Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem de siz geldiğinizde çok seviniyorum ama giderken daha çok seviniyorum diyor

Belli bir yaştan sonra insanın başı çoluk çocuk götürmüyor

Katılıyorum.

Konu sahibi kusura bakmayin ama siz kv ve kp cok iyi olduğundan değil (öyle degillerdir diye demiyorum, sebep bu değil) tamamen kendi çıkarlarınız için beraber yasamak istiyorsunuz.
Aksi takdirde zaten dünyanın en iyi insanları da olsalar ayni evde olmayacağını bilirdiniz.

Konuyu okuyunca geleceğimden korktum. Ya gelinim beni çok sevip yanıma taşınmak isterse

İmza: çocuklarının üniversiteye gidip evi boşaltacağı günü sabırsızlıkla bekleyen anne

ahahahah azıcık gıcık olmakta fayda var o zaman, anne sevgisi görmemiş birine denk gelirseniz yapışabilir size

Aynı evde yaşamak bambaşka bir olay. Ama ille de istiyorsanız eşinize söyleyin bence. Kiradan girin konuya, sonra niyetinizi söyleyin.

Bir dönem bende istedim kv gelsin benimle yaşasın, kp öldükten sonra yalnız kaldı memlekette, çok severim iyi de anlaşırız , eşim istemedi, delirdin mi sen koltukta uzanıp karıma sarılamayacak mıyım yani dedi gözlerini belerterek :)))) benim yaşım 45, eşim 47 yani sizler daha çok gençsiniz sakin sakin yaşamak için, düşünmeyin böyle şeyler. Hastalık ustalık mecburiyet olur ayrı konular ama herkesin eli ayağı tutarken kendi düzeninde yaşasın en güzeli bu

Doğru söyle ot mu çekiyorsun ?

Eşinizin kardeşi var mı göremedim gerçi çok fark etmez de, iki tane yetişkin insanın yıllarca çalışıp didinip yaptığı evde ferah ferah yalnız yaşamak isteyebileceklerini neden düşünmüyorsunuz? Yemeklere gelmek ayrı bir şey postu sermek ayrı. Benim annem babam da koca evde yalnız yaşıyorlar ama kardeşlerimden biri eşiyle taşınmak istese ortalığı yıkarım. Ne hakla huzur bulacakları vakit dedike çocuk bakıcısı, temizlikçi, aşçı olacaklar bir de

kadın haftasonu yemek yapar ama hergün yapmaz. evini hafta sonu temizliyordur. bence hiç o toplara girmeyin

Bana bi tik ac gozlu gibi geldiniz. Yada tam kelimesi neyse bulamadim. Cunku kaynanazin iyi olmasindan degil evin iyi olmasindan dolayi onlarla yasamak istiyor gibisiniz. Ev ustune ev olmaz sizde rahat edemezsiniz onlarda edemez. Sizin cocugunuza bakmak ayri cocukla ayni evde yasamak ayri. Bence 1 seneye pisman olacaginiz bir secim yapmayin

Evi beğendiniz diye birlikte yaşamak mı? Bırakın insanları ya belki karı koca yaşlılığının keyfini çıkaracak? Siz söylerseniz emrivaki yapmış olacaksınız. Onlardan böyle bir teklif gelmedikçe ne alaka hayretle okudum daha neler göreceğiz

Büyükler iyi insanlar belli.Çok takdir ettim ve kendime benzettim.İnanın herkes akşam evinde kafasını dinlemek ister hem çevremden hem de kendimden biliyorum.Hiç kolay değil birlikte yaşam.Ve kusura bakmayın ben onlara üzülürüm.Dertsiz başlarına iş alırlar.Siz yarın doğacak çocuğu da onlara yükler keyif yaparsınız.Kadına ah vah şimdiden.Bence yazık onlara hiç huzurunu bozmayın büyüklerin.

Umarım ileride sizin tiyniyetinizde bir gelinim olmaz. Olmamalı. Şimdiden eve göz koymuşsunuz.Şimdiden bu ne mal hırsı şok oldum. Daha 5 aylik evlisiniz. Sizin de eviniz herseyiniz olur zamanla. Şimdiden cok acele ediyorsunuz. Bana gore asıl vahim olan şu ki, kendi helal kazançları ile sahip oldukları evi onlara çok görüyorsunuz. Ne yapacaklar ki diyorsunuz. Siz ne yapacaksınız 2 kişi? Tüm gün dışarıda çalışıyorsunuz akşamdan akşama koca evde napacaksiniz o zaman siz de? Misal bunu bana gelinim hissettirse oğlum tek çocuk bile olsa vefat edene kadar malımdan mülkümden gelinime zırnık koklatmam. Vereceğim varsa bile vermem. Resmen para hırsı gözünüzü şimdiden bürümüş. Buradan bile para hırsınızı çoğu kişi hissetti. Allah herseyin hayırlısını versin. Gelinin de damadın da evladın da..Bir an önce bu düşünceleri kendi selametiniz ve evliliginizin selameti icin kafanızdan silin.

Konuyu okuyunca geleceğimden korktum. Ya gelinim beni çok sevip yanıma taşınmak isterse

İmza: çocuklarının üniversiteye gidip evi boşaltacağı günü sabırsızlıkla bekleyen anne
Gelininin iştahını kabartacak bir ev alma sen de ..2+1 ev neyinize yetmiyor

Ya nekadar da belesci bir gelin :) hayatinda hic guzel ev gormedinmi ev icin kvde ile yasamak istiyosun cocuk yapmayip kari koca calisin para biriktirin belki sizinde guzel bir eviniz olur insanlari rahat birakin belki cocuk bakmak istemiyorlar yani ne alaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…