aynen oyle dik durun kendinizi ve ilerde dogacak olan evladinizi dusunun vijdaninizda rahat olsun eminim anneniz suan yasio olsa bunu isterdi...Işte bu yüzden dik durup kendimi yıpratmadan hakkımı almam lazım
Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
Ben meblağ daha düşük sanıyordum o yüzden vermek istedim. sonradan öğrendim ki baya yüksek olunca kendi payı ile de bir şeyler yapabilir diye düşündüm .bu tazminat sizin annesiz geçirdiğiniz yıllara bir teselli olsun en azından diye verilmiş bir şey neden feragat etmek istediniz onu da anlamadım. vicdanınızı rahatsız eden ne?
Ben meblağ daha düşük sanıyordum o yüzden vermek istedim. sonradan öğrendim ki baya yüksek olunca kendi payı ile de bir şeyler yapabilir diye düşündüm .
valla karsının ve yeni çocuğunun rahatlığı için para için hakkın olan hemde seni reddediyorsa güle güle derdim.. hiç canınızı sıkmayın siz haksız bir şey istemiyorsunuz kiBen haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
Allah yardimcin olsun canim. Vicdanin rahat olsun annecigine sorulma sansi olsaydi eminim parayi son kurusuna kadar almanizi isterdi. Babaniz duygu somurusu yapabilir. Agir sozler hakaret bile edebilir ama asla ustunuze alinmayin. O kendinden utansin annenize hic mi saygisi yok bu adamin gelecek parayi yeni karisina ve cocuguna kullanmaya kalkiyo. Almazsan hakkini annenin kemikleri sizlar ben sana soylemis olayim.Bana dua edin arkadaşlar güven kendini çok yıpratmadan bu sorunun üstesinden geleyim.
Ben karışma dedim ona sonra haksızlık ettiğimi düşündüm sonradan gelen hanım karışıyorda benim eşim niye karışmasın dedim benim eşim annenin damadı oğlu sayılır .babamın karısı annenin neyi oluyo o yüzden hakkımı almaya kadar verdimAllah yardimcin olsun canim. Vicdanin rahat olsun annecigine sorulma sansi olsaydi eminim parayi son kurusuna kadar almanizi isterdi. Babaniz duygu somurusu yapabilir. Agir sozler hakaret bile edebilir ama asla ustunuze alinmayin. O kendinden utansin annenize hic mi saygisi yok bu adamin gelecek parayi yeni karisina ve cocuguna kullanmaya kalkiyo. Almazsan hakkini annenin kemikleri sizlar ben sana soylemis olayim.
Ayrica esiniz karistirmamaniz yanlis bence ona para gelecek olsa ve sizi karistirmasa butun kk hatunlari adama yapmadigini birakmazdi :) esinizle istisare edin ve paranizi som kurusuna kadar alin. Ve annenizi mutlu edecegini dusundugunuz seyler yapin o parayla
Ben karışma dedim ona sonra haksızlık ettiğimi düşündüm sonradan gelen hanım karışıyorda benim eşim niye karışmasın dedim benim eşim annenin damadı oğlu sayılır .babamın karısı annenin neyi oluyo o yüzden hakkımı almaya kadar verdim
Annen vefat etmiş sen annesiz kalmışsın. Baban annen vefat edince evlenmiş çocuk yapmış birde üstelik gelecek parayla o çocuk için plan yapıyor pes doğrusu. Kesinlikle siz de kardeşleriniz de hakkınızı alın.Kendi hayellerini anlatıyo biz de çok madfi sıkıntı taşıyoruz. Tüp bebek için arabamızı bile sattık. Alıcam hiç vijdan yapmamaya çalışacağım. İnşallah üstesinden gelirim .
aynen öyle!!!Ben de öyle düşündüm herkes kendi evladını düşünüyo. İlerde benimde evladım olacak Allah izin verirse ben neden almayayım dedim.
gelirsin arkadaşımKendi hayellerini anlatıyo biz de çok madfi sıkıntı taşıyoruz. Tüp bebek için arabamızı bile sattık. Alıcam hiç vijdan yapmamaya çalışacağım. İnşallah üstesinden gelirim .
bu mevzudan reddedecekse bırak reddetsinBen haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?