Kaynım ne yapmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha diyelim gercek konu. Biri size böyle konussa nasil sac bas dalmiyorsunuz hayret
Gönlü var herhalde bir de saçmalığa bakar mısınız? Adam cinsellik teklif etmiş "Kaynım ne yapmaya çalışıyor" diye başlık atmış. Şimdi söylerdim ne yapmaya çalıştığını da ban yerim.

Küçük dilimi yuttum.

Söylemiyim diye üzülmüş gibi yapmış Korkuyorum ama esime söylemem lazım kesinlikle

Öf neyse vakit kaybısınız.

Kaynım ne yapmaya çalışıyor?
Cevap Sana yürüyor
Sen de gayet farkındasın
Sana ne yapacağını buradakiler mi söyleyecek gerçekten
İyice bir düşün bakalım

Ya arkadaş, bir konuda apaçık ensest var,milleti ayağa kaldırmıyorsunuz ne yapayım diyorsunuz. Diğer konuda delinin teki,güvenlik bana baktı diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Dengesizlik diz boyu
Bu ikisi kanka olmalı. Dünyayı fethederler. Birinin takıntısı birinin dünya kadar genişliği ve rahatlığı ile

Niye bagiri Niye bagirip da onu herkeze rezil etmedin, ya konu fake veya da sende ona karsi boş degilsin.

Bidaki konusu kaynim bana kaydi olabilir

Aslında içinde böyle bir şey olmadigini kullandığı şey yüzünden böyle olduğunu kendime inandırmak istiyorum galiba

Aslında içinde böyle bir şey olmadigini kullandığı şey yüzünden böyle olduğunu kendime inandırmak istiyorum galiba
İnandır bacım. Kendini onun yatağında bulduğunda da aa kardeş kardeş uyuduk heralde diye ona inandırırsın. Tövbe tövbee siz adamı günaha sokarsınız ya…

Niye bagiri
Niye bagirip da onu herkeze rezil etmedin, ya konu fake veya da sende ona karsi boş degilsin.
Keske konu keşke fake olsaydı eşimle severek evlendim kendimden eminim eşimi seviyorum bağırıp çağırmamamin nedeni zaten bu derece yakın olmamiz başka biri olsa rahatlıkla söylerim eşime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…