Günaydın cnm, sbh tartıldım 67,2 geldim.bugün yiyeceğim dpmatesli kepek pirincli pilavımı dün akşam tüm yorgunluğuma rağmen yaptım sbh kalkıp tüm yiyeceklerimi şirkete götürmek üzere hazırladım ama poşeti evde unuttumSeni tebrik ederim canım. Benim liste bugun altüst oldu. Kizlarim hasta dr. Gittik. Yarin bir kefir günü yaparak dengeleyecegim. Yulaf lapasi için aynı şeyi düşündüm artik tatlı alternatifim var
Tamam cnm çok sağol. Valla o kadar cnm sıkıldıki anlatamam.. Hazırla uğraş ama yiyemeOlamaaaz. Ne yiyebilirsinki simdi. Hic bir fikrim yok diyetcanim. Sitede de yazmiyor ne yene bilecegi. Ben bi kitaba bakayim
Diyetcanim iyi tatiller. Yarışma sayfasinda fittingo diye bir site önermisler. Bugün biraz inceledim. Kcal hesabi yapiyor. Benim haftada 1 kg verebilmem icin 925 kcal tuketmem gerekiyormus. Ezginin diyetini kcal hesabiyla kontrol etmeyi düşünüyorum. Ne dersin? Uygunmudur? Hem dışarıda yememiz gerektiğinde kcal dikkat ederek beslenebiliriz[/QUOTE
Ooo süper cnm, bende inceleyeyim. Bugün kefir günü yapıyorum:) kal hesabı mantıklı geldi bana da. İllaki dışarıda yemek durumunda kalıyoruz, bozmadan takip ederiz hiç olmazsa
Cnm olsun bozma moralini, ben de 67,5 çıktım bugün.. İnişli çıkışlı.. Bir ay sonunda genel durumumuza bakarız.. Bu haftaki diyet epey opsiyonlu:)71.4 te takili kaldim yaa
Canım 2 gündür giremiyorum internete.. h.sonu çok verimsiz geçti, misafirlikler ve dışarıda yapılan kahvaltılar tüm haftaki emeğimi aldı götürdü sankieveeet. hiç üşenmeden 3. listeden bir örneği fittingoya giriş yaptım. 1600 kcal gösterdişok oldum. acaba bu diyet emziren anneler içinmi uygun? bende emzirirken diyetisyene gitmiştim. o da bana 1700 kcallik diyet vermişti.
çok fazla bence benim için. ben 3. listeyi 1000 kcal ayarlayıp yapayım diyorum.
Bunu bir arkadaşım da denedi bir ay boyunca ama bir fark olmadı :/
Günaydın cnm, bu ara çook ihmal ettim seni. Ev taşıyorum bir anda koşuşturmaya girdimDiyetcanim nerdesin? Biraktinmi bizi? Iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?