Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki taşındıktan sonra ev boş gelir öyle bi dusunceleri olsa kendileri isterler . Söyledikleri zaman kabul edersiniz ama size söylenmezse sizde belli etmeyin eşinize felan söylemeyin bence vazgectiniz sanırım her sayfayı okuyamadım ama

Niyetiniz bukadar ponçikti madem, ilk evlendiğiniz zaman şuanki evlerinde neden beraber oturmadınız?

Ben ne kadar iyi olursam olayim kaynanam ya da gelinim ne kadar iyi olursa olsun ben ayni evde yasamak istemem. Cunku haftada bi gorusup iyi olmak baska ayni evde olmak bambaska. Iyi iliskinizi bozacaksiniz

Gelininin iştahını kabartacak bir ev alma sen de ..2+1 ev neyinize yetmiyor
2+1de fazla 1+1 alayım hatta stüdyo daire gelen gece kalamasın ay bir ben miyim acaba evi kendine kalsın isteyen. Çocuk arkası toplamaktan yoruldum bile. Büyüğü henüz 12 yaşında ben üniversiteye gidişini hayal ediyorum

geline dugun oncesi ikram iltifat, yeni 2 katli buyuk eve gecilecek. zaten beraber oturacaklar sadece gelin hanimin haberi yok.

Söyleyin direk, beraber mi yaşasak falan diye şakayla karışık. Akıllarında varsa zaten dönüş yaparlar, yoksa sessiz kalırlar anlarsınız. Bunda yanlış anlaşılacak ne var anlamadım, zorlamıyorsunuz kimseyi. Bir kayınvalide olsam ve gelinim bizle yaşamak istese kabul etmez ama çok mutlu olurdum sanırım

Şimdi kızımız kendince haklı..eve yerleşmek için kayınvalidenin rahmetli olmasını mı beklesin? Üstelik başka kardeş varsa o da eve yükselir..en iyisi kayınvalide bile daha kendi evinin sefasını sürmeden iki tabure atıp usulca sokulsun

Aynı hayali yaşiyorum.
istedikleri zaman gelebilecekleri kadar yakın, aynı zamanda da biraz uzak olsunlarki benden fazla beklentileri olmasınlar isterim.
Evden tek ayrılıp 3-4 kişi dönmeleri kabus gibi birşey bence.
İstemem torun morun, akşam herkes kendi evine gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…