- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
cok haksız vermek zorunda degil zatn verirsede bunu hep bekleyecekler .Hah bakin durum cok farkli. Esiniz issiz muhtemelen bu sirada yeni bir is arayisinda sizde minicik bebege bakmak zorundasiniz. Bu durumda eminim imkani olan bir cok kisi (kayin yenge elti kardes anne baba) yardim ederdi. Konu sahibinin yengesi diyor ki ben calismam bizde kadin kismi calismaz calismayi gururuna yediremez ama eltim bana para verecek.
Cocuga üzüldüm şımarık bir eltiniz varmisneden küstüğünü anlatmak için sırf kaloriferli ev aldık diye çocugu olduğu halde kaynanamı soba yakmayacağım diye tehdit edior çok detaya girmek istemeden yüzeysel öle yazdım.Biz ev almadan önce çok seviyordu odun sobasını şidi yakmak istemiyormuş çocuk kaç defa hasta oldu ki odununu da kaynanam alıor.
buneki çocugun kafasını duvarlara vurduğunu duydum kaynanamın telaşıda ondan torunu eziyet görmesin diye eline geçeni verirC
Cocuga üzüldüm şımarık bir eltiniz varmis
yoo ben öyle demezdim:)) şöyle derdim:)) ablan kendine iş bulsun sen de arada sırada market alışverişi yaparsın misafirliğe giderken:)) şaşırtmış olmalıyım:))Konuyu, biz 8 bin tl alıyoruz ama ablamın evine 1500 giriyor ne yapmam lazım diye açsaydınız, bu kadınların hepsi günahtır insan öz ablasından esirger mi tabiiki yardım etmelisin diye açacaktı :) bana sorarsan irili ufaklı yardım edebilirsiniz sevaptır.
Konuyu, biz 8 bin tl alıyoruz ama ablamın evine 1500 giriyor ne yapmam lazım diye açsaydınız, bu kadınların hepsi günahtır insan öz ablasından esirger mi tabiiki yardım etmelisin diye açacaktı :) bana sorarsan irili ufaklı yardım edebilirsiniz sevaptır.
yoo ben öyle demezdim:)) şöyle derdim:)) ablan kendine iş bulsun sen de arada sırada market alışverişi yaparsın misafirliğe giderken:)) şaşırtmış olmalıyım:))
çoğu kadının neler diyeceğini kestiriyorsunuz veya yaftalıyorsunuz demek:)) konu erkek ailesi düşmanlığı değil konu beleşçi elti problemi. siz de erkek annesi misiniz:))?Yok yok çoğu öyle derdi hatta konu sahibini taşa tutardı insan ablasından esirger mi diye :) burası erkek ailelerine düşman kadınlarla dolu, ölseler dönüp bakmayacak cinsten . Her gün bin tane konu okuyorum ve hayret ediyorum :))
çoğu kadının neler diyeceğini kestiriyorsunuz veya yaftalıyorsunuz demek:)) konu erkek ailesi düşmanlığı değil konu beleşçi elti problemi. siz de erkek annesi misiniz:))?
iki durumun da koşulları eminim farklıdır ve benim kk da gördüğüm hiçbir zaman ezici bir çoğunluğun oluşmadığıdır herkes konuların kendilerine has nedenlerine göre yine kendilerince yorumlarını yaparlar.Yok benim daha çocuğum yok ama erkek çocuğum olursa Allah ım buradaki gibi acımasız kadınlardan esirgesin onu :)) ben sizi düşünerek yazmadım ayrıca ama genel anlamda konuları okursanız erkek ailelerine beslenen düşmanlığı, yapılan yorumlardaki iki yüzlülüğü görürsünüz. Mesela bir kız babasına 15 bin tl vermek istiyordu, herkes ver babandır yazık değil mi dedi, diğer tarafta kadının biri kayınvalidesine 500 tl veriyordu üstelik kadın çocuğuna bakıyormuş herkes topa tutmuştu insan torununa paralı mı bakar diye. Bakın iki yüzlülüğü görüyor musunuz? Bence çok üzücü.
iki durumun da koşulları eminim farklıdır ve benim kk da gördüğüm hiçbir zaman ezici bir çoğunluğun oluşmadığıdır herkes konuların kendilerine has nedenlerine göre yine kendilerince yorumlarını yaparlar.
bence siz çok yüzeysel ve sinirlisiniz gerek yok bu kadar fevri düşünmenize
allah her iki cinsi de laftan ve halden anlamayan ve tabi bir de beleşçi insanlardan esirgesin diyeyim:))
eltin birde senle konuşmuyor birde yardım mı bekliyorlar bu insanları bizim acıma duygumuz bu hale getirdi . maddi sıkıntıları varsa bir zahmet k.çını kaldırsın çalışsın kendi rıskını yedirme kimseyeeltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo
Aslaaaaa etmem!kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
İste Rabbimin imtahanı. Herkes anne olamıyor malesef ki sizde cocuk icin gerekli durumlarda yardim edin bencebuneki çocugun kafasını duvarlara vurduğunu duydum kaynanamın telaşıda ondan torunu eziyet görmesin diye eline geçeni verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?