Kefir zayıflatır mı?

Diyetcanım nasıl geçti günün. Bugün birebir uydum listeye hatta yulaf lapasını da yedim ve çook beğendim. Bundan sonra evdekiler sütlaç yerken benim alternatifim bu olacak:) bu akşam balık yerine ızgara köfte yemeyi planlıyorum. Dün spor yapamadım bu akşam yaparsam çok süper olacak..

Seni tebrik ederim canım. Benim liste bugun altüst oldu. Kizlarim hasta dr. Gittik. Yarin bir kefir günü yaparak dengeleyecegim. Yulaf lapasi için aynı şeyi düşündüm artik tatlı alternatifim var

Seni tebrik ederim canım. Benim liste bugun altüst oldu. Kizlarim hasta dr. Gittik. Yarin bir kefir günü yaparak dengeleyecegim. Yulaf lapasi için aynı şeyi düşündüm artik tatlı alternatifim var
Günaydın cnm, sbh tartıldım 67,2 geldim.bugün yiyeceğim dpmatesli kepek pirincli pilavımı dün akşam tüm yorgunluğuma rağmen yaptım sbh kalkıp tüm yiyeceklerimi şirkete götürmek üzere hazırladım ama poşeti evde unuttum napıcam tüm gün hiç bilmiyorum, inanılmaz sinir oldum.ne yiyip ne içeceğim ben tüm gün

Olamaaaz. Ne yiyebilirsinki simdi. Hic bir fikrim yok diyetcanim. Sitede de yazmiyor ne yene bilecegi. Ben bi kitaba bakayim

Olamaaaz. Ne yiyebilirsinki simdi. Hic bir fikrim yok diyetcanim. Sitede de yazmiyor ne yene bilecegi. Ben bi kitaba bakayim
Tamam cnm çok sağol. Valla o kadar cnm sıkıldıki anlatamam.. Hazırla uğraş ama yiyeme bu arada bende hsonu alacağım kitabı, gidip inceledim hoşuma gitti, mevsimlere göre ayırmış bi de bir sürü tarif var

67.2 olmuşsun canim. Sabah tebrik etmeyi unuttum yemekleri unuttum deyince. Kitabı internetten sipariş ettim daha uygun. Kitapta şöyle yazıyor. Dışarıda yiyeceginiz zamanlarda menünüzdeki besinlere en uygun ve benzer yiyecekleri seçmeyi öğrenebilirsiniz.

Diyetcanim iyi tatiller. Yarışma sayfasinda fittingo diye bir site önermisler. Bugün biraz inceledim. Kcal hesabi yapiyor. Benim haftada 1 kg verebilmem icin 925 kcal tuketmem gerekiyormus. Ezginin diyetini kcal hesabiyla kontrol etmeyi düşünüyorum. Ne dersin? Uygunmudur? Hem dışarıda yememiz gerektiğinde kcal dikkat ederek beslenebiliriz

eveeet. hiç üşenmeden 3. listeden bir örneği fittingoya giriş yaptım. 1600 kcal gösterdi şok oldum. acaba bu diyet emziren anneler içinmi uygun? bende emzirirken diyetisyene gitmiştim. o da bana 1700 kcallik diyet vermişti.
çok fazla bence benim için. ben 3. listeyi 1000 kcal ayarlayıp yapayım diyorum.

Canım 2 gündür giremiyorum internete.. h.sonu çok verimsiz geçti, misafirlikler ve dışarıda yapılan kahvaltılar tüm haftaki emeğimi aldı götürdü sanki bu site ile emziren anneler dışındakilerde başarı hikayelerini paylaşmış, kitapta da benzerleri var diye konuştuk ama 1600kcal çok fazla geldi bana da. Kafam karıştı, bu durumda ben de birebir uymadan kcal hesabı yaparak devam edeyim, belki daha iyi sonuç veriri. şimdi fittingo yu inceleyeceğim.
senin hsonu nasıldı?

Al bendende o kadar. Haftasonu 1 kilo almışım. 71 olmayi hayal ederken 72.5 oldum. Bu hafta yine dolu geçecek. Napicam bilmiyorum. Bugün yine kefir içiyorum. Bugün kvalideler yemeğe gelecek gibi.ogleden sonra gelirler. 5 cayi fln. Zor olacak bugün. Bi incele bakalim. Olmazsa günlük yediklerimizi paylaşır ilham alırız birbirimizden

Diyetcanim kendimde ne farkettim biliyormusun. Özel gunlerimde istahsiz oluyorum. Ama diğer gunlerde doymak bilmiyorum. Bugün olduğu gibi

selam canım. dün hiç keyfim yoktu ve sağlıksız beslendim. ben abur cuburu cok seviyorum. o yüzden sadece mısır ve pirinç patlağı ve diyet bisküvi yedim. aksamda bir kepçe çorba, bir kepçe keşkek ve 3 kestane yedim.
şimdide kahvaltımı yaptım. sabah tartı 71.9gösterdi. 1000 kcal aşmamayı çalışıyorum. gerçi dün asmıstım ama 40 dakika spor bana 250 kcal kazandırdı bugün spor yok. o yüzden cooook dikkat etmem gerekir.
sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor??

Bunu bir arkadaşım da denedi bir ay boyunca ama bir fark olmadı :/

Merhaba. Evet listeye uyunca cok yavas gidiyor kilolar çünkü 1600 kalorilik bir diyet. Ama bazen yemeği çok kacirdigimizda bir öğün kefirle karsilayip kacamagi dengeleyebiliriz. Çünkü kefir meyve ve tarçın karışımı tok tutuyor

Diyetcanim nerdesin? Biraktinmi bizi? Iyi misin?
Günaydın cnm, bu ara çook ihmal ettim seni. Ev taşıyorum bir anda koşuşturmaya girdim akşamları geç saatte yememeye çalışıyorum ama gündüz ayak üstü ayıştırıyorum malesef. Tartıldım bu sabah değişiklik yok neyseki korumuşum:) fırsat buldukça gireceğim, seni bırakır mıyım hiç:) sen de hbrsiz bırakma. Öpüyorum çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…