi seylerle Problem cikarmaya calisiyor esimle bizi mutlu görünce hele esim sarilsa der neden hep sariliyon eskiden yatakta aramizda uzanirdi
Yok o narsistlikten ziyade kıskançlık

Back
X