- 24 Ağustos 2022
- 4.659
- 18.552
- 138
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
Ne dememizi bekliyorsunuz ya? Herkesin canı burnunda ülke kaynıyo senin kaynının sana nasıl yanladığını mı anlatıcaz sana? Senin aklın yok mu? İdrak edemiyor musun durumu? Bu nasıl bir akıl tutulması yaNe kadar saçmalıyorsunuz önyargısiz cevap yazılmıyor mu
Herkesle aranızda mesafe olmalı ki insanlar size karşı haddini aşmasın.Sonra gelir burada gösterdiğiniz ‘YAKINLIĞIN ‘ nelere mal olduğunu nasıl bir duruma düştüğünüzü anlatırsınızKeske konu keşke fake olsaydı eşimle severek evlendim kendimden eminim eşimi seviyorum bağırıp çağırmamamin nedeni zaten bu derece yakın olmamiz başka biri olsa rahatlıkla söylerim eşime
Ne rahatlığı kaç gündür çıldırmak üzereyimBu ikisi kanka olmalı. Dünyayı fethederler. Birinin takıntısı birinin dünya kadar genişliği ve rahatlığı ile
Anlamıyorsunuz yaşayınca öyle kolay olmuyor ortalığı ayağa kaldırmakAblacım. Yapmak gereken şey o an ortalığı ayağa kaldırmaktı.
Ne dememizi bekliyorsunuz ya? Herkesin canı burnunda ülke kaynıyo senin kaynının sana nasıl yanladığını mı anlatıcaz sana? Senin aklın yok mu? İdrak edemiyor musun durumu? Bu nasıl bir akıl tutulması ya
Vallahi çıldırıcam ya bide tacize uğrasa kadın nasıl dicek siz çok önyargılısınız diyo. Ben o kaynının başında karpuz yararım ya ne demek o cümleler. Bide mesajda bu dediklerin kırıcı oldu demiş. Lafa bak kırıcı oldu. Hahzjajz sanırsın tavuğuna kışt demiş sadece. Kocana üzüldüm vallahi. Etrafında iğrenç iki insan var.Ona yazdigi mesajin sakinligi beni benden aldi
Ben de deprem bölgesine yakin bir yerdeyim içim yanıyor ama bu konuda da Hemen bı şeyler yapmam lazım eşime soyliyim tamam ama nasıl bir dille kimsenin ölmesın yani kim olursa olsun ne olursa olsunNe dememizi bekliyorsunuz ya? Herkesin canı burnunda ülke kaynıyo senin kaynının sana nasıl yanladığını mı anlatıcaz sana? Senin aklın yok mu? İdrak edemiyor musun durumu? Bu nasıl bir akıl tutulması ya
Kesinlikle detaycisin evetBir de ben detaycı biriyim önceki konulardan anlarsınız farklı bir durumu fark ederim
Kimseye kötü söz söyleyemiyorum benim fıtratım da yok bu rahat olduğumdan değilVallahi çıldırıcam ya bide tacize uğrasa kadın nasıl dicek siz çok önyargılısınız diyo. Ben o kaynının başında karpuz yararım ya ne demek o cümleler. Bide mesajda bu dediklerin kırıcı oldu demiş. Lafa bak kırıcı oldu. Hahzjajz sanırsın tavuğuna kışt demiş sadece. Kocana üzüldüm vallahi. Etrafında iğrenç iki insan va
Esinizin size inanmama gibi bi durumu mu varKeske konu keşke fake olsaydı eşimle severek evlendim kendimden eminim eşimi seviyorum bağırıp çağırmamamin nedeni zaten bu derece yakın olmamiz başka biri olsa rahatlıkla söylerim eşime
Ben de deprem bölgesine yakin bir yerdeyim içim yanıyor ama bu konuda da Hemen bı şeyler yapmam lazım eşime soyliyim tamam ama nasıl bir dille kimsenin ölmesın yani kim olursa olsun ne olursa olsun
İnanır ama çok sinirli biri ya öldürürse sonra elalem ne der beni tanımadan nasıl yorumlar yazılıyorEsinizin size inanmama gibi bi durumu mu var
namusuna göz dikiliyo sen daha nahif olma derdindesin.Kimseye kötü söz söyleyemiyorum benim fıtratım da yok bu rahat olduğumdan değil
O zaman esinize üstu kapali söyleyin.İnanır ama çok sinirli biri ya öldürürse sonra elalem ne der beni tanımadan nasıl yorumlar yazılıyor
Kaynim bana kaydi kesiti miydiGerçek kesit geldi aklımatövbe tövbee ne günlere kaldık Yarabbim
Hee heeKaynim bana kaydi kesiti miydi
Siz yazmadan önce yukarida yazmisdim,diger konu başligi kaynim bana kaydi olabilir diyeHee heeo kadın bile daha dirayetliydi kovduydu evden kaynısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?