kesinlikle doğru olanı yapıyorsunArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Para için reddederse etsin zaten, hiç vicdan yapma. O senin ve kardeşlerinin annesizliğiniz tazminatı, annesizlik her ne kadar parayla ölçülemese de. Babanın karısına ve çocuğuna o paradan tek kuruş düşmez. Baban ve karısı nasıl merhametsiz insanlarmış da bu paraya haklarıymış gibi göz koyabiliyorlar. Hem de üçkağıt yaparak. Allah bildiği gibi yapsın. Aman kaptırma hakkını. Çocuklarının hakkını başka kadın ve çocuğun yediğini bilse anneciğinin kemikleri sızlar. Kardeşlerini de bu konuda tembihle, haklarını mutlaka alsınlar.Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
baban diyodur eşine şunu yaparız bunu yaparız diye.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Bunca zaman hakkınızı istememekle hata etmişsiniz zaten.Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
haklısın tabikiiArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Annesiz geçen günlerinin manevi olmasa bile maddi desteği bu para bence almalısın. Eşine karışma demek de bence biraz haksızlık sonuçta artık ailesiniz. Kararı yine sen ver ama eşine karışma da deme. Baban annenden sonra üzüntüsüyle kimseye bakmamış olsa ver 500 bin de ver ama gitmiş evlenmiş yeni hayat bile kurduysa annemin tazminatını o kadına yedirmem benArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Canım kız kardeşim hakkını istiyo meblağ düşüktü önceden şimdi daha fazla o yüzden herkes payına düşen ile işlerini yoluna koyabilir. Babama kalsa hepimizin hakkını istiyo kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?