- Konu Sahibi turkmengelini
-
Hakaret ettiniz demedim ki gerginsiniz dedim ?
Hala da aynı kanaatteyim,aynı fikirlerde olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Hayır sohbet etmek yasak değil yanlış anlamışsınız kuralları ben burada size "ayy weiss bugün taze fasülye yaptım yanına ne yapsam ki? "
diye sorsam bu yasak olurdu,konunun içeriğindeyim saygılıyım dilediğim gibi konuşurum bu şartlarda.h
Hep bu kadar kuralcımısınız iki lafınızdan biri site kuralları site görevlisi yasak yasak yasak.
Elif hanım geldi gitti yanlış birşey görseydi uyarısını yapardı belki kişilerede yapmıştır.
Hala inatla geyik yaptığımız düşünüyorsanız şikayet butonu mevcut.
Başöğretmen havası biraz negatif elektirik yayıyor etrafa,şahsen bende bu duyguyu uyandırdı.
Yukardakinin fikri de odur o da nefret ediyordur çocuklardan ne yapacağız siteden mi atacağız.
Hepimiz aynı şeyi düşünemeyiz ki ?
oooooooo bu apayrı bir konu.. eşimin yanında küçük emrah... gelir kapının yanına büzülür, çocuklar oğluma yaklaşacak olsa "gelin şimdi yengeniz kızar ben bile korkumdan varamıyorum" der..
onlar gidince de eşim bana azara başlar...
ben onları hiç kötülemedim eşime.. hassasiyetimi anlattım.. alıntı yaptığın sözü de ilk defa dün gece söyledim, ağzımın payını aldım
sinirimden ağlıyorum... nasıl beni anlamazsın diye... o da "senin annen sevse ben böyle mi yaparım" diyor. kaynanam öyle güzel oynuyor ki zavallı babaanneyi... imkanı yok inanmaz..kamera koyacağım eve..
Aslında ufak da değilsiniz.
yalnız türkmengelini eğri oturalım doğru konuşalım.
kayınvalidenden çocuklardan ne bileyim diğer başka şeylerden hoşlanmıyorsun ama..
Eşin hiç yok piyasada,onu hep kayırıyormuşsun gibi geliyor bana.
Ve bence kilit noktada bu!
Sen onu kayırıyorsun o da seni harcıyor.
burda bazen arkaaşlar olsun bakıverin yada yapıverin diyorlar ama başlarına gelse ne yaparlar acaba ....çok haklısınayrıca kimse kıskanç dedikoducu eltisinin çocuğuna bütün gün bakııcılık yapmak istemez, kendi başınıza gelse "olsun onlar çocuk bağrıma basarım" mı diyecektiniz sanki?
bir arkadaşın da dediği gibi kadınız hepimiz, bırakın bunları
ben 25 eşim 30 canım
kayınvalidenden çocuklardan ne bileyim diğer başka şeylerden hoşlanmıyorsun ama..
türkmengelini kayınvaliden olayı çözmüş
kocanı oynatıyor
sen anlayamamışsın ama
çocuk gibi ağlıyorsun
asla kocaya kayınvalıdeyı şikayet etme
kocanın yanında ver çocuğu kucağına al baş köşeye oturt çayını kahvesını ver anne rahatmısın anne bırşeye ihtiyacın var mı?o kapı dibine mi oturdu aaaaa anne nıye oraya oturdun olur mu öyle gel şöyle otur rahat et de kaldır koltuğa oturt kocanın gözüne sok
bilhassa kocanın yanında çok ilgilen kocanın annemı sevmıyorsun fıkrını kırman lazım
kocan yokken nasıl istiyorsan öyle takıl
bunu denedın mı bılmıyorum ama ben olsam denerdim
Türkmengelini kayınvaliden oğullarını ve torunlarını kimseyle paylaşmak istemiyor. Anladığım kadarıyla oğullarım mutlu olsun ortalığı karıştırmayayım diyebilecek fedakarlığa da sahip görünmüyor. Eşinlede çözemiyorsun sorunları yapabileceğin tek şey bebeğinle köyden uzaklaşmak annenlerin evine gidip uzun süre orada kalabilirsin. Çocuklar konusunda da hak veriyorum sana bebeğinlemi ilgileneceksin gelen çocuklarlamı ayrıca mecburda değilsin. Bunu çocukları sevip sevmemekle de alakası yok nefret ediyorum derken sinirle söylemişsin anladığım kadarıyla. Seninki nefret değil sadece katlanamamak bende senin yerinde olsam tahammül edemezdim.
ha yaşa sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum
Daha çok gençsiniz ama sanki ömrün tükenmiş ruh halin iyi değil
İnan sana çok üzülüyorum
Ben de 28 yaşımdayım eşim 33 yaşında inan bende senin gibiydim ama ben eşimle bir ayrılık süreci geçirdim
Bu ayrılık aslında bize çok iyi geldi
kayırmak değil..o olayları göremiyor.çünkü onun yanında oynuyor kaynanam...kendimi ikisinin yerine de koymaya çalışıyorum.. kaynanam gibi düşünmem mümkün değil. ama eşim annesini hep ezik, hor görülen köylü kadıncağız olarak görüyor.. kaynanam sürekli ben olsam olmasam beni kötülüyor... ben aksini söyleyince de küçük bir hareketimi alıp abartıyor haksız ben oluyorum
kayırmak değil..o olayları göremiyor.çünkü onun yanında oynuyor kaynanam...kendimi ikisinin yerine de koymaya çalışıyorum.. kaynanam gibi düşünmem mümkün değil. ama eşim annesini hep ezik, hor görülen köylü kadıncağız olarak görüyor.. kaynanam sürekli ben olsam olmasam beni kötülüyor... ben aksini söyleyince de küçük bir hareketimi alıp abartıyor haksız ben oluyorum
kız köyde tek komşum yok ki.. gieceğim bir yer falan... evde olduğum belli yani. bir kere denedim, gidip kaynanama "yengem bizi eve almadı" demişler
bu arada kpss çalışıyorum. sınava 1 ay var.. kendi bebeğimle baş edemiyorumbir de bkusura bakmayın eltilerin çocukları...
bu arada kpss çalışıyorum. sınava 1 ay var.. kendi bebeğimle baş edemiyorumbir de bkusura bakmayın eltilerin çocukları...
canım dediğim gibi işe onları kapıdan çevirmekle başla kapıyı aç açmamazlık etme ama gönder bebek uyudu bende banyoya giricem yada ders çalışcam de bir iki defa yap belki sonra vazgeçerler en azından dene ......bu arada kpss çalışıyorum. sınava 1 ay var.. kendi bebeğimle baş edemiyorumbir de bkusura bakmayın eltilerin çocukları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?