Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öfffff sonradan yazdıklarımı okumadan gelmişsin buraya zır zır zır insanlar kendileri yanıp tutuşuyor çocuk bakmak için demişim zaten ıyyyy valla aynen canım sensin

Ah benim kayınvalidem de çok iyiydi aynı anlattığınız gibi. Hatta ben derdim yaşlılıklarında bizimle yaşarlar diye ama sonra nooooldu. 4-5 ay birlikte yaşamak zorunda kaldık. Uzaktan davulun sesi hoşmuş Yakından kulağımı patlattı

Sizde olacakta aynen bu Ev için hayatınızı yakmayın

Ayy lütfen bu deneyimi yaşayın
Yaşayın yaşayın
Çok merak ediyorum nasıl olur, nolur

not: Kesinlikle art niyet içermiyorum sadece merak

Ben isterim nerde bu adam
Adam memurdu ama petrol zenginiydi ailesi, cnm öyle yaşamak bence hapis hayatı , 1 yıl boyunca ikna etmeye çalıştılar, düşün benden memuriyetimi bırakmamı istediler , onlara göre kadın evde oturur ve dışarı asla yanlız çıkamaz, bence gerçekten istiyor olamazsın

Öfffff sonradan yazdıklarımı okumadan gelmişsin buraya zır zır zır insanlar kendileri yanıp tutuşuyor çocuk bakmak için demişim zaten ıyyyy valla aynen canım sensin

Ayri evlerdeyken cocuga bakmakla ayni evde bakmak ayni şey degil ama siz bilirsiniz. Bu kadar cocuk bakmaya tutuşup tutuşmadiklarini doğunca anlarsiniz anca ortada cocuk yokken herkes tutuşuyor zaten. Dogdugu zaman da tutuşurlarsa ayni eve davet ederler belki.

Yazmayı unutmuşum ekleyim.Evli çocuğumla asla beraber oturmak istemem.Yeni nesil gelinleri damatları hiç çekemem herkes evinde iyi olsun..aman aman

Biraz açgözlü biraz da görgüsüzsünüz. Kimse salak değil ev için beraber yaşamak istediğinizi onlar da anlayacak. Dahası burada insanlara kıskanma diyorsunuz. Sizi neden kıskansın ki insanlar. Güzel bir evde oturmak için başkasının evine çöreklenmek istemenizi mi kıskanacaklar :)

Benim de oğlum var ileride gelinle aynı evde yaşamak istemem .

Kaç yaşına gelmiş olucam , o yaştan sonra bir de torun bakıp, 2 ailenin ev düzenini sağlayamam.

Sizin de aklınızın onlarda kalması falan değil mesele “ev” , konuyu anlatımınızdan bile o kadar belli ki.

Bir de napacaklar 2 kişi o evi demişsiniz de , size ne ? İsterse at koştururlar :))

Ay tam Mihrimah sultan olurdunuz ama iyi ki bu seçimi yapmışsınız

Bnde bunu anlamıyorum
Aileler çocuk doğuruyor bana baksın ileride diye

Çocuklar ailelere kafayı takıyor torununa baksın diye

Döngü bir zihniyet bu

Pişman olmakta var. Herşey hayalinizdeki gibi olmayabilir. Sıkılgan varlıklarız neticede.
Velev ki pişman olduğunuz, kötü olup ayrı eve çıkmak istiyorum diye nasıl söyleceksiniz?

Eşiniz sen istedin demeyecek mi? Bence cok yüksek ihtimal.

Evi o kadar beğenmişsiniz ki bu kısmı düşünmek istemiyorsunuz.

Siz bu anlattıklarınıza inanıyor musunuz? Biz inanmadık da çünkü

Çok çok iyi anlaşabilirsiniz, düşünceli iyi insanlar da olabilirler. Ki belliki sizde iyi insansınız ama şimdi tek bir ev iki hanım, ikinizde birbirinize evin hanımlığını vereceksiniz nezaketen, yada tam tersi evin hanımı benim düşüncesi girecek içinize, al başına belayı. Sessiz kalın ilerde böyle bi teklif gelirse enine boyuna düşünüp karar verin. Siz dile getirmeyin bence.

Aynen arkadaşlar ben açgözlü, şerefsiz, böyle şeytanın teki bir insanım o yüzden tek oğullarına aldılar bu kadar el üstünde tuttu insanlar beni… Yahu kocaman ev demişim yetişme tarzım bu büyüklerimle büyüdüğüm için yani bize yeter mantığına siz beni ne yaftaladınız neler dediniz ya? Kendileri de torun olsun bakarız ederiz diye sürekli heves içinde konuştukları için bakarlar dedim içimde en ufak art niyet yoktu. Böyle gördüm çünkü yani böyle yetiştim. Duruma içimde en ufak kötü niyetle yaklaşmıyorum kocaman güzel ev eğer onlar da isterse ikimize de yeter çocuk da büyüklerin içinde büyür daha çok sevgi ilgi görür diyordum kendi kendime nedir yani? Üç günlük dünya benim mesleğim falan var hiçkimseye muhtaç değilim istediğim çok seviyorum diye içiçe olmak falandı öyle. Zaten başta diğer arkadaşlar da farklı yönlerden bakmamı sağlayınca birçok şeyi atladığımı farkettim ve evet dedim yani doğru. Ya o kadar üzüldüm ki cidden gözlerim dolu yazıyorum şu yorumu, yordunuz gerçekten.

Çok üzülüyorum Mune hanım lütfen kapatır mısınız konumu.

Valla iyi de olsalat aynı evde sofra ortak yaşam ortak sıkıcı olur çok sevseniz de bir süre sonra pişman olmayın? Ben tavsiye etmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…