- Konu Sahibi turkmengelini
-
sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..
gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.
evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...
defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.
şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu
Herseyi anlarim, kayinvalidesini sevmemesini, eltisini sevmemesini vs., hatta nefret etmesini bile anlarim ama kücücük cocuklardan nefret ettigi söylerse anlamam, anlayamam.
O cocuklarin yüzüne bakmak bile yeterr ne kadar masum olduklarini görmek icin.
Ve yine söylüyorum bir insanin nefreti 7-8 yasindaki cocuklardan bile nefret edecek kadar büyükse zaten objektif bakamaz.
Her hareketleri batar, ne deseler yanlis gelir.
pardon ama ben sizin bu tavırlarınız hiç anlamıyorum sizi takip ediyorum sürkli hırçın kavgacı ağır tahrik içeren yorumlar yapıyorsunuz Gerçekten bir kadına yakışmıyor
arkadasım uygun bir dille anlatsan fikirlerini uygulama dışı olmassın sürekli hadi allah iyilikler versin size
allah alla sevmek zorunda mı başkasının çocuğunu.nerden alıp nerelere getiryorsunuz konuyu...
Ne kadar gerginsin weiss ben hmm gayet rahat hiç gerilmeden saldırmadan yazmıştım.
İnsanız sohbet ediyoruz,hepsi bu.
Tartışmıyorum ben sizinle cevap da verebilirsiniz meşgul değilseniz,ne bileyim neden bu kadar büyütüp memleket meselesi yaptınız.
Ben kendimden örnek verdim ,normal bir ruh halindeyken bile bir an kızabiliyorum dedim.
Konu sahibi normal de değil ruh olarak tedavi olmalı haklısınız ama o tedavi olunca ne o koca değişecek ne kayınvalide ne çocuklarını konu sahibinin başına atıp giden eltiler,görümceler..
Fiziksel olarak zarar verdiğini falan düşünüyorsunuz galiba ama anne olan hiçbir kadın bu kadar kindar olamaz inanmıyorum ben.
Nefret ediyorum dedi ya onu bile önemsemedim diğer konularını vs okumuştum öğretmen bir kere,bu kadar nefret dolu birisi öğretmenlik yapamaz.
Hergün bir çocuğu boğup bırakması lazım o halde.
Sadece bitmiş konu sahibi tükenmiş öyle ki 7 yaşındaki çocuktan bile nefret eder olmuş..
Bakınız konuştuk,gerilmeyin,ben gergin değilim veya kavga ediyor değilim.
Konuşuyoruz hepsi bu..
sanırım konum kapanacak..çok üzüldüm..
gerçekten mantıklı, sağduyulu paylaşımlar olur diye umuyorum.
evet bazen çocuklarını bile görmek istemiyorum çünkü resmen başlarından atmak için sabahtan akşama kadar benim evime gönderiyorlar... odada yalnız bırakamıyorum bebeğimle, geldiğimde emziğini kendi ağızlarına lmış ya da çekmeceleri karıştırırken ya da oğlumu kucağına alırken(4 yaşındaki) ya da oğlum beşikteyken üzerine tırmanırken yakalıyorum...
defalarca "çocuklar sizle gelsin, odada tek koyamıyorum işlerim kalıyor" dedim. anlamadılar.
şimdi bu nefret mi oldu çocuklardan..,,,tamam önce öyle ifade ettim ama doğrusu bu
svdsvd,
eşimle konuştum.konuşmaya çalıştım ama daha ilk cümlede "nedir annemle alıp veremediğin" dedi kızdı bağırdı... çocuklara hiç toz kondurmuyor. "gelsinler ne olacak" diyor...
ben en başından çok iyi anlıyorum sizi.milletin canı sıkıldı ordan alıp oraya uzattılar konuyu.alakasız şeylere değindiler.allah yardımcınız olsun diyorum.çok ama çok iyi anlıyorum durumunuzu.bence kovun onları evden.eltinlere de söyle çocukların bu hareketleri yapıyorlar evimde de.bakalım ne diyecek.rahatsz olduğunu söyle.ben olsam asla bir başkasının evine gönderemem evladımı.başkası ilgilenmek zorunda mı diye düşünürüm ve gözüm arkada kalır zaten.olmaz öyle şey.çok saygısız insanlar belli ki.sizde de benim gib eline vur ekmeğini al havası var eşinizin ailesine karşı.ben öyle anladım.yaptıklarına katlanıyorsunuz çünkü.ne diyeyim...bende kendime çıkar yol bulamadım ki şunu bunu yap diyeyim.allah sabır ihsan eylesin...
ben en başından çok iyi anlıyorum sizi.milletin canı sıkıldı ordan alıp oraya uzattılar konuyu.alakasız şeylere değindiler.allah yardımcınız olsun diyorum.çok ama çok iyi anlıyorum durumunuzu.bence kovun onları evden.eltinlere de söyle çocukların bu hareketleri yapıyorlar evimde de.bakalım ne diyecek.rahatsz olduğunu söyle.ben olsam asla bir başkasının evine gönderemem evladımı.başkası ilgilenmek zorunda mı diye düşünürüm ve gözüm arkada kalır zaten.olmaz öyle şey.çok saygısız insanlar belli ki.sizde de benim gib eline vur ekmeğini al havası var eşinizin ailesine karşı.ben öyle anladım.yaptıklarına katlanıyorsunuz çünkü.ne diyeyim...bende kendime çıkar yol bulamadım ki şunu bunu yap diyeyim.allah sabır ihsan eylesin...
svdsvd,
eşimle konuştum.konuşmaya çalıştım ama daha ilk cümlede "nedir annemle alıp veremediğin" dedi kızdı bağırdı... çocuklara hiç toz kondurmuyor. "gelsinler ne olacak" diyor...
yaşadığın şeylerden dolayı sürekli annesi şikayet ediyor olabilir misin onlar böyle şöyle diye
belki dediklerinin doğru olduğuna inanmıyordur
eşin yanındayken kayınvaliden nasıl davranıyor peki aynı mı farklı mı
kocan öyle deyince sen ne diyorsun?
konuyu kapatıyor musunuz?
kavga mı ediyorsunuz?
Herhangi bir gerginligim yok arkadasim, hakaretmi ettim, kötü bir söz mü söyledim?
Sadece forum kurallarini hatirlattim.
Geriye dönüp bakarsaniz benim yorumumun en az 10 kez alintilandigini görürsünüz ama ben fikrimi beyan ettikten sonra baska kimseye fikrimin aciklamasini yapmak zorunda degilim ki.
Ayrica konusuruz demissiniz ama burada yasak o dediginiz.
Geyik muhabbete sohbet edilebiliyor.
Siz anlayisla karsilarsiniz ama bir insanin benim 7 yasinda ki cocugumda sirf bittim diye nefret etmesini düsünemiyorum ben.
Burada konu sahibi hatalidir, normal degildir ve bu fikrimi yazarim.
Ayrica kavga falan da etmiyorum / etmediginizi umuyorum.
Sadece kurallari hatirlatiyorum.
Mesela bak yukarda biride hemen görev edinmis ve sevmek zorunda mi? demis.
Yani bir cocuktan nefret eden insani normal karsilamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?