- Konu Sahibi turkmengelini
-
öküzmü?
hiç yakıştıramadım...
dediğim gibi.... mesafe koyun
Benim yorumumu tam okumadığınız belli bu demek değil ki çocuğunuzu mikroptan korumayın diye belirttim .Tekrar okursan görebilirsin
buna da tamam...
her şeyi yazmadığım için bu da bir görüştür, saygım var... çocuk konusunda haklısın..bu durumu yenmeye çalışıyorum. ama onları hakir gördüğümden değil....köylüyü beğenmediğimden değil...tekrarlıyorum KÖYLÜ EŞİTTİR PİS DEĞİLDİRRRRRRRRRRRR
bak şuan eltimin kızı bizde...annesi göndermiş. 3snyede bir hapşuruyor grip...
buna da tamam...
her şeyi yazmadığım için bu da bir görüştür, saygım var... çocuk konusunda haklısın..bu durumu yenmeye çalışıyorum. ama onları hakir gördüğümden değil....köylüyü beğenmediğimden değil...tekrarlıyorum KÖYLÜ EŞİTTİR PİS DEĞİLDİRRRRRRRRRRRR
bak şuan eltimin kızı bizde...annesi göndermiş. 3snyede bir hapşuruyor grip...
eveeeet anlamaya başladın durumu..
ben cahil değilim..bu köye o kadar saf niyetle geldim ki... "okumuş burnu büyük " demesinler diye kara lastik giydim hep.. onlarla tarlaya gittim. asla aklımdan geçmedi kınamak, hor görmek ki önmli olan içidir insanın bilirim.
ama beni onlar bu hale getirdi..hala köylü oldukları için değil, huyları, davranışları yüzünden böyle konuşuyorum. yanlış anlamayın lütfen
eveeeet anlamaya başladın durumu..
ben cahil değilim..bu köye o kadar saf niyetle geldim ki... "okumuş burnu büyük " demesinler diye kara lastik giydim hep.. onlarla tarlaya gittim. asla aklımdan geçmedi kınamak, hor görmek ki önmli olan içidir insanın bilirim.
ama beni onlar bu hale getirdi..hala köylü oldukları için değil, huyları, davranışları yüzünden böyle konuşuyorum. yanlış anlamayın lütfen
yani ortada torununu sevmek isteyen, sırf köylü diye beğenilmeyen zavallı babaanne yok... siz böyle görüp beni eleştirdiniz..
oğlumun sağlığının hassaslığı geçti ama ben takıntım bu günlere nasıl geldi diye yazdım ilk kısmı...
o günler körükledi yani.. lohusalık depresyonuydu ama tuz biber oldu..
şimdi aşırı koruduğum falan yok. sadece kaynanamın o hareketleri deli ediyor. kızlar şaka değil ya anlamıyorsunuz. cidden "öbürleri gibi bu da bana aşık olacak, seni unutturacağım" diyor.
bi ilaç ver ona
yazıktır oda bir can bir insan evladı
annesi belki ilgilenmiyor onunla
arkadaşım ne bekliyordun nişanlıyken köyde yaşadıklarını biliyordun
eşinle konuştun mu hiç ne diyor merak ettim
tamamda sen onu seviyesine inme.
arkadaşım ne bekliyordun nişanlıyken köyde yaşadıklarını biliyordun
eşinle konuştun mu hiç ne diyor merak ettim
tabii ki ilgilenirim.. bu çocuk konusu gelgittir biraz. onlara asla yansıtmam. annelerine kızarım hasta hasta gönderdi diye.. az önce nane limon yaptım azcık..bebeğe neden yaklaşmaması gerektiğini anlattım. 8 yaşında zaten.. ama bak oğlumun bu hafta 6 ay aşısı var.. 4 ay aşısında gripli diye aşı ateş yaptı, günlerce gece fakülteye taşındık.. sence hala haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?