- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
evet eltim kaynanama diyomus onların durumu iyi ben hep daha geri kalcam tarzında sanki yarıştayız gibi rabbim herkesin gönlüne göre versinEltinin kaynanana baskı yaptığını kaynana kendi mi söyledi? Elti sizle konuşmadığına göre üç söylüyo boşboğazlik ediyo
kocamın kaynıma yaptığı yardm kadaar yaparım.tabi kardeşim kabul ederse çok onurludur para almaz bndenkendi kardeşin olsa neyaprdın.
Sürekli yapılacak bir yardımdan bahsediyorsanız düşündürücü ancak nadir yardımlarsa yardım ederdim. Başimizin gözümüzün sadakası olsun filan derdim ancak sizin paranızla değil, eşiniz kendi kazancından vermeli. İşin aile boyutu var, eşinizin kardeşi nihayetinde. Kalbinizi karartmayın, sizin geliriniz de bereketlenir inancımıza göre. Para yardımı bile olmasına gerek yok bence, market alişverişi, ihtiyaçları olan bir şey, önemli bir eksiklerini karşilardım. Ben boşandım, eski eşimden nafaka aliyorum, biriktiriyorum ama bakıyorum gelinlerin ya da kardeşlerimin bir şeye ihtiyacı var, alip evlerine götürüyorum. Tahsil gördüm ancak sağlık sorunlarım yüzünden çalişamıyorum, ben de kendimce böyle destek oluyorum.kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
neden küstüğünü anlatmak için sırf kaloriferli ev aldık diye çocugu olduğu halde kaynanamı soba yakmayacağım diye tehdit edior çok detaya girmek istemeden yüzeysel öle yazdım.Biz ev almadan önce çok seviyordu odun sobasını şidi yakmak istemiyormuş çocuk kaç defa hasta oldu ki odununu da kaynanam alıor.Evin eski yapi olduğunu sizinkinin sifir olduğunu neden belirtme geregi duydunuzkayniniz iyi biriyse cocugu vs varsa yardim edin bence gerekli durumlarda
eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
neden küstüğünü anlatmak için sırf kaloriferli ev aldık diye çocugu olduğu halde kaynanamı soba yakmayacağım diye tehdit edior çok detaya girmek istemeden yüzeysel öle yazdım.Biz ev almadan önce çok seviyordu odun sobasını şidi yakmak istemiyormuş çocuk kaç defa hasta oldu ki odununu da kaynanam alıor.
bizim durum kötüydü kardesi para yollardı hiç unutmam hakkını.bende abimin durumu kötüyken yollamıstımkocamın kaynıma yaptığı yardm kadaar yaparım.tabi kardeşim kabul ederse çok onurludur para almaz bnden
bizim durum kötüydü kardesi para yollardı hiç unutmam hakkını.bende abimin durumu kötüyken yollamıstım
sizi zorlamayksa 200-300 en azından yegene verir gibi arada verebilir.
yoksa tabiki katılıyorum calısısın eltinde
bizim durum kötüydü kardesi para yollardı hiç unutmam hakkını.bende abimin durumu kötüyken yollamıstım
sizi zorlamayksa 200-300 en azından yegene verir gibi arada verebilir.
yoksa tabiki katılıyorum calısısın eltinde
ben yeni dogurmustum esim issiz kalmıstıAma neden? Niye verirdiniz? Sizde sikisik oldugunuzda keyfiniz bozulmasin diye mi calismadiniz? Yoksa gecerli bi sebebi var miydi? Kadin calismaz olmaz gururu incinir diye mi calismadiniz sizde yoksa ne bilim ufak cocuk mu vardi o dönem is arayip da bulamadiniz mi? Anlamak icin soruyorum
ben yeni dogurmustum esim issiz kalmıstı
bir de çok büyük bir ihtimalle sağda solda diyecekki "kaynım bize bakıyor" yani eltinin adı bir kere bile geçmeyecek.Hah bakin durum cok farkli. Esiniz issiz muhtemelen bu sirada yeni bir is arayisinda sizde minicik bebege bakmak zorundasiniz. Bu durumda eminim imkani olan bir cok kisi (kayin yenge elti kardes anne baba) yardim ederdi. Konu sahibinin yengesi diyor ki ben calismam bizde kadin kismi calismaz calismayi gururuna yediremez ama eltim bana para verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?